Kommentarer om MarketsFX

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren MarketsFX (Ă€ven kallad marketsfx.com), Ă€r en Forex- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen MarketsFX att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ MarketsFX. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: GAM group ltd. .

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Bulgarien. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av MarketsFX, mĂ€rkte vi att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Bronskontot, Silverkontot och Guldkontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Bronskonto- Minsta 250 $ insÀttning, 24/5 support, utbildningscenter, juniorkontoansvarig.

Silverkonto- Minsta 2.500 24 $ insÀttning, 5/XNUMX support, utbildningscenter, seniorkontoansvarig, daglig marknadsöversyn.

Guldkonto- Minsta 10.000 24 $ första insÀttning, 5/XNUMX support, utbildningscenter, VIP-kontoansvarig, daglig marknadsöversyn, pro-webbseminarier, prisvarningar, daglig videoanalys, personlig handelsstrategi.

MarketsFX -kontotyper
MarketsFX -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som MarketsFX erbjuder Àr: vi tror att MarketsFX egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för nÀringsidkaren som MarketsFX tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

MarketsFX webbplats
MarketsFX webbplats

 

MarketsFX tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av nÄgra grundlÀggande begrepp i handelsvÀrlden, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om MarketFX |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: marketsfx.com y marketsfx.org

Telefonnummer: + 353-76-680-5967

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ MarketFX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tycker vi att MarketsFX -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig eftersom: det Ă€r en oreglerad mĂ€klare, den Ă€r baserad i osĂ€kra lĂ€nder (Bulgarien), nĂ€r vi letade efter andra recensioner om MarketsFX kunde vi inte hitta mer Ă€n negativa recensioner ocksĂ„, GAM group ltd har redan varnats av den italienska finansiella tillsynsmyndigheten CONSOB. Vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Observera - Meddelande december 2019: CONSOB (italiensk tillsynsmyndighet) har varnat för MarketsFX.

 

Observera - Meddelande februari 2020: CONSOB (italiensk tillsynsmyndighet) har varnat nyligen om MarketsFX.

 

Observera - Meddelande frÄn april 2020: CNMV (spansk tillsynsmyndighet) har varnat för MarketsFX.

 

Observera - maj 2020 Meddelande: CONSOB (italiensk tillsynsmyndighet) har varnat igen för MarketsFX.

 

UppmÀrksamhet - augusti 2020 Meddelande: CNMV (spansk tillsynsmyndighet) har varnat igen för MarketsFX.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade CONSOB MarketFX till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till CONSOBs varning frĂ„n februari 2021 ⚠

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om MarketsFX? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

15 kommentarer om «MarketsFX: Betyg och kommentarer»

 1. SEGER svar

  MAKETS FX E TUTTI I FANTOMATICI CONSULENTI DOTTORI, DIRETTORI UFFICIO FINANZA SONO SOLO DEI LADRI
 VERI TRUFFATORI!

  • Rekommenderade mĂ€klare. Com Postförfattaresvar

   Hej VITTORIA, tack för din kommentar om MarketsFX. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgonting Àven om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   HĂ€lsningar.

 2. Maria svar

  Hej till [e-postskyddad], Jag har lÀst dina kommentarer, de har ocksÄ tilldelat mig Sabine Leblanc, för nÀrvarande har jag ingen affÀr med henne lÀngre och de överförde mig till en dam som kallar sig Ana. Jag har blivit lurad av dem och de sÀger till mig att jag Àr skyldig dem ett lÄn, jag har inte tecknat för 10000 XNUMX euro, det finns inget sÀtt för dem att skicka mig nÄgon dokumentation, sÄ jag bestÀmde mig för att rapportera dem via en internationell advokat eftersom mitt konto blockerades för mÄnader sedan.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av MarketsFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr lÀnk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 3. jessica svar

  Vi pratar om en finansiell chiringuito, en fullbluff SCAM du mÄste rapportera och med klagomÄlet gÄ till banken för att be om ett bakslag i överföringarna, ju tidigare du gör det desto lÀttare kan du ÄterstÀlla nÄgot.
  Jag heter Jéssica och jag skapar en förening för offer för finansiella barer.

 4. PÅVERKAD AV MARKETSCFD.NET svar

  Sabine Leblanc anvÀnder en oförskÀmd och hotfull ton.
  Han ringde 23 samtal till mig klockan 17:08 och 17:19, baserat pÄ min mobiltelefons logg.
  Jag kommer inte att tolerera att en sÄdan person inte respekterar mig pÄ ett sÄ obetydligt sÀtt. Om du ska ha en psykisk störning. ditt företag har ett problem. LÄt honom inte störa mig, snÀlla. Du Àr ansvarig för den anstÀllde och hur han anvÀnder uppgifterna för att kontakta nya kunder.

  Min erfarenhet av din plattform Ă€r Ă€cklig. Den första kontakten jag fick frĂ„n en reklam var sĂ„ pĂ„trĂ€ngande att han accepterar en insĂ€ttning pĂ„ 200 € pĂ„ ett förmodat konto. Eftersom jag inte tyckte det var intressant eller den arroganta och arroganta behandlingen av Sabine Leblanc, bestĂ€mde jag mig för att Ă„terkrĂ€va 200 € och jag kunde inte göra det eftersom den hĂ€r personen avslutade kontot utan mitt tillstĂ„nd.
  Jag vill inte fortsĂ€tta ha kontakt med denna plattform, lĂ€mna tillbaka 200 € som tillhör mig.
  Slutligen, trÀffa den hÀr karaktÀren och tvinga honom ett mer etiskt arbetssystem. Konkurrensen i handelsplattformarnas vÀrld Àr hÄrd och du kommer att hamna i linje med sÄdana mÀnniskor.
  De 23 samtalen pĂ„ 9 minuter, de förolĂ€mpningar och dĂ„liga manĂ©r som har fĂ„tt mig att lĂ„ta i en person som verkar ha nĂ„gon störning. Ge mig tillbaka € 200 och ta bort all kontakt om mig frĂ„n din databas. Detta mĂ„ste respekteras och verkstĂ€llas enligt dataskyddslagstiftningen. Trakasserierna som jag utsĂ€tts för en sĂ„dan person kan ocksĂ„ pĂ„verka ett brott.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej drabbade, tack för att du delar din upplevelse med MarketsFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 5. PÅVERKAD AV MARKETSCFD.NET svar

  ALLA HÖR TILL GAM Group
  De har flera företag mer pÄstÄdda mot dem och med samma procedur.

  1. Det Àr en oreglerad mÀklare, enligt dem tillhör de företaget, GAM Group Ltd som förmodligen Àr registrerat i 1574 Sofia City, Sofia Region; Metropolitan Municipality, Slatina District, RA Hristo Smirnenski, Building 9, Floor 3, Apt. 6 Bulgarien men nÀr vi letade efter ditt kontor har vi funnit att de inte finns.

  2. Och nÀr de gÄr in pÄ den officiella webbplatsen för GAM Group Ltd deklarerar de att de Àr belÀgna i Irland. SÄ vi vet inte om MarketsFX talar sanning eller inte. Det vi mÀrkte Àr att MarketsFX har ditt kontaktnummer i Irland. Sanningen Àr att allt detta verkar förvirrande för oss.

  3. NÀr du surfar pÄ din webbplats hittar vi inte mycket information om dina tjÀnster. Till exempel vet vi inte fördelarna med deras konton, de sÀger att de har 6 men ingen aning om deras kostnader, hÀvstÄngseffekt, instrument som de arbetar med, etc.

  4. De har redan flera varningar, en frÄn italienska CONSOB http://www.consob.it/web/consob-and-its-activities/warnings?viewId=ultime_com_tutela Du hittar den under datumet 4 nov 2019.

  En annan frÄn CNMV i Spanien: http://www.cnmv.es/portal/AdvertenciasListado.aspx?tipoAdv=4&inicial=M.

  Redan med tvÄ varningar, utan reglering och med en mycket komplicerad registrering kan vi sÀga att det Àr en bluffmÀklare.

  1. Som vi ser pÄ sin webbplats Àr marketcfd .net webbplatsen för företaget SWISSGEMS Ltd. som Àr registrerat och reglerat i staden Sofia, Bulgarien.

  Men av SWISSGEMS Ltd. det enda vi har hittat i deras brittiska registrerade smyckesföretag: beta.companieshouse .gov.uk / company / 09278756

  2. Å andra sidan har mĂ€klaren inte licenser för att erbjuda sina handelstjĂ€nster i Europa, Australien och mĂ„nga andra lĂ€nder. De regleras inte av nĂ„got pĂ„litligt kontrollorgan och erbjuder inte sĂ€kerhetsgarantier pĂ„ sina kunders insĂ€ttningar.

  3. NÀr vi söker pÄ internet har vi upptÀckt dessa sidor som Àr exakt desamma: bitcointradeline .com, alphatradeoptions .com, trade5000 .com / ru, bitcointradeline .com / ru / index.html, bitcointradeline .com / pl / index.html , alphatradeoptions .com / och sÀkert mÄnga fler som vi inte har kunnat spÄra.

  Detta Àr typiskt för skannrar som skapar en zillion hundratusen sidor lika med vilket bara logotypen, webbadressen, nÄgra fÀrger och lite annat Àndras.

  4. I deras kontakter hittade vi ett annat företag (vi vet inte vilken roll det spelar): "MarketsCFD powered by Xpro Media Solutions LTD 28A" förmodligen ocksÄ registrerat i Bulgarien.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej drabbade, tack för all denna information om MarketsFX.

   hÀlsningar

 6. PÅVERKAD AV MARKETSCFD.NET svar

  Hej,
  Jag har lÀst de tidigare Äsikterna om denna plattform och jag har bestÀmt mig för att kommentera min erfarenhet som liknar samma dÄliga praxi.
  Den erfarenhet jag har haft av MarketsCFD Ă€r fruktansvĂ€rd. Efter pĂ„gĂ„ende samtal för att göra en insĂ€ttning gick jag med pĂ„ det. Jag lĂ€gger 200 € att nu vill de inte ge mig tillbaka. Jag blev uppringd av en viss Sabine Leblanc som kontoansvarig. NĂ€r han berĂ€ttade för mig hur de fungerade och jag inte gillade deras metod, bestĂ€mde jag mig för att inte fortsĂ€tta och begĂ€rde Ă„terbetalning av 200 €. FrĂ„n detta ögonblick blev han en person med aggressivt, grovt och respektlöst sprĂ„k med förnedringar av alla slag.
  Jag ringer envisande för att bli irriterad. En dag pĂ„ 9 minuter ringde han 23 samtal till min mobiltelefon. Han gav inte leveransen att blockera alla nummer som han ringde med. Jag tror antagligen att den hĂ€r personen har nĂ„gon störning som inte alls tjĂ€nar pĂ„ att lita pĂ„ denna plattform. Kommentarer Ă€r frĂ„n bedrĂ€gligt olagligt företag. Jag har gjort ett klagomĂ„l till den interna avdelningen pĂ„ Marketscfd.net som hĂ€vdar mina 200 € och ber om ursĂ€kt för detta Sabine Leblancs omotiverade beteende.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej drabbade, men dÄ hade du erfarenhet av MarketsCFD, inte med MarketsFX, vi arbetar med en recension om denna mÀklare.

   hÀlsningar

 7. Ignacio svar

  Det ser ut som en bluff men en tjej med en vÀldigt söt röst ringer alltid till mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ignacio, tack för att du delar din erfarenhet med MarketsFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 8. Maykel svar

  Marknader Fx o marketsfx.com la peor empresa del mercado financiero son spam ... AdemĂĄs hacen llamadas telefĂłnicas basura ... ya les puedes decir mil veces que no te interesa y no hacen mas que llamarte de diferentes numeros de telefono. Son empleados captadores de capital, son tan cortos y retorcidos que no entienden que se convierten en basura cuando repiten una y otra vez la misma llamada para el mismo mensaje ... creen que insistiendo pueden sacarte el dinero. Buscan dinero desesperadamente.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maykel, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av MarketsFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *