Kommentarer om MainExchange

I denna avdelning vi analyserar mäklaren MainExchange (kallas även mainexchange.ltd), är en Forex- och kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas verkligen MainExchange för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om MainExchange ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det MainExchange ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: MainExchange Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner att de är baserade i: Storbritannien (förmodligen falska). 

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av MainExchange märkte vi att den erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Stantard Pack, Luxury Pack, Professional Plan och Premium Plan. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Stantard Pack- Minsta initiala insättning på $ 100, 15% efter 24 timmar.

Lyxpaket- Minsta initiala insättning på $ 500, 30% efter 48%.

Professionell plan- Minsta initiala insättning på $ 5.000, 50% efter 3 dagar.

Premiumplan- Minsta initiala insättning på $ 7.999, 100% efter 7 dagar.

MainExchange -kontotyper
MainExchange -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som MainExchange erbjuder är: plattform MainExchange egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som MainExchange tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

MainExchange webbplats
MainExchange webbplats

MainExchange tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade: information om de produkter de erbjuder, guider för handlare, FAQ -avsnitt, verkligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om MainExchange 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: mainexchange.ltd

📞 Telefonnummer: +4 (474) 524-4135

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på MainExchange. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på MainExchange <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget MainExchange är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, för: det är en oreglerad mäklare när man letar efter recensioner om MainExchange Vi hittade inga andra recensioner, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om MainExchange? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «MainExchange: Betyg och kommentarer»

 1. Silvia svar

  Jag investerade med detta investeringsbolag och nu svarar ingen på mina meddelanden, jag vet inte längre vad jag ska göra

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Silvia, tack för din kommentar om MainExchange. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *