Kommentarer till Macetrades

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Macetrades (även kallad macetrades.com), är en Forex-, Cryptocurrency-, Binary Options- och CFD-mäklare. Rekommenderas Macetrades verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Macetrades. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Det är värt att nämna att Macetrades webbplats inte har en spansk version, men på grund av meddelanden från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska Macetrades.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Mace Trades värdepappersföretag, Mace Trades Limited, Wonderbridge Services Limited och Richfield Ltd.

 

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att de är baserade i: USA och Belize, även om de inte har reglerna för USA, så vi tvivlar på att de verkligen är baserade i USA. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner att de är reglerade i USA, men ger inte information för att verifiera nämnda reglering. Vi tror att Macetrades är en oreglerad mäklare som försöker imitera en reglerad. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Macetrades, vi noterar att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Baskontot, Silverkontot, Guldkontot och Platinakontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Konto básica- Minsta $ 300 insättningsdeposition, ingen provision, full tillgång till utbildningscentret, support dygnet runt, lektioner, Fibonacci-strategi.

Silverkonto- Minsta initiala insättning på $ 5.000, ingen provision, full tillgång till utbildningscentret, support dygnet runt, lektioner, Fibonacci-strategi.

Guldkonto- Minsta $ 10.000 insättningsdeposition, ingen provision, full tillgång till utbildningscentret, support dygnet runt, lektioner, Fibonacci-strategi.

Platinakonto- Minsta $ 20.000 insättningsdeposition, ingen provision, full tillgång till utbildningscentret, support dygnet runt, lektioner, Fibonacci-strategi.

 

Macetrades kontotyper
Macetrades kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Macetrades erbjuder är: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Macetrades tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Macetrades webbplats
Macetrades webbplats

Macetrades tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, förklaring om de finansiella produkter som Macetrades erbjuder, vissa utbildningsavsnitt, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Macetrader |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: macetrades.com

Telefonnummer: + 14156493179

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Macetrader <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Macetrades-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare som nämner att det är reglerat, det är inte klart var det verkligen har en bas när man letar efter recensioner om Macetrader vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket får oss att tro att det är en mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Macetrades? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *