Kommentarer om MarketsProfit

I denna avdelning vi analyserar mäklaren MarketsProfit (kallas även marketsprofit.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen MarketsProfit för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar MarketsProfit. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: MarketsProfit Markets Limited.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att hon är baserad i Storbritannien, men detta är helt falskt.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, nämns det att regleras i Storbritannien av FCA, men detta är inte sant, de använder falska uppgifter, även FCA själv fördömde det för detta.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av MarketsProfit noterar vi att den erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Standardkonto, Edge -konto och Premium -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ / € /£500, hävstång upp till 1: 100, spridningar från 1.0 pips, minsta handelsstorlek 0.01 lot, gratis insättningar och uttag. Provision $ 0.

Edge-konto: minsta initiala insättning på $ / € /£5.000, hävstång upp till 1: 100, spridningar från 0.6 pips, minsta handelsstorlek 0.01 lot, gratis insättningar och uttag, gratis VPS, 1 till 1 sessioner. provision $ 0.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $ / € /£10.000, hävstång upp till 1: 100, spridningar från 0.0 pips, minsta handelsstorlek 0.01 lot, gratis insättningar och uttag. Provision $ 0.

 

MarketsProfit -kontotyper
MarketsProfit -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som MarketsProfit erbjuder är: plattform MT5.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som MarketsProfit tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

MarketsProfits webbplats
MarketsProfits webbplats

MarketsProfit tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om MarketsProfit |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: marketsprofit.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på MarketsProfit <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget MarketsProfit är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom: det är en oreglerad mäklare som försöker efterlikna sig en reglerad mäklare, eftersom den använder falska data kan vi inte veta varifrån den verkligen fungerar; när man letar efter recensioner om MarketsProfit Vi hittade flera negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : FCA, Englands finansregulator, har anklagat MarketsProfit för att ha använt falsk information på grund av att MarketsProfit varken är licensierad eller registrerad i det landet.
➡️ Länk till FCA: s november 2020 warning️ varning

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om MarketsProfit? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *