Luxor AMT Användarkommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Luxor AMT (även kallad acquantum.eu), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas Luxor AMT verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskade Luxor AMT. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Luxor Asset Management Trust.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Liechtenstein. 

Om vi ​​analyserar mäklarens reglering: de påstår sig vara reglerade av CONSOB, men det är falskt (OBS!) Det är faktiskt märkt av CONSOB som en mäklare med bedrägliga manövrar.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Luxor AMT, noterar vi att de erbjuder 8 olika typer av konton / planer: Grundkontot, Silverkontot, Guldkontot, Platinumkontot, Svartkontot, Diamantkontot, Prestige -kontot och Exklusiva kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Grundläggande konto: 250 € första insättning, dedikerad analytiker (för 1 vecka), e-bok.

Silverkonto: minsta initiala insättning på 1.000 2 euro, dedikerad analytiker (1 veckor), akademi / e-learning (1 månad + e-bok), privilegierad / långvarig verksamhet (i XNUMX månad), garanterat kapital.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 3.500, dedikerad analytiker (2 veckor), akademi / e-learning (1 månad + e-bok + videor), privilegierad / långsiktig verksamhet, garanterat kapital.

Platinakonto: minsta initiala insättning på 10.000 3 €, dedikerad analytiker (2 veckor), akademi / e-learning (XNUMX månader + e-bok + videor), privilegierad / långsiktig verksamhet, garanterat kapital, ränta och sparande.

Svart konto: minsta initiala insättning på € 25.000, dedikerad analytiker (4 veckor + management), akademi / e-learning (3 månader + e-bok + videor), privilegierad / långsiktig verksamhet, garanterat kapital, ränta och sparande.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på € 50.000, dedikerad analytiker (4 veckor + management), akademi / e-learning (4 månader + e-bok + videor), privilegierad / långsiktig verksamhet, garanterat kapital, ränta och sparande.

Prestige-konto: minsta initiala insättning på € 50.000, dedikerad analytiker (5 veckor + management), akademi / e-learning (5 månader + e-bok + videor), privilegierad / långsiktig verksamhet, garanterat kapital, ränta och sparande.

Exklusivt konto: € 100.000 lägsta initiala insättning, dedikerad analytiker (5 veckor + management), akademi / e-learning (5 månader + e-bok + videor), privilegierad / långsiktig verksamhet, garanterat kapital, ränta och sparande, betalkort kopplat kontot, gratis uttag.

Luxor AMT -kontotyper
Luxor AMT -kontotyper
Luxor AMT -kontotyper
Luxor AMT -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek y Klicka här för att se bild 2 i full storlek.

Las plattformar att fungera som Luxor AMT -erbjudanden är: de nämner det inte, men det är troligt att Luxor AMT: s egen plattform används.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Luxor AMT tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Luxor AMT-webbplats
Luxor AMT-webbplats

Luxor AMT tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara några live -diagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om AMT Luxor |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: acquantum.eu

Telefonnummer: 0039 02899524 28 / 0039333 11 42933 / 0044770858 8303

E-post: [e-postskyddad] - [e-postskyddad] - [e-postskyddad]

>>> Bedömning på AMT Luxor <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Luxor AMT -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktiga, eftersom: det är en oreglerad mäklare som poserar som en reglerad, den är baserad i osäkra länder (Liechtenstein anses vara ett ”skatteparadis”) när vi letade efter recensioner om Luxor AMT vi gjorde hitta ingen annan recension Vi tror att det är en ny mäklare, utan meritlista. Vi föreslår att du är försiktig. 

⛔ Uppmärksamhet: ⛔ i september 2020 CONSOB tillagd AMT Luxor till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET
➡️ Länk till CONSOBs varning i september 2020 ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Luxor AMT? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Luxor AMT: Betyg och kommentarer»

 1. Angeles svar

  Det här företaget är en bluff. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Angeles, tack för att du skrev om Luxor AMT. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.