MAGNUM FX Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren MAGNUM FX (även kallad magnumfx.eu), är en CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen MAGNUM FX för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på MAGNUM FX. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Det är värt att nämna att MAGNUM FX-webbplatsen inte har en spansk version, men på grund av meddelanden från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska MAGNUM FX.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Magnum FX (Cyprus) Ltd.

När det gäller hans läge, mäklare nämner att de är baserade i: Cypern. 

Om vi ​​analyserar Mäklarreglering: Magnum FX regleras av CySEC (359/18) Cyperns regleringsorgan. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av MAGNUM FX noterar vi att de inte riktigt ger information om att äga olika typer av konton / planer.

Plattformarna att fungera som MAGNUM FX erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som MAGNUM FX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

MAGNUM FX webbplats
MAGNUM FX webbplats

MAGNUM FX ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av finansiella produkter som MAGNUM FX erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om MAGNUM FX |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: magnumfx.eu

Telefonnummer: + 357 25

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på MAGNUM FX <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att MAGNUM FX -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en reglerad mäklare, men på Cypern, som vi anser vara mycket dålig reglering, är den baserad i osäkra länder (Cypern). Vi föreslår att du är försiktig. Mäklaren är släkt med en mäklare med ett mycket dåligt rykte, ETFINANCE.

Uppmärksamhet: i juni 2020 lCONSOB (italiensk finansiell tillsynsmyndighet) har lagt till MAGNUM FX till sin svarta lista över obehöriga mäklare.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om MAGNUM FX? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «MAGNUM FX: Betyg och kommentarer»

 1. Miguel Diaz svar

  Jag har hört bra saker om dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Miguel Diaz, tack för att du skrev om MAGNUM FX. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.