Kommentarer till MarketsEU

I denna avdelning vi analyserar mäklaren MarketsEU (även kallad Marketseufx.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen MarketsEU för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om MarketsEU ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det MarketsEU? ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: det nämns inte.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av MarketsEU, vi noterar att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Baskonto, Silverkonto, Guldkonto, VIP-konto och Diamond-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $250, hävstång upp till 1:10, kontoansvarig, 50% bonus, plattformsresa.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $10.000, hävstång upp till 1:20, Senior account manager, 75% bonus, a, teknisk utbildning.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $25.000, hävstång fram till 1:30, Executive account manager, 100% bonus, teknisk utbildning, daglig handel.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $50.000, hävstång fram till 1:30, Executive account manager, 100% bonus, teknisk utbildning, daglig handel.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på $100.000, hävstång upp till 1:40, BDG-kontoansvarig, 150% bonus, teknisk utbildning, daglig handel.

MarketsEU-kontotyper
MarketsEU-kontotyper (1)
MarketsEU-kontotyper
MarketsEU-kontotyper (2)

På följande bilder kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek y klicka här för att se bild 2 i full storlek.

La plattform att fungera som MarketsEU erbjuder är: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som MarketsEU tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

MarketsEU: s webbplats
MarketsEU: s webbplats

MarketsEU ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om MarketsEU 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: marketseufx.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på MarketsEU. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på MarketsEU <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget MarketsEU är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte ens nämner var den är registrerad, den är inte reglerad av någon myndighet. Dessutom, när vi letar efter recensioner om MarketsEU hittar vi bara recensioner som är negativt och varna för det mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 lade CNMV till MarketsEU till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 tillkom CNMV MarketsEU till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen för augusti 2021 ⚠️

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om MarketsEU? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «MarketsEU: Betyg och kommentarer»

 1. Tomas svar

  De vill inte att jag ska ta ut mina pengar. Finns det ett sätt att dra tillbaka det?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Tomas, tack för att du kommenterade MarketsEU. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *