Kommentarer om Lockwood Investments

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Lockwood Investments, är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas Lockwood -investeringar verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: BALI LIMITED LTD, även om det i villkoren nämner SolutionsCM LTD .

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Bulgarien.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom Lockwood Investments inte nämner absolut något om sin reglering, tyder allt på att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Lockwood Investments, noterar vi att det erbjuder 5 kontotyper: mikrokonto, minikonto, silverkonto, guldkonto och diamantkonto.

Micro-konto: Minsta initiala insättning på 500 $, upp till 1: 200 hävstång, upp till 10% lån, månatliga marknadsöversikter.

Minikonto- Minsta initiala insättning på 2.500 dollar, upp till 1: 200 hävstångseffekt, upp till 25% lån, månatliga marknadsöversikter, veckovisa handelsseminarier.

Silverkonto: $ 5.000 minsta inledande insättning, upp till 1: 200 hävstångseffekt, upp till 35% lån, månatliga marknadsöversikter, veckovisa handelsseminarier, personlig kontohanterare.

Guldkonto: $ 10.000 minsta inledande insättning, upp till 1: 200 hävstångseffekt, upp till 50% lån, månatliga marknadsöversikter, veckovisa handelsseminarier, personlig kontohanterare, personlig mäklare, en-till-en handelssessioner.

Diamantkonto: $ 50.000 1 minsta inledande insättning, upp till 300: 75 hävstångseffekt, upp till XNUMX% lån, månatliga marknadsöversikter, handelsseminarier varje vecka, personlig kontohanterare, personlig mäklare, en-till-en-handelssessioner, inbjudan till VIP-evenemang.

Du kan se ännu fler funktioner om mäklarkontotyperna hos Lockwood Investments (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Lockwood Investments kontotyper
Lockwood Investments kontotyper

den plattformar att fungera som Lockwood Investments erbjuder är: tydligen Lockwood Investments egen plattform, eftersom den inte specificerar det.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Lockwood Investments tillhandahåller på sin webbplats.

Lockwood Investments webbplats
Lockwood Investments webbplats

Lockwood Investments tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: grundläggande förklaring om de olika finansiella produkterna som Lockwood Investments erbjuder, förklaring av andra grundläggande begrepp i investeringsvärlden online, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Lockwood Investments

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.lockwoodinv.com

Telefonnummer: + 44 2036086702

E-post: [e-postskyddad]

>>> Värdering på Lockwood -investeringar <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att Lockwood Investments är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: de ger väldigt lite information om dem, de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, allt tyder på att det är ett oreglerat företag, de är baserade i länder som vi anser att "inget allvarligt" (Bulgarien), den enda andra recensionen vi kan hitta om detta företag, är negativ. Utöver detta, analyserar webbsidan, allt tyder på att det är relaterat till ett nätverk av webbplatser som CarterFS, en mäklare med ett mycket negativt rykte, där webbsidornas design och innehåll är desamma.

Uppdatering från januari 2019: CNMV (spanska tillsynsorgan) har utfärdat en varning mot Lockwood Investments

⛔ Uppdatering från november 2020 ⛔: enligt kommentarer och e-postmeddelanden från klienter noterar vi att Lockwood investeringar är kopplad till en grupp mäklare, med ett mycket dåligt rykte, ett stort antal klagomål och många klagomål i olika europeiska tillsynsmyndigheter. I gruppen ingår mäklare som: Bitcoinie, Brittiskt pris, btcbrokerz, btcswing, Capital 245, CapitalPro Investeringar, carterfs, ciscotrades, executiveprofx, EverestBTC, Fly Financial Group, Jbcapital, Lockwood investeringar, Merkell GroupMMFINANSIELLA EXPERTER, redfordfx, richmondfg, Stanfordfinansgrupp, stanleyscapital, T Digitalmynt, tradeprofitweb, Toppmarknad, Wellington Investments, WTC-investering y xcoinbroker. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Lockwood Investments? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Lockwood Investments: Betyg och kommentarer»

 1. Migue svar

  De pressar mig att investera här, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Miguel, tack för att du skrev om Lockwood Investments. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.