Kommentarer om MaxiMarkets

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren MaxiMarkets, är en Forex- och CFD -mäklare.

Mäklaren nämner att vara en del av Maxi Services (Belize) Ltd. .

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i Anguilla.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, mäklaren nämner Financial Commission, men vi betraktar det inte som en tillsynsenhet, eftersom kunden är oskyddad vid problem mellan en klient och företaget eller någon form av krav. vi tror att det är en OREGULERAD mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av MaxiMarkets, noterar vi att det erbjuder Fyra typer av konton: Minikonto, Standardkonto, Guldkonto och Platinumkonto.

Minikonto: minsta initiala insättning på $ 500, har också onlinechatt.

Det följs av Standardkonto: Minsta initiala insättning på $ 5.000, den har också onlinechatt, tillgång till applikationerna på MaxiMarkets -plattformen och information om Autochartist.

Den tredje typen av konto är Guldkonto: Minsta initiala insättning på $ 10.000 XNUMX, den har också onlinechatt, tillgång till applikationerna på MaxiMarkets -plattformen, information om Autochartist, SMS -signaler, direkt telefonlinje och specialkampanjer.

Den sista typen av konto är Platinakonto: minsta initiala insättning på $ 35.000 XNUMX, den har också onlinechatt, tillgång till applikationerna på MaxiMarkets-plattformen, information om Autochartist, SMS-signaler, direkt telefonlinje, specialkampanjer, en-till-en-handel och personliga rapporter om börsen .

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för MaxiMarkets -mäklaren i följande bild (klicka Klicka här för att se bilden i full storlek):

MaxiMarkets kontotyper
MaxiMarkets kontotyper

den plattformar att fungera MaxiMarkets erbjudanden är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som MaxiMarkets tillhandahåller på sin webbplats.

MaxiMarkets webbplats
MaxiMarkets webbplats

MaxiMarkets tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: grundläggande förklaring av de olika instrument som kan handlas med MaxiMarkets, marknadens stängningstider för varje instrument, de har också ett "utbildningscenter" med olika utbildningsvideor relaterade till världen av handel, handel, ekonomisk kalender och tekniska analysdiagram.

Umarkets och MaxiMarkets, samma företag?

Vi har märkt (tack till RP för meddelandet) att webbsidorna för mäklarna Umarkets och MaxiMarkets är märkligt lika, för likartade. Några exempel nedan:

1. Hemsidorna innehåller många likheter, till vänster Umarkets webbplats och till höger MaxiMarkets webbplats. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Liknande mellan Umarkets och MaxiMarkets
Liknande mellan Umarkets och MaxiMarkets

2. Vi fortsätter på hemsidan, vi märker återigen många likheter när det gäller webbdesign och text, till vänster Umarkets webbsida och till höger den för MaxiMarkets. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Liknande mellan Umarkets och MaxiMarkets
Liknande mellan Umarkets och MaxiMarkets

3. I informationsavsnittet om företaget noterar vi igen, designen är praktiskt taget densamma och innehållet på webbsidorna ÄR DET Samma, till vänster Umarkets webbsida och till höger MaxiMarkets webbsida. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Liknande mellan Umarkets och MaxiMarkets
Liknande mellan Umarkets och MaxiMarkets

På grund av detta tror vi att dessa är samma människor, och med ett negativt Umarkets-rykte rekommenderar vi inte heller MaxiMarkets. Du kan läsa här Umarkets recension.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om MaxiMarkets

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: en.maximarkets.org

Telefonnummer: +44 (208) 1500-777, +44 (203) 2399-499

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att MaxiMarkets -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att det inte är klart, vi har inte kunnat hitta nästan information om företaget på internet, vi har inte hittat positiva eller negativa kommentarer, men det bör förtydligas att det är en icke-REGLERAD mäklare, så vi föreslå försiktighet.

Uppdatering från januari 2018: eftersom vi har märkt att Maximarkets och Umarkets tillhör samma personer, och vi har en mycket negativt betyg på UmarketsVi rekommenderar inte att du arbetar med MaxiMarkets, vi tror att det inte är säkert.

Uppmärksamhet: i augusti 2020 tillagd CONSOB Maximarknader till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om MaxiMarkets? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «MaxiMarkets: Betyg och kommentarer»

 1. luis svar

  Någon mäklare som du rekommenderar där de kan arbeta mina pengar åt dig genom att betala en procentsats och jag behöver inte göra det här jobbet utan dem.Jag har hört att de finns där men jag har inte kunnat hitta dem.

 2. Jose david rivera rivera svar

  Håller helt med, de är samma bedragare Umarket, Maxi Service, Market Solutions och nu Maxi Market, det är samma boet av RATS

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej José, hade du erfarenhet av någon av dessa mäklare? Tack så mycket.

 3. maxistafadoresmarkets svar

  Var försiktig med dessa, det är samma bluffråttor som Umarkets, och de bryr sig inte ens om att ändra webbsidans design, så dumt tror de oss, FALL INTE MED DEM

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej, tack så mycket för din kommentar. Vi kommer att uppdatera recensionen eftersom vi tror att du har rätt, vi har skickat ett mejl till dig.

   En hälsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.