Marquet Capital Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Marquet Capital, är en CFD och Forex mäklare. Rekommenderas verkligen Marquet Capital att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Golden Ax Capital Limited.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om någon reglering, vi tror att det är en OREGULERAD mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Marquet Capital, noterar vi att det erbjuder Tre typer av konton: Minikontot, Standardkontot och VIP -kontot.

Minikonto- upp till 30% bonus, e -bok, videolektioner, handelsvarningar, kontoguide, avancerade diagram, webbseminarier.

Standardkonto- upp till 50% bonus, e -bok, fullständiga videolektioner, handelsvarningar, allmän supporttjänst, avancerade diagram, webbinarier.

Den sista typen av konto är VIP-konto- Upp till 75% bonus, e -bok, lektioner i full video, handelsvarningar, expertmarknadschef, avancerade sjökort, webbinarier.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för Marquet Capital -mäklaren (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Marquet Capital -kontotyper
Marquet Capital -kontotyper

den plattformar att fungera som Marquet Capital erbjuder: de nämner det inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Marquet Capital tillhandahåller på sin webbplats.

Marquet Capital webbplats
Marquet Capital webbplats

Marquet Capital tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring av de olika instrument som är möjliga att handla med Marquet Capital, en serie utbildningsvideor, ekonomisk kalender (även på engelska), nyheter och analys av marknaderna (även på engelska), handlarens räknare, bland andra verktyg och diagram.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Marquet Capital

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.marquetcapital.com/es/

Telefonnummer: + 441294507517

E-post: [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Marquet Capital -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare baserad på Marshallöarna, allt tyder också på (det finns inte många recensioner om företaget på internet) att det är en "ny" företag.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Marquet Capital? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

82 kommentarer om «Marquet Capital: Betyg och kommentarer»

 1. Raquel svar

  God morgon, jag bestämde mig för att prova mychargeback -tjänster för att få tillbaka pengarna trots att jag inte litade på någon annan efter det som hände med marquetkapital. Det visade sig att jag fick tillbaka mina pengar, det var en stor lättnad, ta testet. Tack och välsignelse till alla.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Raquel, bra !!!, Tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.