Kommentarer om marknadshandel

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Markets Trading, är en CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Markets Trading att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med företaget?

Mäklaren nämner att vara en del av Market Trading LTD.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i London, Storbritannien.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, mäklaren är en OREGULERAD mäklare.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Markets Trading noterar vi att den erbjuder Fyra typer av konton: Mikrokonto, Standardkonto, Platinumkonto och Premiumkonto.

Micro-konto- Minsta initial insättning på $ 250, upp till 1: 200 hävstångseffekt, 2x dedikerad kontohanterare varje vecka, delvis åtkomst till akademin, fasta spridningar.

Det följs av Standardkonto- Minsta initial insättning på $ 5.000, upp till 1: 200 hävstång, dedikerad kontoansvarig, delvis åtkomst till akademin, fasta spreadar.

Den tredje typen av konto är Platinakonto- Minsta initiala insättning på 25.000 1 dollar, upp till 500: XNUMX hävstångseffekt, dedikerad kontohanterare, full tillgång till akademin, fasta / variabla spridningar.

Den sista kontotypen är Premium -kontot: minsta initiala insättning på $ 50.000 1, hävstångseffekt upp till 1000: XNUMX, dedikerad kontohanterare, full tillgång till akademin, fasta / variabla spridningar.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för Markets Trading -mäklaren (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Marknader Handelskontotyper
Marknader Handelskontotyper

den plattformar att fungera som Markets Trading erbjuder: MT4 -plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Markets Trading tillhandahåller på sin webbplats.

Markets Trading webbplats
Markets Trading webbplats

Markets Trading ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: akademi med videor som behandlar ämnen från investerings- och handelsvärlden, grundläggande förklaring av de instrument som är möjliga att handla med Markets Trading, ordlista, öppettider för varje instrument , inte mycket mer än detta. Det bör noteras att webbplatsen är på engelska.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Markets Trading

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: markets-trading.com

Telefonnummer: +44.203.917.4723, +44.203.917.4995, +49.303.1199.233 och +49.303.1199.234

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Markets Trading är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi inte har hittat många kommentarer eller åsikter om denna mäklare på internet (vilket får oss att tro att det är en relativt ny mäklare), det är en OREGULERAD mäklare, så vår åsikt är ännu inte särskilt tydlig, vi föreslår försiktighet .

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Markets Trading? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «handelsmarknad»

 1. anonym solidaritet svar

  total bluff, de returnerar inte pengarna, mycket försiktig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej "solidaritet anonym" tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Markets Trading, kan du berätta något mer om din erfarenhet av detta företag?

   En hälsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.