✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Marex Capital Markets är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Marex Capital Markets och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsmarex-capital.us
🏠 FöretagDen nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ regleringNämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner inte hans adress
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2024-02-17
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: ⚠️ Marex Capital Markets nämner inte vilket företag det tillhör. Var mycket försiktig, vi märkte en tydlig brist på transparens.

Plats: ⚠️ Marex Capital Markets nämner inte var det finns, att lita på ett företag som inte nämner var det finns är mycket farligt, var försiktig.

Vi kan bekräfta att flera egenskaper hos detta företag orsakar oss oro.

Vad är Marex Capital Markets?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Marex Capital Markets är en: kryptovalutamäklare .

Kontotyper

typer av kontonMINIMAL UNDERVISNING
NYBÖRJARE$3000
GoLD$7600
PLATINA$21199
DIAMANT$50730

Information på webben

marknadskapitalwebbplats

Här presenterar vi en skärmdump av Marex Capital Markets webbplats, som är marex-capital.us. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +1 (305) 768-1147

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Reglering av Marex Capital Markets

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Marex Capital Markets slutlig värdering ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Marex Capital Markets och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Det nämns inte var den ligger.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Marex Capital Markets är en kryptovalutamäklare vars plats inte nämns, vilket redan skapar osäkerhet om dess legitimitet. Dessutom lämnar de ingen information om sin reglering, vilket gör att vi har att göra med ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Det är viktigt att notera att Marex Capital Markets inte heller avslöjar vilket moderbolag man tillhör, vilket är mycket oroande och tyder på en tydlig brist på seriositet och transparens. Denna opacitet och avsaknad av regulatoriska detaljer är röda flaggor som bör beaktas med extrem försiktighet när man utvärderar affärsrelationer med denna enhet.

🚨🚨 Av de nämnda skälen är vår slutsats att detta företag är mycket oseriöst och osäkert. Tänk noga efter innan du skickar pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Marex Capital Markets: Det finns inga nyheter från Marex Capital Markets.

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Marex Capital Markets.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Marex Capital Markets

Om du vill veta hur du gör anspråk på dina pengar om du har blivit lurad kan du hitta våra råd i FAQ-sektionen nedan.

Hur man rapporterar Marex Capital Markets

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Marex Capital Markets?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Marex Capital Markets?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Marex Capital Markets pålitlig?

Nej. Marex Capital Markets är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: det är en mäklare med flera oroande aspekter. Det anges inte var den finns, vilket skapar osäkerhet. Dessutom nämns ingenting om dess reglering, vilket tyder på att det är ett oreglerat företag med en påtaglig brist på tydlighet och seriositet. Transparens är också ett bekymmer, eftersom det inte rapporteras vilken enhet den tillhör, vilket visar en tydlig brist på transparens. Var försiktig när du överväger interaktion med detta företag.

Hur får man tillbaka pengar från Marex Capital Markets?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Marex Capital Markets: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. guadalupe svar

  Det här företaget kommer att lura dig. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Guadalupe, tack för att du skriver om Marex Capital Markets. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *