Kommentarer om LuxIsTrade

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren LuxIsTrade (kallas Ă€ven luxis-trade.io), Ă€r en Forex- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen LuxIsTrade för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi recenserar LuxIsTrade. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Mitz Holdings Ltd.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av LuxIsTrade noterar vi att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Nybörjarkonto, Depositor -konto, Progressivt konto, Elitkonto och 2 förskottskonton. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Nybörjarkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $250, +25 handelsinstrument, fasta / flytande spreads, personlig kontohanterare, flersprÄkig support, handel med mikropartier.

Förvaringskonto: minsta initiala insÀttning pÄ $1.000, +150 handelsinstrument, fasta / flytande spreads, personlig kontohanterare, flersprÄkig support, handel med mikropartier, 30% kontoskydd.

Progressivt konto: minsta initiala insÀttning pÄ $5.000, +200 handelsinstrument, fasta / flytande spreads, personlig kontohanterare, flersprÄkig support, handel med mikropartier, 40% kontoskydd.

Elite-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $25.000, +250 handelsinstrument, fasta / flytande spreads, mentorutbildningsprogram, flersprÄkigt stöd, handel med mikropartier, 50% kontoskydd, 20% kontobonus.

Förskottskonto: minsta initiala insÀttning pÄ $50.000, +300 handelsinstrument, fasta / flytande spreads, personlig kontohanterare, personlig analytiker, flersprÄkig support, handel med mikropartier, 60% kontoskydd, 50% kontobonus.

Förskottskonto: minsta initiala insÀttning pÄ $100.000, +300 handelsinstrument, fasta / flytande spreads, personlig kontohanterare, personlig analytiker, flersprÄkig support, handel med mikropartier, 70% kontoskydd, 60% kontobonus.

 

LuxIsTrade -kontotyper
LuxIsTrade -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som LuxIsTrade erbjuder Àr: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för nÀringsidkaren som LuxIsTrade tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

LuxIsTrade webbplats
LuxIsTrade webbplats

LuxIsTrade tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjÀnster som den erbjuder, förklaring av nÄgra viktiga koncept, nyheter frÄn det ekonomiska omrÄdet, egentligen inte mycket mer Àn sÄ hÀr.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om LuxIsTrade |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: luxis-trade.io

📞 Telefonnummer: +44-161-394-10-84

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ LuxIsTrade <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget LuxIsTrade Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det Àr en mÀklare som inte Àr reglerad och ligger i ett mycket osÀkert land för den hÀr typen av ÄtgÀrder, dessutom hittar vi mÄnga som Àr negativa och har nÀr vi letar efter recensioner om LuxIsTrade kul med det. mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om LuxIsTrade? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «LuxIsTrade: Betyg och kommentarer»

 1. Guzman svar

  Hej, jag investerade hos dem och vid tidpunkten för uttag försvann de alla och nu vet jag inte vad jag ska göra

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Guzman, tack för din information om LuxIsTrade. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och till slut sÀger de att du har förlorat och de behÄller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *