Kommentarer om Max-Trade

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Max-handel (kallas Ă€ven max-trade.otg), Ă€r en kryptovaluta -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen Max-Trade att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Max-Trade. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: nĂ€mns inte.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren Det nĂ€mns att de Ă€r baserade i USA, men det finns inga bekrĂ€ftande registreringsdata, denna information Ă€r falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Max-Trade noterar vi att det erbjuder 8 olika typer av konton / planer: Vi lĂ€mnar en bild med nĂ„gra egenskaper.

Planera A: minsta initiala insÀttning pÄ $30, avkastning 4% pÄ 24 timmar.

Plan B: minsta initiala insÀttning pÄ $500, avkastning 6% pÄ 48 timmar.

Plan C: minsta initiala insÀttning pÄ $2.500, avkastning 8% pÄ 72 timmar.

Plan D: minsta initiala insÀttning pÄ $4.500, avkastning 12% pÄ 96 timmar.

Silverplan: minsta initiala insÀttning pÄ $2.100, avkastning 35% pÄ 5 dagar.

Guldplan: minsta initiala insÀttning pÄ $4.100, avkastning 70% pÄ 10 dagar.

Platina Plan: minsta initiala insÀttning pÄ $6.100, avkastning 105% pÄ 15 dagar.

Diamantplan: minsta initiala insÀttning pÄ $10.000, avkastning 140% pÄ 20 dagar.

Max-Trade-kontotyper
Max-Trade-kontotyper (1)
Max-Trade-kontotyper
Max-Trade-kontotyper (2)

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek y Klicka hÀr för att se bild 2 i full storlek.

La plattform att fungera som Max-Trade erbjuder Àr: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Max-Trade tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Max-Trade webbplats
Max-Trade webbplats

Max-Trade tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: nÄgra live-diagram, nyheter, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Max-handel |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: max-trade.org

📞 Telefonnummer: + 14062981978

📧 E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Max-handel <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Max-handel Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det Àr en helt olaglig mÀklare som faktiskt inte Àr registrerad eller reglerad av nÄgon myndighet, sÀger dess villkor inte nÄgot viktigt, dessutom nÀr vi letar efter recensioner om Max-Trade som vi bara hittade recensioner som Àr negativa och underhÄllande om denna mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Max-Trade? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Max-Trade: Betyg och kommentarer»

 1. John svar

  De lÄter mig inte ta ut mitt kapital, de kommer alltid med ursÀkter. Finns det ett sÀtt att dra tillbaka det?

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Juan, tack för att du frÄgade om Max-Trade. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *