I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Martminer. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Martminer och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsmartminer.com
???? företagetMartminer PTY LTD
⚖️ regleringASIC
📧 E-mail addresskontakt från hemsidan
📈 Plattformegen plattform
📌 Adress36 Capper Street Wahoon, Queensland AUSTRALIEN

⚠️ Martminer ägs av företaget Martminer PTY LTD ligger i Australien, farligt för sina kunder på grund av dess bristande reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som Martminer erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Grundläggande$100
Regular$500
Premium$2.000
Kunglig$6.000
VIP$10.000

Information på webben

Martminers hemsida

Martminer ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkterna den erbjuder, ett utbildningsavsnitt, livediagram, tillgångsindex, marknadsnyheter även om det är på engelska, vissa finansiella miniräknare, inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • Än så länge har plattformen inga telefonnummer.

???? Martminer finalbetyg ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Martminer.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Martminer:

datumUppdatering – nyheter
Augusti 2022Vi får ett stort antal meddelanden från Martminer-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Martminer? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Martminer.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Martminer

Hur man rapporterar Martminer

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Martminer?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Martminer en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Martminer är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Martminer pålitlig?

Nej. Martminer är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Martminer?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Martminer?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Är Martminer en bluff? 2023 recensioner»

 1. Jesus svar

  Vad säger du om AuzTronBot?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jesus, tack för att du kommenterar AuztronBot. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. ANONYM svar

  Det här företaget stal mina pengar. VAD JAG GÖR?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANONYM, tack för din kommentar om Martminer. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.