Kommentarer till M Broker

I denna avdelning vi kommer att analysera mÀklaren M Broker (Àven kallad mbroker.trade), Àr en CFD- och futuresmÀklare. Rekommenderas verkligen M Broker för att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag?

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: M Broker Management Limited, M-BROKER MANAGEMENT LIMITED och M BROKER - FZE.

 

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att de Àr baserade pÄ: det Àr nyfiken, pÄ deras webbplats nÀmner de Dubai, pÄ Facebook nÀmner de London ... I vilket fall som helst kunde vi inte hitta de registrerade företagen eller information om de företag som administrerar webbplatsen. Förutom att de faktiskt Àr i London bör de regleras av den brittiska finansiella tillsynsmyndigheten, FCA, vilket inte Àr fallet, vilket fÄr oss att tvivla pÄ deras faktiska lÀge.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom M Broker inte nĂ€mner absolut nĂ„got om att vara ett reglerat företag, tyder allt pĂ„ att det Ă€r en icke-REGLERAD mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av M Broker, vi mĂ€rkte att de faktiskt erbjuder tre olika kontotyper: kopparkontot (koppar), guldkontot (guld) och silverkontot (silver).

Kopparkonto: utnyttja upp till 1: 100, fasta spreadar frÄn 2 poÀng.

Guldkonto: utnyttja upp till 1: 1000, fasta spreadar frÄn 2 poÀng.

Silverkonto: utnyttja upp till 1: 200, fasta spreadar frÄn 2 poÀng.

M MĂ€klarkontotyper
M MĂ€klarkontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

den plattformar att fungera som M Broker erbjuder Àr: MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för nÀringsidkaren som M Broker tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjÀlp som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

M MĂ€klares webbplats
M MĂ€klares webbplats

 

M Broker ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intressenter: grundförklaring av finansiella produkter som företaget M Broker tillhandahÄller, förklaring av grundlÀggande begrepp i investeringsvÀrlden ...

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om M Broker

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: mbroker.trade

Telefonnummer: Tel: +971 4 559

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> VÀrdering pÄ M MÀklare <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att M Broker-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det nÀmner att vara baserat i Dubai och London, men av skÀl som nÀmns ovan i samma avsnitt tror vi att det kanske inte Àr sant, det Àr ett oreglerat företag .. .

 

Av dessa skĂ€l tror vi att M Broker inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag, Ă€r det inte bĂ€ttre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om M Broker? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

45 kommentarer om «M MÀklare: Betyg och kommentarer»

 1. oscar svar

  Även jag lurades, allt för att ha blivit bortförd av hans lögner och min entusiasm. Jag visste inte vad jag skulle göra, sĂ„ jag bestĂ€mde mig för att kontakta mychargeback, vilket var den sista utvĂ€gen eftersom jag misstrodde dess sanning. Jag litade inte pĂ„ dem, men de förklarade för mig processen. I grund och botten var jag tvungen att bevisa för banken eller kreditkortet att jag hade blivit lurad, de vet vad de gör och de visste hur de skulle berĂ€tta allt jag var tvungen att göra för att verifiera att det var bedrĂ€geri och för att kunna vĂ€nda betalningen. DET FUNGERADE FÖR MIG OCH JAG FÅR EN STOR DEL AV PENGARNA. Jag bjuder in dig att försöka.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Oscar, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr vÀldigt glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. glimmer svar

  Mina vÀnner, samma sak hÀnder med mig, jag har redan satt in en gÄng och jag förlorade allt i en operation, och sedan gav de mig en annan kredit för dubbel och vi tjÀnade mycket mer Àn normalt och jag betalade inte för första gÄngen jag var mycket misstÀnksam mot de konstiga sakerna som jag sÄg, min rÄdgivare heter Matias och hans chef heter Jose, enligt ... nu hotar de mig att om jag inte betalar kommer han att gÄ till den juridiska delen ....
  Vad tycker du om Àr mÀklare?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mica, tack för att du delar din erfarenhet med M Broker. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e -postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Om det du nÀmner om lÄnet har diskuterats tidigare pÄ denna sida, rekommenderar vi att du lÀser resten av kommentarerna om M Broker.

   hÀlsningar

  • Yves svar

   Betalar inte. Det verkar vara en kasinomÀklare. Jag frÄgade om avbokning av mitt konto för tvÄ mÄnader sedan för alla tvivel som kom till mig. De sÀger till mig att det hÄller pÄ att verifieras. Nu Àr plattformen inte lÀngre tillgÀnglig. Ser ut som om de tog fart med vÄra pengar.
   Byt mÀklare.
   Lycka.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Yves, tack för att du delar din erfarenhet med M Broker. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

    Har du namn pÄ personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn?

    hÀlsningar

 3. jack svar

  LÀgg inte ett öre med dem, de kommer att förlora hela sitt kapital. Du kan aldrig ta ut dina pengar.
  Ren kinesisk berÀttelse.
  De Àr bedragare.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Javier, tack för att du delar din erfarenhet med M Broker. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 4. William svar

  HÀlsningar Àr en bluff de fÄr dig att vinna och frÄn ingenstans förlorar du alla dina pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej William, tack för att du delar din erfarenhet med M Broker. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 5. fabio botero svar

  HÀlsningar ... Jag har jobbat med Mbroker i en mÄnad .. de gjorde mig till en kapitalökning pÄ 3000 euro .. vi genomförde 10 operationer och vi har redan en balans pÄ 4,900 XNUMX euro. för att kunna göra uttag
  Jag mĂ„ste skicka 3000 euro för höjningen. Jag har mina tvivel om operationerna sedan jag sĂ„g 2 operationer som var i negativ balans och vid ett tillfĂ€lle stĂ€ngde de positivt. Jag letar efter TAKE PROFILE och jag ser i graferna att den inte har nĂ„tt den punkten. Är det möjligt att manipulera MT4 -plattformen för att göra de mirakulösa stĂ€ngningarna?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fabio, tack för att du delade din erfarenhet med M Broker, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Diagrammen ska matcha, och vi tror att det Àr möjligt att manipulera MT4, som vi nÀmnde, bör diagrammen matcha. Och varför ber de dig att betala för att göra uttaget? Detta lÄter vÀldigt dÄligt, var mycket försiktig.

   hÀlsningar

   • fabio botero svar

    HÀlsningar ... Mbroker returnerade de pengar jag skickade (drygt 3000 euro). men jag har fortfarande inte kunnat ta ut pengarna frÄn vinsten. Jag kommer att informeras eftersom jag har mer information.
    Om jag har alla mejl och dokument som jag har undertecknat för att göra krediten och sedan nÀr jag skickar pengarna. Detta skickades av EASYPAY och ett extra formulÀr mÄste fyllas i. Uttagandet gjordes pÄ samma sÀtt och framstÄr som en retur frÄn leverantören.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Fabio, tack för all denna information om din upplevelse med M Broker. Vi vÀntar pÄ om du kan ta ut dina vinster eller inte.

     hÀlsningar

    • jack svar

     Jag rekommenderar att du tar ut dina pengar eller vad du kan för dÄ kommer de att gÄ i konkurs pÄ kontot och de kommer att be dig om mer pengar att ÄterhÀmta sig och sÄ vidare. De gjorde det mot mig 5 gÄnger nu Àr jag i rÀttstvist för att fÄ tillbaka det lilla som finns kvar pÄ mitt konto. Jag bad om mycket pengar. Jag tar ut ditt kapital sÄ snart som möjligt. Som ni nÀmnde har jag ocksÄ intrycket att du manipulerar slutkursen ocksÄ i en operation, det verkar för mig som om de manipulerade ingÄngspriset och hur du förestÀller dig det mot mig. spara ditt kapital sÄ snart du kan.
     HĂ€lsningar.

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej Jack, tack för att du delar din erfarenhet med M Broker. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

      Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

      hÀlsningar

 6. tonto svar

  Mitt rÄd Àr att inte acceptera den kredit som de alltid erbjuder för om du senare vill ta ut de sÀger att du mÄste betala krediten Àr det en fÀlla

  Eller Ă„tminstone lĂ€sa villkoren för krediten noga innan du accepterar den 😭😭😭 Jag kan inte ta ut en enda dollar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Tonto, tack för att du delar din erfarenhet med M Broker, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 7. Àr denna bluff svar

  De tillÄter inte uttag, det Àr sÄ enkelt, de vill aldrig lÄta dig ta ut, jag har kÀmpat i tvÄ veckor och ingenting alls, omöjligt att ta ut mina pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "det Àr en bluff", tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med M Broker, vi Àr verkligen ledsna för det du har gÄtt igenom ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post?

   HĂ€lsningar.

 8. c_pip svar

  Jag vet inte om det Àr sÄ att jag lever mÄnga tillfÀlligheter, men jag bad dem gÄ i pension, de ville inte, jag höll fast min position för jag har lÀst att de Àr ett oreglerat företag och gÄr bra, medan jag inte var uppmÀrksam (de kÀnner perfekt till mina scheman) har genomfört en sÄ riskabel operation att de lÀmnade mitt konto i negativa siffror.

  TillfÀllighet eller bluff?

  Jag tror att mÀklaren Àr en bluff

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej c_pip, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med M Broker, vi Àr verkligen ledsna för det du har gÄtt igenom ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post?

   HĂ€lsningar.

 9. BB 22 svar

  Var försiktig med att acceptera det berömda lÄnet, det Àr ett trick att inte lÄta dig ta ut. De ber mig om mer pengar för att kunna ta ut.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej BB 22, tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med M Broker, vi Ă€r verkligen ledsna för det du har gĂ„tt igenom ... Kan du berĂ€tta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihĂ„g hur du hittade dem? Har du namn pĂ„ rĂ„dgivare, e-post? Att bli ombedd att ta ut pengar Ă€r en mycket dĂ„lig funktion, gör det inte. FÖRSIKTIG.

   HĂ€lsningar.

 10. Jose Carlos svar

  Jag investerade med Mbroker och allt Ă€r bluff. Jag rekommenderar det inte. Du kan inte ta ut ditt kapital. NĂ€r du vinner och vill ta ut dina pengar fĂ„r de dig att förlora. Är en gotcha.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med M Broker ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post?

   HĂ€lsningar.

 11. Joseph svar

  Hej, jag gjorde investeringar med dem och med förevÀndningar fick de mig att göra fler insÀttningar, det sista jag inte kunde betala, tror du att jag har möjlighet att fÄ tillbaka mina pengar. Jag har kontakter och allt.

 12. Jose svar

  Hej, jag Àr en som investerade och de övertygade mig om att göra insÀttningar, de bad mig om en till och tyvÀrr blev saker och ting komplicerade och jag kunde inte följa det. Vilka Àr mina chanser att fÄ tillbaka mina pengar. Flera personer kontaktade mig. Jag har dina e-postmeddelanden.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med M Broker ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post?

   Vad hÀnder nÀr du försöker ta ut dina pengar?

   HĂ€lsningar.

 13. SHIT BROKER REKOMMENDERAS svar

  PURE SHIT DENNA SIDA SÄKER HANTERAS AV ETT BROKERKASINO ... INGEN POSITIVA KOMMENTARER PUBLICERADE, .... GARBAGE SHIT SHIT SHIT

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Shit, arbetade du med M Broker? Eller vill du bara förolÀmpa oss för att ha analyserat en oreglerad mÀklare som M Broker?

   HĂ€lsningar.

  • marian svar

   du Àr en bedragare kasinomÀklare !!! de lÄter dig inte ta ut ett enda öre !!

   Min erfarenhet av M Broker var hemsk, de lurade mig tusentals dollar och de sa att det var mitt fel för att investera (nÀr de ger dig "rÄdgivare" som sÀger var och hur du ska investera) och att jag mÄste investera mer för att ta ut

   Jag sÀger, bedragare !!!

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Marian, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med M Broker, vi Àr verkligen ledsna för det du har gÄtt igenom ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post?

    HĂ€lsningar.

 14. investor__novato__ svar

  hej vÀnner kan nÄgon berÀtta för mig om de Àr bra eller inte tack? Jag planerar att investera ett belopp med dem men jag Àr inte sÀker pÄ vad jag ska göra ... Jag skulle vilja att en person tar sig tid att nÀmna sina erfarenheter för mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej investerare, vi vÀntar ocksÄ pÄ fler erfarenheter frÄn M Broker-kunder.

   HĂ€lsningar.

 15. Carlos svar

  Inte riktigt, i sjÀlva verket var det jag som stÀllde frÄgan pÄ denna sida om detta <> eftersom jag inte hade nÄgon information om dess reglering och de har ocksÄ ringt mig ganska mycket.

  • Kevin svar

   Hej Carlos, vilket land Àr du frÄn? Jag kommer frÄn Peru och de lÄter mig inte ta ut kapitalet eftersom jag mÄste betala den kredit som M-BROKER beviljat sÄ att de bara lÄter mig ta ut det, vilket inte Àr meningsfullt. Jag kom in genom nÄgra konsulter som har ett kontor i Lima.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Kevin, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med M Broker ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av det hÀr företaget? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post? Kan du ge oss mer information om detta Lima-kontor som du nÀmner?

    HĂ€lsningar.

   • Jose Carlos svar

    Kevin ger mig din information för att kontakta mig. Samma sak hÀnde mig.

 16. Rafael svar

  Tack för informationen!! Jag letade efter information / recensioner av dem eftersom en finansiell coach har ringt och skickat sms till mig för att investera med MBtraders och med det jag just lÀst tror jag inte att jag kommer att göra affÀrer med dem. Ovanför rekommenderar mitt antivirusprogram mig att inte gÄ in pÄ den webbplatsen hahaha. Jag tror inte att de Àr ett seriöst företag. Om nÄgon kan bekrÀfta en bra upplevelse med dem, skulle det vara bra att lÀsa en recension med tester. HÀlsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rafael, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med M Broker ... kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Vi ber ocksÄ andra kunder att dela sina erfarenheter med M Broker.

   HĂ€lsningar.

 17. SOPHIA svar

  De uppmanade mig att investera i företaget, genom en finansiell coach, jag letade efter information. Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sophia, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med M Broker ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Vilken finansiell coach pratar du om? Vi har inte förstÄtt det hÀr bra.

   HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, du Àr vÀlkommen. Har du investerat med M Broker? Kan du berÀtta om din erfarenhet av detta företag?

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *