✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget Markets.com, är det säkert?. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VID TIDEN FÖR ATT SKAPA RECENSIONEN VISADES DET INTE FINNAS INGA TECKEN PÅ BLÄFF. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Markets.com och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsmarkets.com
???? företagetFinalto (BVI) Limited
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformMetaTrader 4 – MetaTrader 5
📌 AdressRitter House, Wickhams Cay II, Road Town, Tortola, VG1110, Brittiska Jungfruöarna

Markets.com ägs av Finalto (BVI) Limited, företaget Det ligger på Brittiska Jungfruöarna.

Kontotyper

Vi går nu vidare till att diskutera kontotyperna som erbjuds av Markets.com, i det här fallet erbjuder det 5 kontotyper.

KONTOMINIMINA INSÄTTNING
básica$100
klassisk$1,000
silver$2,500
Guld$25,000
Platina$50,000

Information på webben

webbplatsmarknader com 1

Markets.com tillhandahåller en grundläggande förklaring av de finansiella produkterna den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, livediagram, FAQ-sektion, bland annat.

Lista över telefonnummer

 • +44 203 150 0380

Markets.com slutbetyg

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: Markets.com är ett företag där vi inte har märkt tecken på bluff. Vi föreslår också försiktighet.

Även om vi inte har hittat några dåliga recensioner, negativa kommentarer eller andra tecken på bluffföretag, råder vi dig alltid att vara försiktig i investeringsvärlden och med dina pengar! Det skadar aldrig att vara försiktig och undersöka företaget på egen hand!

uppdateringar

Nyheter på Markets.com:

datum Uppdatering – nyheter
För tillfället har vi inga nyheter att dela med oss ​​av.

Användarrecensioner

[demokrati id=”4456″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Markets.com.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar till Markets.com

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Markets.com

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill lämna in ett klagomål, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Är Markets.com en bluff – är det en bluff?

Enligt vår uppfattning är det inte en bluff, vi har inte kunnat upptäcka tecken på bluff.

Är Markets.com pålitlig?

Efter vår analys tror vi att det är ett vanligt/normalt företag, vi märker inga tecken på bluff. Kom också ihåg att vara försiktig med dina pengar och var du investerar dem.

Hur rapporterar man Markets.com?

Om du har några klagomål mot denna mäklare kan du skriva till dem till stöd för deras webbplats, vi inbjuder dig också att lämna en kommentar i denna recension.

Hur gör man anspråk på pengar från Markets.com?

Om du inte kan få tillbaka dina pengar, lämna oss en kommentar så hjälper vi dig. Du kan också besöka den här sidan som förklarar hur du får tillbaka dina pengar.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Markets.com: Betyg och recensioner»

 1. Marisol Garzón svar

  Fick någon tillbaka pengarna? det kostar mig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Marisol Garzón, tack för din kommentar på Markets.com. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *