Luxinvestment kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Lyxinvestering (även kallad luxinvestment.co), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas Luxinvestment verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar Luxinvestment. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Felicity Group LTD.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Dominikanska.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Luxinvestment, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Grundläggande konto, standardkonto och avancerat konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $250, ingen provision, 24/5 teknisk support, personlig kontoansvarig, signaler, valfritt islamiskt konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $1.500, fast provision, 24/5 teknisk support, personlig kontoansvarig, signaler, valfritt islamiskt konto.

Avancerat konto: minsta initiala insättning på $50.000, fast provision, 24/5 teknisk support, personlig kontoansvarig, signaler, valfritt islamiskt konto, Senior Chief Financial Analyst, Senior Financial Analyst.

Luxinvestment kontotyper
Luxinvestment kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Luxinvestment erbjuder är: sin egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Luxinvestment tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Luxinvestments webbplats
Luxinvestments webbplats

Luxinvestment tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara lite information om de tjänster de erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Lyxinvestering |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: luxinvestment.co

Telefonnummer: har inte

E-post: kontakta direkt från webbplatsen

>>> Bedömning på Lyxinvestering <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Lyxinvestering är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare, den inte är registrerad eller reglerad och den är väldigt transparent. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 tillsattes CNMV Lyxinvestering till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV-varningen för januari 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Luxinvestering, Fackligt lager y FANTEX De är en del av företaget Felicity Group LTD, ett företag som anklagas för att bedra många människor, med ett mycket dåligt rykte och med klagomål från olika finansiella tillsynsmyndigheter. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2021 tillagt BaFin Felicity Group LTD (företag som äger Luxinvestment) till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till BaFins oktober 2021 -varning ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2022 lade CONSOB till Lyxinvestering till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning från februari 2022 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2022 lades CMF till Lyxinvestering till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till ⚠️ CMF-varningen för april 2022

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Luxinvestment? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

12 kommentarer om «Luxinvestment: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, jag kan försäkra dig om att det är ett bedrägeri. Tack för att du kommenterar Luxinvestment. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 1. Gabriel Golden svar

  DETTA FÖRETAG HAR REDAN RAPPORTERATS AV CONSOB PÅ GRUND AV ALLA BEDREGERAR SOM BEGIFTS

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gabriel Dorado, tack för din kommentar om Luxinvestment. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Mariano svar

  Luxinvestment.co Bróker permitirme cuente mi experiencia con estos señores aunque después de conocerlos a fondo podría utilizar otro adjetivo que mi educación no me permite, lo primero decir que cuando me captaron como si de una secta se tratase era un ignorante en mercados financieros no sabia ni tan si quiera que al igual que se puede comprar también se puede vender, de todo se aprende en esta vida y de todo se saca algo bueno, tan mala experiencia tuve con la cueva de Alibaba perdón con luxinvestment que motivo mi interés por esta profesión, me pregunte a mi mismo bueno si estos ladrones viven de esto porque yo no y así fue empiezo a defenderme en estos lares, asta el punto que después de numerosos contactos con estos estafadores me di cuenta que no viven del trading sino de engañar y estafar a la gente que no conoce lo que es el trading puesto que quien lo conoce a la primera de cambio echa a correr de esta gentuza, me captaron en febrero de este año con publicidad engañosa fakes que si José Mota en el hormiguero revelaba su fuente de ingresos y acto seguido de terminar el programa llamo la Caixa para que no emitieran esa información, lo mismo con Chicote, Florentino Pérez, alguno le sonara todo esto es más una publicación en el diario del mundo donde hacia referencia que un periodista de su plantilla ganaba mucha pasta incluso enseñando el cheque, bueno todos y cada uno de ellos lo desmintieron, al caso es que pinchabas en cualquier sitio y te redirigía a la página de estos estafadores, el sujeto que me abrió la cuenta un tal Stefano vaya con este su madre no tiene culpa de nada seguro, no se qué le dirá a sus hijos cuando le pregunten a que te dedicas papa, me abrió una cuenta de 250€ y me remitió primero al departamento documentación, cuidado no deis tarjetas ni mandéis capturas y menos instaléis cualquier app que les permita entrar en tu móvil o pc, des pues se comunico con migo una tal Alana se supone que era mi gestor y me iba ayudar es verdad en lo único que me ayudo en si ves que sube compra y si ves que baja vende, esto no significa que se olvidara de mi contactamos en numerosas ocasiones pero siempre para pedirme mas monto, que si no tenia hipotecara mi casa, pidiera un crédito, lo único que falto es que me dijera que me pusiera en una rotonda los fines de semana por la noche, cancele mi cuenta y retire los fondos, he de decir que no tuvieron suerte conmigo no me sacaron ni un duro solo los 250€, me olvide del tema hasta que hace tan solo una semana dieron señales de vida esta vez un tal Fernando este es más veterano por lo visto debe haber cumplido alguna condena hasta diez veces intento cargar en mi cuenta diferentes cantidades por medio de un monedero electrónico payeer concretamente con el pretexto de devolverme lo que me pertenece y sabéis lo que paso que intentaron estafarme otro vez, sin éxito eso sí, bueno valla rollo pero creo que debía hacerlo, tengo toda la documentación correos, capturas, Telegram, wasap y aquí empiezo, copio y pego en todas las páginas que pueda, incluidos organismos reguladores, doy por perdido los 250€ ahora eso si voy hacerles perder con creces lo que me deben.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mariano, tack för din detaljerade förklaring och för att dela din erfarenhet med Luxinvestment. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • ximena saiz svar

   Hej Mariano, tack för att du delar med dig. Jag är Ximena, från Chile. Jag har också varit i kontakt med Alana, som har bett och bett om pengar. Jag har just begärt att få ta ut mina pengar. Du nämnde att du kunde få tillbaka dina pengar, hur gjorde du det ????
   Tack och hälsningar

 3. Quique svar

  Bedräglig mäklare är en bluff, chefen som drev mitt konto sa att han hette Alana, alla marknadsoperationer som utfördes av denna fröken, gav märkligt positiva resultat, det är kroken de använder för att be dig att skicka mer pengar med löftet att de snabbt kommer att öka dina intäkter. Innan jag gjorde en ny insättning bad jag honom att testa systemet för att ta ut pengar från kontot, som förväntat att de inte har svarat på min begäran eller har gett mig hans licensnummer eller det organ som reglerar hans aktivitet. Det klokaste är att inte göra någon operation med dem, vi kommer inte att anförtro dem en enda €

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Quique, tack för att du delar din erfarenhet med Luxinvestment. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 4. aron svar

  Lita inte på dem, de är råttor, de låter dig aldrig dra sig tillbaka

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Aron, tack för att du delar din erfarenhet med Luxinvestment. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.