TOLTECHFX Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Marketsdock (även kallad marketsdock.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Marketsdock att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en Marketsdock -recension. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Dinengo Partners Ltd.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Marketsdock, märkte vi att den erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Mikrokontot, Mäklarkontot, Kärnportföljkontot och Platinasparkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Mäklarkonto- Minsta $ 250 första insättning, omedelbar exekvering, professionell support, 1,3 spread.

Kärnportföljens konto- $ 2.500 minsta insättning, omedelbar exekvering, professionellt stöd, 1,5 spread, seniorkontoanalytiker, negativt saldoskydd.

Platina sparande konto- Minsta initiala insättning på $ 10.000 0.1, omedelbar körning, professionell support, XNUMX spread, seniorkontoanalytiker, seniorkontoanalytiker, negativt balansskydd, automatiserad handel.

 

TOLTECHFX kontotyper
Marketsdock -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Marketsdock erbjuder är: MT4 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Marketsdock tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

TOLTECHFX webbplats
Marketsdocks webbplats

Marketsdock tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några nyheter, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Marketsdock |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: marketdock.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Marketsdock <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att Marketsdock -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), när vi letade efter recensioner om Marketsdock hittade vi ingen annan recension, vi tror att det handlar om en ny mäklare, utan meritlista. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Uppmärksamhet: i augusti 2020 tillkom CNMV Marketsdock till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.

 

Uppmärksamhet: i september 2020 läggs CONSOB till Marketsdock till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Marketsdock? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *