LQDFX kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren LQDFX (kallas Ă€ven lqdfx.com), Ă€r en Forex- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen LQDFX för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ LQDFX. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: LQDLegrĂ€nsad.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att den bygger pĂ„: Marshallöarna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klareDet Ă€r vĂ€ldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av LQDFX noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, guldkonto, ECN -konto och VIP -konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $20, typ av marknadsföring, kontoansvarig, hÀvstÄngseffekt upp till 1: 500, minsta handelsstorlek 0.01 partier, maximal handelsstorlek 5 partier, spridning frÄn 1 pip, swappar, utbildningsmaterial.

Guldkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $500, typ av marknadsföring, kontoansvarig, hÀvstÄngseffekt upp till 1: 300, minsta handelsstorlek 0.01 partier, maximal handelsstorlek 40 partier, spridning frÄn 0.7 pips, swappar, utbildningsmaterial.

ECN-konto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ $500, typ av marknadsföring, kontoansvarig, hĂ€vstĂ„ngseffekt upp till 1: 300, minsta handelsstorlek 0.01 partier, maximal handelsstorlek 40 partier, provision pĂ„ $ / € 3.5 per 100.000 0.1, spridning frĂ„n XNUMX pips, swappar, utbildningsmaterial.

VIP-konto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ $25.000, typ av marknadsföring, kontoansvarig, hĂ€vstĂ„ngseffekt upp till 1: 100, minsta handelsstorlek 0.1 partier, maximal handelsstorlek obegrĂ€nsad, provision pĂ„ $ / € 2.5 per 100.000 0.1, spridning frĂ„n XNUMX pips, swappar, utbildningsmaterial.

Islamiskt konto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ $20, typ av marknadsutförande, kontoansvarig, hĂ€vstĂ„ngseffekt upp till 1: 300, minsta handelsstorlek 0.01 partier, maximal handelsstorlek 40 partier, provision pĂ„ $ / € 2.5 per 100.000 0.7, spridning frĂ„n XNUMX pips, bytesfritt, utbildningsmaterial.

LQDFX -kontotyper
LQDFX -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som LQDFX erbjuder Àr: plattform MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som LQDFX tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

LQDFX webbplats
LQDFX webbplats

LQDFX tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: ekonomiska nyheter, kampanjer, analyser, kalkylatorer, information om de tjÀnster som den erbjuder, förklaring av nÄgra viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om LQDFX |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: lqdfx.com

Telefonnummer: + 44 20 8064 1038

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ LQDFX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget LQDFX Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det Àr en oreglerad mÀklare som Àr baserad i ett mycket farligt land för denna typ av ÄtgÀrder, dessutom fann vi mÄnga kommentarer frÄn personer som har blivit lurade och nÀr de letade efter recensioner om LQDFX underhöll om denna mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om LQDFX? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «LQDFX: Betyg och kommentarer»

 1. Susana svar

  DET ÄR SANT!! JAG HAR INTE TILLDELA MIN PENGAR! DE ÄR TYV !!!

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Susana, tack för att du delar din erfarenhet med LQDFX. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och till slut sÀger de att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *