Kommentarer om MasterTrade

I denna avdelning Vi kommer att analysera MasterTrade -mäklaren (även kallad mastertradeinvestments.com), är en Forex-, kryptovaluta- och binäroptionsmäklare (bland andra produkter). Rekommenderas MasterTrade verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi recenserar MasterTrade. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: NOTERADE.

 

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att de är baserade i: förmodligen USA, men de har inte det landets reglering, vilket får oss att tro att de inte är baserade där. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av MasterTrade, märkte vi att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer och 4 Bitcoin -planer. Konton: Startkontot, Master Plus -planen, Premiumplanen, Ultimate -planen och Corperate -planen. Bitcoin -planerna: Grundplanen, Standardplanen, Premiumplanen och Pro -kryptoplanen. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Startplan: Minsta initiala insättning på $ 1.000, avkastning på investeringen på 30 - 40%, support 24 timmar 7 dagar i veckan, 10% provision.

Master Plus-plan: Minsta initiala insättning på $ 10.000, avkastning på investeringen på 40 - 50%, support 24 timmar 7 dagar i veckan, 10% provision.

Premiumplan: Minsta initiala insättning på $ 20.000, avkastning på investeringen på 50 - 60%, support 24 timmar 7 dagar i veckan, 10% provision.

Ultimate Plan: Minsta initiala insättning på $ 50.000, avkastning på investeringen på 60 - 70%, support 24 timmar 7 dagar i veckan, 10% provision.

Korrekt plan: Minsta initiala insättning på $ 100.000, avkastning på investeringen på 70 - 80%, support 24 timmar 7 dagar i veckan, 10% provision.

Grundplan (Bitcoin): minsta initiala insättning på 1 - 1,5 Bitcoins, avkastning på investeringen på 65 - 70%, support 24 timmar 7 dagar i veckan, 10% provision.

Standardplan (Bitcoin): minsta initiala insättning på 5 - 14,9 Bitcoins, avkastning på investeringen på 70 - 75%, support 24 timmar 7 dagar i veckan, 10% provision.

Premium Plan (Bitcoin): minsta initiala insättning på 15 - 29,9 Bitcoins, avkastning på investeringen på 80 - 85%, support 24 timmar 7 dagar i veckan, 10% provision.

Crypto Plan (Bitcoin): Minsta initiala insättning på mer än 30 Bitcoins, avkastning på investeringen på 90 - 95%, support 24 timmar 7 dagar i veckan, 10% provision.

 

MasterTrade -kontotyper
MasterTrade -kontotyper
MasterTrade -kontotyper
MasterTrade -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek y här för att se den andra bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som MasterTrade erbjuder är: MasterTrade -plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som MasterTrade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

MasterTrades webbplats
MasterTrades webbplats

MasterTrade tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, förklaring av finansiella produkter som MasterTrade erbjuder, FAQ -avsnitt, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om MasterTrade |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: mastertradeinvestments.com

Telefonnummer: UNIONERAD

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på MasterTrade <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att MasterTrade -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var de är baserade när man letar efter recensioner om MasterTrade Vi hittade ingen annan bedömning som får oss att tro att det är ett nytt företag utan meritlista. Vi föreslår att du är försiktig. De nämner löjligt höga investeringsavkastningar.

 

Uppmärksamhet: i augusti 2020 tillkom CNMV Mästarhandel till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om MasterTrade? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *