Man Capital Group kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Man Capital Group (kallas även av namnet: mancapitalgroup.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Man Capital Group att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Man Capital Group ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Man Capital Group ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Man Capital Group nämner vara del av: Man Capital Group LTD (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att baseras på: det finns ingen information om detta. 

 

❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Man Capital Group är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Man Capital Group, noterar vi att det erbjuder 6 olika typer av konton: Självhanterat konto, Grundkonto, Guldkonto, Platinumkonto, Diamantkonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Självhanterat konto: minsta initiala insättning på € 250, marknadsöversikt, utnyttja upp till 1: 100.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på € 5.000, Market Review, Hävstångseffekt upp till 1: 200, Dedikerad Account Manager, Handelsbonus, Grundläggande Spreads.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 10.000, marknadsöversikt, hävstångseffekt upp till 1: 200, dedikerad kontohanterare, handelsbonus, guldspreadar, handelssignaler, finansplan.

Platinakonto: minsta initiala insättning på € 25.000, marknadsöversikt, hävstångseffekt upp till 1: 300, dedikerad kontohanterare, handelsbonus, platinaspreadar, handelssignaler, finansplan, prioriterade uttag.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på € 50.000, marknadsgranskning, hävstångseffekt upp till 1: 400, dedikerad kontoansvarig, handelsbonus, platinaspreadar, handelssignaler, finansplan, prioriterade uttag, inbjudan till VIP -evenemang.

VIP-konto: endast på inbjudan.

 

Man Capital Group kontotyper
Man Capital Group kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Man Capital Group erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Man Capital Group tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Man Capital Groups webbplats
Man Capital Groups webbplats

Man Capital Group ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: live -diagram, utbildningsavsnitt, FAQ -sektion, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Man Capital Group 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: mancapitalgroup.com

📞 Telefonnummer: Kanada: + 14373701788 | Österrike: +43720143622 | Storbritannien: +441519470292

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Man Capital Group. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Man Capital Group ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Man Capital Group är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent, det är inte känt varifrån det verkar eftersom det inte finns någon information om dess registrering, det saknar också reglering (företag regleras inte). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 BCSC (British Columbia) tillagd Man Capital Group till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BCSCs varning från juni 2021 ️

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Man Capital Group? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Man Capital Group: Betyg och kommentarer»

 1. William Cooper svar

  DET ÄR EN SCAM OCH DET HAR AVSLUTAT AV BCSC, jag måste veta hur jag kan få tillbaka mina pengar, det är mycket och jag behöver det

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej William, tack för att du kommenterar Man Capital Group. Denna mäklare är en SCAM. BCSC (Financial Regulator of Canada) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (se BCSC -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *