Annonsera med oss

Kommentarer om Logic IQ
I denna avdelning vi kommer att analysera Logisk IQ (kallas även med namnet: logiciq.co), är en mäklare av Forex, Criptomonedas y CFD. Rekommenderas verkligen Logic IQ för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Logic IQ ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Logic IQ ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Logic IQ nämner att vara del av: Logic IQ LLP (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på olika platser som Spanien, Hong Kong, Storbritannien och Nederländerna, men det finns ingen information för att bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Logic IQ är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Logic IQ, märkte vi att den erbjuder 6 olika typer av konton: Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinumkonto, Diamantkonto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto: 1-3% Positionstorlek, upp till 20 indikatorer, 5 HFT Block Trade.

Silverkonto: 1-4% Positionstorlek, upp till 40 indikatorer, 10 HFT Block Trade.

Guldkonto: 1-5% Positionstorlek, upp till 80 indikatorer, 15 HFT Block Trade.

Platinakonto: 1-6% Positionstorlek, upp till 150 indikatorer, 20 HFT Block Trade.

Diamantkonto: 1-7% Positionstorlek, upp till 300 indikatorer, 25 HFT Block Trade.

VIP-konto: 1-10% Positionstorlek, upp till 500 indikatorer, 30 HFT Block Trade.

 

Logic IQ -kontotyper
Logic IQ -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera Vad Logic IQ erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Logic IQ tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Logic IQ webbplats
Logic IQ webbplats

Logisk IQ ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de tjänster du erbjuder, avsnittet FAQ, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Logisk IQ 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: logiciq.co

📞 Telefonnummer: (+ 852) 58080303

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Logic IQ. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Logisk IQ ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Logisk IQ är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett mycket otransparent offshore-skalföretag som inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat någonstans (eller är registrerat i ett skatteparadis) och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillade FCA Logisk IQ till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ FCA-varningen från juli 2021

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Logic IQ? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Logic IQ: Betyg och kommentarer»

 1. George E. svar

  DET ÄR EN 100% FCA -bedrägeri jag har redan bekräftat det, jag behöver information för att få tillbaka mina pengar, det är mycket och jag behöver det

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej George E, tack för att du kommenterar Logic IQ. Denna mäklare är en SCAM. FCA (UK Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras Se FCA -länkSkicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: SE LINK

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *