Bux mäklare

Kommentarer om LVMexchange

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren LVMexchange (även kallad lvmexchange.com eller La Vie Moderne), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen LVMexchange för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar LVMexchange. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: LVM Ltd.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner att vara en reglerad mäklare, men ger inte information för att verifiera förordningen, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av LVMexchange noterar vi att de inte riktigt ger information om att äga olika planer eller kontotyper.

Plattformarna att fungera som LVMexchange erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som LVMexchange tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

LVMexchange webbplats
LVMexchange webbplats

LVMexchange tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, förklaring av grundläggande begrepp för investeringsvärlden, några videor, ekonomisk kalender, inte mycket annat egentligen.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om LVMexchange |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: lvmexchange.com

Telefonnummer: (+41) 215 88 0737

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på LVMexchange <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att LVMexchange -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder, CNMV, den spanska tillsynsmyndigheten, har utfärdat en varning mot LVMexchange. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om LVMexchange? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «LVMEXCHANGE: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luciano, tack för att du delar din erfarenhet med LVMEXCHANGE. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.