Bux mäklare

Kommentarer om Masbitcoin

I denna avdelning vi kommer att analysera Masbitcoin -mäklaren, är en kryptovalutamäklare och ett flernivåföretag. Rekommenderas verkligen Masbitcoin att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med företaget?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner det inte, men nämner att ägaren är en viss Jorge Sánchez.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i San Luis Potosí, Mexiko.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, mäklaren nämner inte dess reglering, det tror vi det är en icke-reglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Masbitcoin, noterar vi att det erbjuder: presenterar inte information om kontotyper.

den plattformar att fungera som Masbitcoin -erbjudanden är: det anger det inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Masbitcoin tillhandahåller på sin webbplats.

Masbitcoin -webbplats
Masbitcoin Global webbplats

 

Masbitcoin Global webbplats
Masbitcoin -webbplats

 

Masbitcoin Latino webbplats
Masbitcoin Latino webbplats

 

Masbitcoin tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av hur dess förmodade vinst och affiliatesystem fungerar, hur företaget införlivades, men ger ingen detaljerad förklaring av hur det uppnår de förmodade vinsterna.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Masbitcoin

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: masbitcoinglobal.com , masbitcoin.mx y www.masbitcoinlatino.com

Telefonnummer: +52 444 848 (Mexiko), +9645 52 444 475 (Mexiko 7540), +2 51 949 (Peru)

E-post: tillhandahålls inte

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Masbitcoin -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

För närvarande vår negativa uppfattning, eftersom den har alla egenskaper hos ett företag på flera nivåer och har en mycket viktig brist på information, till exempel reglering eller del av vilket företag det är en del av. Vi rekommenderar inte Masbitcoin.

 

Vad är din åsikt? Har du arbetat med detta företag? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Masbitcoin? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

4 kommentarer om «masbitcoin»

 1. lsolorzanop svar

  Masbitcoin-bedrägeri inför många människor men många människor stal allt eftersom de alltid uppfann ett hack, de stängde uttagen och tills det kom allt och det värsta att de fortsatte att be dem att sätta in för att kunna utnyttja förlusterna bättre sagt varje gång Jag minns att det här gör mig arg.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej lsolorzanop, tack för din kommentar om Masbitcoin. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. VICTOR HUGO RUBIO GARCIA svar

  Jag investerade med dem och jag hade ingen vinst, tvärtom vad jag genererade de förvarade, jag har bevis på skärmdumpar av min verksamhet, problemet är att jag inte vet hur jag ska stämma VD JORGE SANCHEZ

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Victor, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Masbitcoin. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.