Market4fx Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera Market4fx-mäklaren (även kallad market-4fx.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas Market4fx verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Market4fx. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Astrica Ltd.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.


Kom ihåg att det bästa alternativet (och det säkraste) är att göra en säker investering reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Istället när du arbetar med en oreglerad mäklare, finns det en mycket större risk att förlora det investerade kapitalet, i händelse av att företaget går i konkurs eller motstår för att returnera pengarna som det vanligtvis händer.

För att lära dig mer om regler, inbjuder vi dig att komma åt nästa länk.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Market4fx, märkte vi att den erbjuder 4 olika typer av konton / planer: det klassiska kontot, guldkontot, platinakontot och VIP-kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Klassiskt konto: minsta initiala insättning på € 1.000, forskning och dagliga rapporter, mobilhandlare för surfplattor och stationära datorer, videohandledning.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 10.000, forskning och dagliga rapporter, mobilhandlare för surfplattor och stationära datorer, videohandledning, konkurrenskraftiga uppslag, webinarier och seminarier.

Platinakonto: minsta initiala insättning på € 25.000, forskning och dagliga rapporter, mobilhandlare för surfplattor och stationära datorer, videohandledning, konkurrenskraftiga uppslag, webinarier och seminarier, general account manager, signaler och SMS -nyheter.

VIP-konto: minsta initiala insättning på € 100.000, daglig forskning och rapporter, mobilhandlare för surfplattor och stationära datorer, videohandledning, konkurrenskraftiga uppslag, webinarier och seminarier, general account manager, signaler och SMS -nyheter, premiumanalys varje dag, premium kundsupport.

Market4fx kontotyper
Market4fx kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Market4fx erbjuder är: MT4 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Market4fx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Market4fx webbplats
Market4fx webbplats

Market4fx tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, ekonomisk kalender, miniräknare och lite information, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om market4fx |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: market-4fx.com

Telefonnummer: + 44 2038 079 576

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på market4fx <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Market4fx är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom: det är en oreglerad mäklare och är baserad i ett mycket osäkert land för investeringar (Marshallöarna), när man letar efter recensioner om market4fx Vi hittade många negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2020 CONSOB tillagd market4fx till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOB: s oktober 2020 -varning

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔: i november 2020 tillkom CNMV market4fx till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2020

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔: i april 2021 CONSOB tillagd market4fx till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CONSOBs varning för april 2021 ⚠️

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Market4fx? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *