✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Market Shares Finance är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Market Shares Finance och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsmarketsharesfinance.com
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner det inte
🕑 Webbplatsens ålder10 november 2023
FöretagstypKryptovaluta mäklare

företaget: Market Shares Finance nämner inte vilket företag det tillhör. Var mycket försiktig, vi märkte en tydlig brist på transparens.

Plats: Market Shares Finance nämner inte var det finns, att lita på ett företag som inte nämner var det finns är mycket farligt, var försiktig.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är marknadsandelsfinansiering?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Market Shares Finance är en: kryptovalutamäklare.

Kontotyper

Företaget tillhandahåller information om dessa olika kontotyper

Typer av planerMinsta initiala insättning
Grundplanen$300
Silverplan$1.000
Guldplan$5.000
platina Plan$10.000

Information på webben

webbplats för finansiering av marknadsandelar

Här visar vi dig en skärmdump av webbplatsen Market Shares Finance, som är Market Shares Finance .com. Fångsten gjordes i JANUARI 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

Vi har inte hittat telefonnummer.

Vi hittade följande mejl: [e-postskyddad]

* Reglering av marknadsandelsfinansiering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Slutlig värdering av Market Shares Finance ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Market Shares Finance och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Det nämns inte var den ligger

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Marknadsandelar Finansnyheter:

datum Uppdatering – nyheter
Enero 2024Klagomål mot Market Shares Finance finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”9284″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Market Shares Finance.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av marknadsandelar Finans

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar marknadsandelar Finans

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Market Shares Finance?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Market Shares Finance?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Market Shares Finance pålitlig?

Nej. Market Shares Finance är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: bristen på information om dess läge och bristen på reglering skapar många osäkerheter. Din webbplats är ny, det vill säga den har ingen historia. Den har också klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Genererar det förtroende för dig? VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG.

Hur får man tillbaka pengar från Market Shares Finance?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «Marknadsandelar Finansiering: Åsikter OCH KOMMENTARER – ÄR DET BLUFFÄR?»

 1. Rodolfo Gaona Flores svar

  Hej Pedro *** God eftermiddag, från Mexiko, idag, söndagen den 18 februari 2024, blev jag lurad av företaget som heter All Markets Pro, sedan blev de BearInvester, det var i december 2023. och jag stod i skuld med bank, på grund av deras list och min blindhet att ta ut pengar från banken och skicka dem till dem. Den direkta frågan, är de företag som annonserar som stöd, som naturligtvis betalar för tjänsterna, pålitliga för att få tillbaka pengar från dessa bedrägliga företag?
  Mychargeback.com och en annan som heter Pro Capital Limited, kan man lita på dem? SNÄLLA KOMMENTERA. DET SKULLE VERKLIGEN VARA EN STOR HJÄLP, SITUATIONEN ÄR KRITISK.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Rodolfo, om du vill ha en säker länk, klicka på den nedan, det finns för mycket bedrägerier och vi har återvunnit pengar från tusentals investerare i åratal. Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Amelia svar

  Detta företag NORDEQUITY är en bedragare, gör inte insättning, ägaren till detta företag är affärsmannen Juan Pablo Jutgla Maich förklädd med företaget Pay Retailers, som är reglerad

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Amelia, hur vet du att Juan Pablo Jutgla är ägare till Nordequity? Kommentarerna och recensionen av NORDEQUITY finns här: Nordequity.

   Hälsningar.

 3. Camila Gold svar

  Jag har hört bra saker om dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Camila Oro, tack för att du skriver om Market Shares Finance. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *