Kommentarer om Markets EU

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Markets EU (kallas även marketseu.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Markets EU att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Markets EU. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Markets EU.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Markets EU, noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Nybörjarkonto, mellankonto, professionellt konto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Nybörjarkonto: minsta initiala insättning på € 100, utnyttja upp till 1: 200, 50% bonus.

Mellanliggande konto: minsta initiala insättning på € 10.000, utnyttja upp till 1: 300, 100% bonus.

Professionellt konto: minsta initiala insättning på € 50.000, utnyttja upp till 1: 400, 150% bonus.

VIP-konto: minsta initiala insättning på € 100.000, utnyttja upp till 1: 500, 200% bonus.

Marknader EU -kontotyper
Marknader EU -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Markets EU erbjuder är: plattform MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Markets EU tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Markets EU-webbplats
Markets EU-webbplats

Markets EU tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara några förklaringar till grunderna, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Markets EU |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: marketseu.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Markets EU <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Markets EU är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha sett allt detta rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom: det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land (Saint Vincent och Grenadinerna); när man letar efter recensioner om Markets EU Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny och okänd mäklare, utan meritlista. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 CONSOB tillagd Markets EU till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning för april 2021 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2022 lade FSMA (Belgien) till Markets EU till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FSMA februari 2022 varning ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Markets EU? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Markets EU: Betyg och kommentarer»

 1. giselle svar

  Cette société a fait l'objet de nombreuses plaintes, dont une plainte FSMA très viktig. Est-il donc impossible de récupérer l'argent ?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Giselle, tack för din kommentar om Markets EU. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FSMA (Belgian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FSMA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Margaret gonzalez svar

  Nästan en miljon chilenska pesos lurades på mig
  Och från en dag till en annan kunde jag inte komma in längre och de svarade aldrig på mina mejl

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Margarita, tack för att du kommenterar MarketsEU. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.