Kommentarer om MarketsFX

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren MarketsFX (även kallad marketsfx.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen MarketsFX att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på MarketsFX. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: GAM group ltd. .

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Bulgarien. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av MarketsFX, märkte vi att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Bronskontot, Silverkontot och Guldkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Bronskonto- Minsta 250 $ insättning, 24/5 support, utbildningscenter, juniorkontoansvarig.

Silverkonto- Minsta 2.500 24 $ insättning, 5/XNUMX support, utbildningscenter, seniorkontoansvarig, daglig marknadsöversyn.

Guldkonto- Minsta 10.000 24 $ första insättning, 5/XNUMX support, utbildningscenter, VIP-kontoansvarig, daglig marknadsöversyn, pro-webbseminarier, prisvarningar, daglig videoanalys, personlig handelsstrategi.

MarketsFX -kontotyper
MarketsFX -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som MarketsFX erbjuder är: vi tror att MarketsFX egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som MarketsFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

MarketsFX webbplats
MarketsFX webbplats

MarketsFX tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av några grundläggande begrepp i handelsvärlden, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om MarketFX |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: marketsfx.com och marketsfx.org

Telefonnummer: + 353-76-680-5967

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på MarketFX <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att MarketsFX -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Bulgarien), när vi letade efter andra recensioner om MarketsFX kunde vi inte hitta mer än negativa recensioner också, GAM group ltd har redan varnats av den italienska finansiella tillsynsmyndigheten CONSOB. Vi föreslår att du är försiktig. 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Observera - Meddelande december 2019: CONSOB (italiensk tillsynsmyndighet) har varnat för MarketsFX.

Observera - Meddelande februari 2020: CONSOB (italiensk tillsynsmyndighet) har varnat nyligen om MarketsFX.

Observera - Meddelande från april 2020: CNMV (spansk tillsynsmyndighet) har varnat för MarketsFX.

Observera - maj 2020 Meddelande: CONSOB (italiensk tillsynsmyndighet) har varnat igen för MarketsFX.

Uppmärksamhet - augusti 2020 Meddelande: CNMV (spansk tillsynsmyndighet) har varnat igen för MarketsFX.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade CONSOB MarketFX till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning från februari 2021 ⚠️

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om MarketsFX? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

15 kommentarer om «MarketsFX: Betyg och kommentarer»

 1. SEGER svar

  MAKETS FX E TUTTI I FANTOMATICI CONSULENTI DOTTORI, DIRETTORI UFFICIO FINANZA SONO SOLO DEI LADRI… VERI TRUFFATORI!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej VITTORIA, tack för din kommentar om MarketsFX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Maria svar

  Hej till [e-postskyddad], Jag har läst dina kommentarer, de har också tilldelat mig Sabine Leblanc, för närvarande har jag ingen affär med henne längre och de överförde mig till en dam som kallar sig Ana. Jag har blivit lurad av dem och de säger till mig att jag är skyldig dem ett lån, jag har inte tecknat för 10000 XNUMX euro, det finns inget sätt för dem att skicka mig någon dokumentation, så jag bestämde mig för att rapportera dem via en internationell advokat eftersom mitt konto blockerades för månader sedan.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av MarketsFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. jessica svar

  Vi pratar om en finansiell chiringuito, en fullbluff SCAM du måste rapportera och med klagomålet gå till banken för att be om ett bakslag i överföringarna, ju tidigare du gör det desto lättare kan du återställa något.
  Jag heter Jéssica och jag skapar en förening för offer för finansiella barer.

 4. PÅVERKAD AV MARKETSCFD.NET svar

  Sabine Leblanc använder en oförskämd och hotfull ton.
  Han ringde 23 samtal till mig klockan 17:08 och 17:19, baserat på min mobiltelefons logg.
  Jag kommer inte att tolerera att en sådan person inte respekterar mig på ett så obetydligt sätt. Om du ska ha en psykisk störning. ditt företag har ett problem. Låt honom inte störa mig, snälla. Du är ansvarig för den anställde och hur han använder uppgifterna för att kontakta nya kunder.

  Min erfarenhet av din plattform är äcklig. Den första kontakten jag fick från en reklam var så påträngande att han accepterar en insättning på 200 € på ett förmodat konto. Eftersom jag inte tyckte det var intressant eller den arroganta och arroganta behandlingen av Sabine Leblanc, bestämde jag mig för att återkräva 200 € och jag kunde inte göra det eftersom den här personen avslutade kontot utan mitt tillstånd.
  Jag vill inte fortsätta ha kontakt med denna plattform, lämna tillbaka 200 € som tillhör mig.
  Slutligen, träffa den här karaktären och tvinga honom ett mer etiskt arbetssystem. Konkurrensen i handelsplattformarnas värld är hård och du kommer att hamna i linje med sådana människor.
  De 23 samtalen på 9 minuter, de förolämpningar och dåliga manér som har fått mig att låta i en person som verkar ha någon störning. Ge mig tillbaka € 200 och ta bort all kontakt om mig från din databas. Detta måste respekteras och verkställas enligt dataskyddslagstiftningen. Trakasserierna som jag utsätts för en sådan person kan också påverka ett brott.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej drabbade, tack för att du delar din upplevelse med MarketsFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 5. PÅVERKAD AV MARKETSCFD.NET svar

  ALLA HÖR TILL GAM Group
  De har flera företag mer påstådda mot dem och med samma procedur.

  1. Det är en oreglerad mäklare, enligt dem tillhör de företaget, GAM Group Ltd som förmodligen är registrerat i 1574 Sofia City, Sofia Region; Metropolitan Municipality, Slatina District, RA Hristo Smirnenski, Building 9, Floor 3, Apt. 6 Bulgarien men när vi letade efter ditt kontor har vi funnit att de inte finns.

  2. Och när de går in på den officiella webbplatsen för GAM Group Ltd deklarerar de att de är belägna i Irland. Så vi vet inte om MarketsFX talar sanning eller inte. Det vi märkte är att MarketsFX har ditt kontaktnummer i Irland. Sanningen är att allt detta verkar förvirrande för oss.

  3. När du surfar på din webbplats hittar vi inte mycket information om dina tjänster. Till exempel vet vi inte fördelarna med deras konton, de säger att de har 6 men ingen aning om deras kostnader, hävstångseffekt, instrument som de arbetar med, etc.

  4. De har redan flera varningar, en från italienska CONSOB https://www.consob.it/web/consob-and-its-activities/warnings?viewId=ultime_com_tutela Du hittar den under datumet 4 nov 2019.

  En annan från CNMV i Spanien: https://www.cnmv.es/portal/AdvertenciasListado.aspx?tipoAdv=4&inicial=M.

  Redan med två varningar, utan reglering och med en mycket komplicerad registrering kan vi säga att det är en bluffmäklare.

  1. Som vi ser på sin webbplats är marketcfd .net webbplatsen för företaget SWISSGEMS Ltd. som är registrerat och reglerat i staden Sofia, Bulgarien.

  Men av SWISSGEMS Ltd. det enda vi har hittat i deras brittiska registrerade smyckesföretag: beta.companieshouse .gov.uk / company / 09278756

  2. Å andra sidan har mäklaren inte licenser för att erbjuda sina handelstjänster i Europa, Australien och många andra länder. De regleras inte av något pålitligt kontrollorgan och erbjuder inte säkerhetsgarantier på sina kunders insättningar.

  3. När vi söker på internet har vi upptäckt dessa sidor som är exakt samma: bitcointradeline .com, alphatradeoptions .com, trade5000 .com / ru, bitcointradeline .com / ru / index.html, bitcointradeline .com / pl / index.html , alphatradeoptions .com / och säkert många fler som vi inte har kunnat spåra.

  Detta är typiskt för skannrar som skapar en zillion hundratusen sidor lika med vilket bara logotypen, webbadressen, några färger och lite annat ändras.

  4. I deras kontakter hittade vi ett annat företag (vi vet inte vilken roll det spelar): "MarketsCFD powered by Xpro Media Solutions LTD 28A" förmodligen också registrerat i Bulgarien.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej drabbade, tack för all denna information om MarketsFX.

   hälsningar

 6. PÅVERKAD AV MARKETSCFD.NET svar

  Hej,
  Jag har läst de tidigare åsikterna om denna plattform och jag har bestämt mig för att kommentera min erfarenhet som liknar samma dåliga praxi.
  Den erfarenhet jag har haft av MarketsCFD är fruktansvärd. Efter pågående samtal för att göra en insättning gick jag med på det. Jag lägger 200 € att nu vill de inte ge mig tillbaka. Jag blev uppringd av en viss Sabine Leblanc som kontoansvarig. När han berättade för mig hur de fungerade och jag inte gillade deras metod, bestämde jag mig för att inte fortsätta och begärde återbetalning av 200 €. Från detta ögonblick blev han en person med aggressivt, grovt och respektlöst språk med förnedringar av alla slag.
  Jag ringer envisande för att bli irriterad. En dag på 9 minuter ringde han 23 samtal till min mobiltelefon. Han gav inte leveransen att blockera alla nummer som han ringde med. Jag tror antagligen att den här personen har någon störning som inte alls tjänar på att lita på denna plattform. Kommentarer är från bedrägligt olagligt företag. Jag har gjort ett klagomål till den interna avdelningen på Marketscfd.net som hävdar mina 200 € och ber om ursäkt för detta Sabine Leblancs omotiverade beteende.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej drabbade, men då hade du erfarenhet av MarketsCFD, inte med MarketsFX, vi arbetar med en recension om denna mäklare.

   hälsningar

 7. Ignacio svar

  Det ser ut som en bluff men en tjej med en väldigt söt röst ringer alltid till mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ignacio, tack för att du delar din erfarenhet med MarketsFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 8. Maykel svar

  Marknader Fx o marketsfx.com la peor empresa del mercado financiero son spam ... Además hacen llamadas telefónicas basura ... ya les puedes decir mil veces que no te interesa y no hacen mas que llamarte de diferentes numeros de telefono. Son empleados captadores de capital, son tan cortos y retorcidos que no entienden que se convierten en basura cuando repiten una y otra vez la misma llamada para el mismo mensaje ... creen que insistiendo pueden sacarte el dinero. Buscan dinero desesperadamente.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maykel, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av MarketsFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.