Bux mäklare

Max Capital Invest comentarios

Análisis sobre Maxcapitalinvest Digital Services

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Maxcapitalinvest Digital Services (kallas även med namnet: maxcapitalinvest.com), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. ¿Es Maxcapitalinvest Digital Services realmente recomendado para realizar una inversión? ¿Es mejor no invertir con esta empresa? ¿Es un broker seguro? ¿Es una estafa? Te ayudaremos a determinarlo.

sedan hittar du följande: opiniones sobre Maxcapitalinvest Digital Services ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: ¿es Maxcapitalinvest Digital Services un sitio seguro? ⛔ ¿Podemos confiar en esta empresa? ✅ ¿Podremos retirar nuestro dinero? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ Maxcapitalinvest Digital Services no menciona a qué empresa pertenece. 
 • ❌ Angående dess plats nämner webbplatsen att den är baserad i Storbritannien, men vi hittade ingen information som bekräftar detta, vi tror att det är falsk information.
 • ❌ Om vi ​​analyserar dess säkerhet, observerar vi det Maxcapitalinvest Digital Services no menciona ninguna regulación.

UPPMÄRKSAMHET: Maxcapitalinvest Digital Services es un broker INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera tipos de cuenta que ofrece Maxcapitalinvest Digital Services, en este caso, vemos que ofrece 4 planes diferentes:

 • Plan 1: $50 minsta första insättning, 5% avkastning inom 24 timmar.
 • Plan 2: $2000 minsta första insättning, 10% avkastning inom 24 timmar.
 • Plan 3: $5000 minsta första insättning, 15% avkastning inom 48 timmar.
 • Plan 4: $10000 minsta första insättning, 20% avkastning inom 72 timmar.

La plataforma para operar que Maxcapitalinvest Digital Services utiliza es: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel para el trader que Maxcapitalinvest Digital Services proporciona en su página web. Nosotros creemos que los recursos y ayudas provistas en la página web, pueden ser un gran punto a favor del broker.

Página Web MaxCapital Invest
Maxcapitalinvest Digital Services webbplats

Maxcapitalinvest Digital Services proporciona las siguientes ayudas o recursos a los traders o interesados: una explicación sobre los servicios que ofrece, gráficos en vivo, noticias y análisis del mercado, no mucho más.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Maxcapitalinvest Digital Services

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: maxcapitalinvest.com
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar por qué realizamos una reseña sobre Maxcapitalinvest Digital Services. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Maxcapitalinvest Digital Services

Finalizando con este apartado, en nuestra opinión: ¿creemos que la empresa Maxcapitalinvest Digital Services es confiable? ¿Deberías invertir tu dinero con la empresa? ¿Son una empresa recomendada? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha granskat företaget rekommenderar vi försiktighet. Det är ett olagligt företag, det vill säga att det inte har de nödvändiga behörigheterna för att verka som ett företag. Vi misstänker att det kan vara ett företag som du kommer få problem med att kunna ta ut dina pengar, de verkar vara opålitliga.

Utöver detta är det ett mycket otransparent företag, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det inte visar data om dess registrering och det saknar även reglering (oreglerat företag).

Alla dessa egenskaper får oss att tro att de är ett väldigt oseriöst och farligt företag att skicka pengar. ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

¿Que piensas de Maxcapitalinvest Digital Services? ¿Cuál ha sido tu experiencia?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Maxcapitalinvest Digital Services: Betyg och recensioner»

 1. oscar svar

  Hej, jag har blivit lurad av företaget Max Capital Invest, de skrev till mig per telegram och övertygade mig om att fortsätta sätta in och berättade att det är ett seriöst och pålitligt företag och samtidigt erbjöd de flera vinstplaner så att jag förmodligen fortsätter att tjäna och behålla pengarna, jag har flera gånger begärt uttag av pengar och än så länge har de inte returnerat något

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Oscar, gracias por tu comentario sobre Maxcapitalinvest Digital Services. Este broker es considerado una ESTAFA. Sugerimos NO enviar dinero, mienten para robarte, las operaciones son ficticias, el dinero nunca lo cruzan con el mercado, lo simulan y al final te marcan y dicen que has lo perdiste todo y así se lo quedan.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Fatiha, gracias por tu comentario sobre Maxcapitalinvest Digital Services. Este broker es considerado una ESTAFA. Sugerimos NO enviar dinero, mienten para robarte, las operaciones son ficticias, el dinero nunca lo cruzan con el mercado, lo simulan y al final te marcan y dicen que has lo perdiste todo y así se lo quedan.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.