Markets-eu kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Markets-eu (Ă€ven kallad markets-eu.co), Ă€r en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas Markets-eu verkligen att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ Markets-eu. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi vill tro att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör kÀnna till innan de lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: NewTraders Holdings Ltd.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klare nĂ€mner baserat pĂ„: nĂ€mns inte.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Markets-eu, noterar vi att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Baskonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto, Diamond-konto och VIP-konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

GrundlĂ€ggande konto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 300, brett utbud av grafiska verktyg, snabb och automatiserad exekvering.

Silverkonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 10.000, brett utbud av kartverktyg, snabb och automatiserad exekvering, expertnyheter och analys.

Guldkonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 25.000, brett utbud av kartverktyg, snabb och automatiserad exekvering, expertnyheter och analys.

Platinakonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 50.000, brett utbud av kartverktyg, snabb och automatiserad exekvering, expertnyheter och analys, konkurrenskraftiga spreads, avancerade handelsverktyg, vinst pĂ„ skattefria marginalspel, personlig kontoansvarig, 24-timmars kundsupport.

Diamantkonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 100.000, brett utbud av kartverktyg, snabb och automatiserad exekvering, expertnyheter och analys, konkurrenskraftiga spreads, avancerade handelsverktyg, vinst pĂ„ skattefria marginalspel, personlig kontoansvarig, 24-timmars kundsupport, nyheter och signaler om SMS.

VIP-konto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 250.000, brett utbud av kartlĂ€ggningsverktyg, snabb och automatiserad körning, expertnyheter och analyser, konkurrenskraftiga spridningar, avancerade handelsverktyg, vinst pĂ„ skattefria marginalspel, personlig kontohanterare, 24 -timmars kundsupport, nyheter och signaler SMS, seminarier och webinarier.

Markets-eu kontotyper
Markets-eu kontotyper (1)
Markets-eu kontotyper
Markets-eu kontotyper (2)

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bild 1 i full storlek y klicka hÀr för att se bild 2 i full storlek

La plattform att fungera som Markets-eu erbjuder Àr: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlaren som Markets-eu tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en bra poÀng till mÀklarens fördel.

Markets-eu webbplats
Markets-eu webbplats

Markets-eu tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: nÄgra livediagram, ekonomisk kalender, handelssignaler, nyheter och analyser, egentligen inte mycket mer Àn sÄ hÀr.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Markets-eu |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: markets-eu.co

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Markets-eu <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Markets-eu Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det Àr en helt olaglig mÀklare som faktiskt inte Àr registrerad eller reglerad av nÄgon myndighet, dessutom hittar vi bara recensioner som Àr negativa och underhÄllande om detta nÀr vi letar efter recensioner om Markets-eu mÀklare. Vi rekommenderar att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Markets-eu? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Markets-eu: Betyg och kommentarer»

 1. Jonas svar

  God eftermiddag, Àr det möjligt att fÄ tillbaka de pengar som detta företag förlorat?

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Jonas, tack för att du delar med dig av din upplevelse med Markets-eu. Den hÀr mÀklaren Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten Àr inte verklig, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut berÀttar de att du har förlorat och de behÄll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök göra ansprÄk via vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *