✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du ska INTE investera i Lottoland. Vi analyserar denna bookmakers webbplats. Vi observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra bookmaker såsom plats, företaget som det tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Lottoland och vi kommer att berätta varför vi kom fram till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatslottoland.com
???? företaget*EU Lotto Ltd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 Adress23 Ocean Village Promenade, Ocean Village, Gibraltar

Lottoland ägs av bolaget EU Lotto Ltd ligger i Gibraltar.

Information på webben

Lotto land webbplats

Lottoland ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter som det erbjuder, egentligen inte mycket mer än så.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat.

Tillgängliga spel

 • Spelmaskiner
 • jackpottslots
 • roulett
 • blackjack
 • videopoker
 • Baccarat
 • Levande spel
 • Bingo
 • poker
 • Sportspel

Betalningsmetoder?

Visa och Mastercard.

välkomstbonus

För tillfället har vi inte hittat välkomstbonusar.

Säkerhets Regulation

Godkänd av Gibraltars regering

???? Lottoland slutbetyg ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: det är ett företag där vi inte har märkt tecken på bedrägeri. Vi föreslår också försiktighet.

Även om vi inte har hittat några dåliga recensioner, negativa kommentarer eller andra tecken på bluffföretag, råder vi dig alltid att vara försiktig i investeringsvärlden och med dina pengar! Det skadar aldrig att vara försiktig och undersöka företaget på egen hand!

uppdateringar

Nyheter om Lottoland:

datum Uppdatering – nyheter
Enero 2023För tillfället har vi inga nyheter att dela med oss ​​av.

Användarrecensioner

[demokrati id=”6148″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Lottoland.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som blivit lurade av Lottoland

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man anmäler Lottoland

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag anmäla Lottoland?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Lottoland en bluff – är det en bluff?

Efter vår analys tror vi att det är ett vanligt/normalt företag, vi märker inga tecken på bluff. Kom också ihåg att vara försiktig med dina pengar och var du investerar dem.

Är Lottoland pålitligt?

Enligt vår uppfattning är det inte en bluff, vi har inte kunnat upptäcka tecken på bluff.

Hur får man tillbaka pengar från Lottoland?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är Lottoland en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Camila svar

  Det här företaget är inte pålitligt. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Camila, tack för att du skriver om Lottoland. Detta casino har fått många klagomål från våra användare, många anser att det är en BLUFFÄR. Det rekommenderas inte att skicka pengar, de gör erbjudanden och kampanjer eftersom de bara vill få ut mest pengar från dig, algoritmerna är designade så att du förlorar dina pengar, snabba uttag fungerar bara med små belopp, om de är större gör de det är väldigt svårt för dig att ta ut dina pengar.

   Om för att ta ut dina pengar ber de dig att göra fler procedurer eller upprepa de du hade gjort, var försiktig, det är ett tydligt tecken på att de vill hindra dig från att ta ut dina pengar och fortsätta spela för att förlora allt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra personer som spelar med detta företag.

   Kommer du ihåg var du såg deras reklam för första gången?

   Om du tror att du har blivit lurad eller att du har känt dig lurad, för att få tillbaka dina pengar, gör det med vår CHAT eller med FORMULÄRET på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *