TOLTECHFX Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren MarketsCFD (även kallad marketfxc.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen MarketsCFD för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar MarketsCFD. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Equalizer Ltd.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Bulgarien. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av MarketsCFD, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Bronskontot, Silverkontot och Guldkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto: Minsta initiala insättning på $ 1.000, vanlig spridning, 24/6 support, utbildningscenter, Senior account manager, handelssignaler, anpassad handelsstrategi, 1 till 1 utbildning (Junior), exklusiv positionstillträde (upp till 2 positioner).

Silverkonto- Minsta initiala insättning på $ 2.500, silverspread, support 24/6, utbildningscenter, daglig marknadsgranskning (1 gång per dag), Senior account manager, handelssignaler, anpassad handelsstrategi, 1 till 1 utbildning (Senior), tillgång till exklusiva position (upp till 4 positioner).

Guldkonto- Minsta initiala insättning på 10.000 24 dollar, guld, 6/1 support, utbildningscenter, daglig marknadsgranskning (2 gång per dag), PRO -webinarier (1 per månad), VIP -kontoansvarig, handelssignaler, strategi avancerad personlig handel, 1 till 10 utbildning (Senior), tillgång till exklusiv position (upp till XNUMX positioner).

 

Marketscfds kontotyper
MarketsCFDs kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som MarketsCFDs erbjuder är: MarketsCFDs -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som MarketsCFD tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

TOLTECHFX webbplats
MarketsCFDs webbplats

MarketsCFD ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara några live -diagram, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Marknader CFD |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: marketfxc.com

Telefonnummer: + 442080589495

E-post: [e-postskyddad] - [e-postskyddad] - [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Marknader CFD <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att MarketsCFDs företag är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar försiktighet, eftersom: det är en oreglerad mäklare, det nämner inte detaljer om sin plats, när vi letar efter recensioner om MarketsCFDs vi inte hittade någon annan recension, tror vi att det är en ny mäklare, utan en meritlista. Vi föreslår att du är försiktig. 

Uppmärksamhet: i juni 2020 CONSOB läggs till Marknader CFD till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.

Uppmärksamhet: i september 2020 läggs CONSOB till Marknader CFD till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om MarketsCFD? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Markets CFD: Betyg och kommentarer»

 1. Carlos svar

  Hej, jag heter Carlos och jag sätter initialt in 15.000 100 euro. Min chef var Sabine Leblac, efter några dagar frågade jag dem om de kunde göra en överföring till min fördel på 1 euro.KORREKT skickade de det till mig. 70.000 månad senare ville jag stänga mitt konto eftersom det var värt 26 XNUMX euro och när jag utförde operationen ringde de mig och varnade mig för att om jag inte skrev in XNUMX% av det totala kapitalet skulle de inte returnera mina pengar och de skulle ta juridiskt agerande mot mig. Genom att göra det gjorde jag överföringen som de frågade mig och de blockerade mig automatiskt, jag har informerat myndigheterna och jag väntar fortfarande.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, det är en bluff, skicka inte mer pengar eller betala dem någonting, allt du skickar kommer att förlora och de kommer inte att returnera dem till dig.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.