Kommentarer om MaxiMarkets

I denna avdelning vi kommer att analysera mÀklaren MaxiMarkets, Àr en Forex- och CFD -mÀklare.

MÀklaren nÀmner att vara en del av Maxi Services (Belize) Ltd. .

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att hon Àr baserad i Anguilla.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren, mĂ€klaren nĂ€mner Financial Commission, men vi betraktar det inte som en tillsynsenhet, eftersom kunden Ă€r oskyddad vid problem mellan en klient och företaget eller nĂ„gon form av krav. vi tror att det Ă€r en OREGULERAD mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av MaxiMarkets, noterar vi att det erbjuder Fyra typer av konton: Minikonto, Standardkonto, Guldkonto och Platinumkonto.

Minikonto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 500, har ocksÄ onlinechatt.

Det följs av Standardkonto: Minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ $ 5.000, den har ocksĂ„ onlinechatt, tillgĂ„ng till applikationerna pĂ„ MaxiMarkets -plattformen och information om Autochartist.

Den tredje typen av konto Àr Guldkonto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 10.000 XNUMX, den har ocksÄ onlinechatt, tillgÄng till applikationerna pÄ MaxiMarkets -plattformen, information om Autochartist, SMS -signaler, direkt telefonlinje och specialkampanjer.

Den sista typen av konto Àr Platinakonto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 35.000 XNUMX, den har ocksÄ onlinechatt, tillgÄng till applikationerna pÄ MaxiMarkets-plattformen, information om Autochartist, SMS-signaler, direkt telefonlinje, specialkampanjer, en-till-en-handel och personliga rapporter om börsen .

Du kan se Ànnu fler funktioner om kontotyperna för MaxiMarkets -mÀklaren i följande bild (klicka Klicka hÀr för att se bilden i full storlek):

MaxiMarkets kontotyper
MaxiMarkets kontotyper

den plattformar att fungera MaxiMarkets erbjudanden Àr: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för nÀringsidkaren som MaxiMarkets tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

MaxiMarkets webbplats
MaxiMarkets webbplats

MaxiMarkets tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: grundlÀggande förklaring av de olika instrument som kan handlas med MaxiMarkets, marknadens stÀngningstider för varje instrument, de har ocksÄ ett "utbildningscenter" med olika utbildningsvideor relaterade till vÀrlden av handel, handel, ekonomisk kalender och tekniska analysdiagram.

 

Umarkets och MaxiMarkets, samma företag?

 

Vi har mÀrkt (tack till RP för meddelandet) att webbsidorna för mÀklarna Umarkets och MaxiMarkets Àr mÀrkligt lika, för likartade. NÄgra exempel nedan:

1. Hemsidorna innehÄller mÄnga likheter, till vÀnster Umarkets webbplats och till höger MaxiMarkets webbplats. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Liknande mellan Umarkets och MaxiMarkets
Liknande mellan Umarkets och MaxiMarkets

2. Vi fortsÀtter pÄ hemsidan, vi mÀrker Äterigen mÄnga likheter nÀr det gÀller webbdesign och text, till vÀnster Umarkets webbsida och till höger den för MaxiMarkets. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Liknande mellan Umarkets och MaxiMarkets
Liknande mellan Umarkets och MaxiMarkets

3. I informationsavsnittet om företaget noterar vi igen, designen Ă€r praktiskt taget densamma och innehĂ„llet pĂ„ webbsidorna ÄR DET Samma, till vĂ€nster Umarkets webbsida och till höger MaxiMarkets webbsida. Klicka hĂ€r för att se bilden i full storlek.

Liknande mellan Umarkets och MaxiMarkets
Liknande mellan Umarkets och MaxiMarkets

PÄ grund av detta tror vi att dessa Àr samma mÀnniskor, och med ett negativt Umarkets-rykte rekommenderar vi inte heller MaxiMarkets. Du kan lÀsa hÀr Umarkets recension.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om MaxiMarkets

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: es.maximarkets.org

Telefonnummer: +44 (208) 1500-777, +44 (203) 2399-499

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att MaxiMarkets -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att det inte Àr klart, vi har inte kunnat hitta nÀstan information om företaget pÄ internet, vi har inte hittat positiva eller negativa kommentarer, men det bör förtydligas att det Àr en icke-REGLERAD mÀklare, sÄ vi föreslÄ försiktighet.

 

Uppdatering frÄn januari 2018: eftersom vi har mÀrkt att Maximarkets och Umarkets tillhör samma personer, och vi har en mycket negativt betyg pÄ UmarketsVi rekommenderar inte att du arbetar med MaxiMarkets, vi tror att det inte Àr sÀkert.

 

UppmÀrksamhet: i augusti 2020 tillagd CONSOB Maximarknader till din lista över bedrÀgliga finansiella företag för att agera utan tillstÄnd.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om MaxiMarkets? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «MaxiMarkets: Betyg och kommentarer»

 1. Jose david rivera rivera svar

  HÄller helt med, de Àr samma bedragare Umarket, Maxi Service, Market Solutions och nu Maxi Market, det Àr samma boet av RATS

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José, hade du erfarenhet av nÄgon av dessa mÀklare? Tack sÄ mycket.

 2. maxistafadoresmarkets svar

  Var försiktig med dessa, det Àr samma bluffrÄttor som Umarkets, och de bryr sig inte ens om att Àndra webbsidans design, sÄ dumt tror de oss, FALL INTE MED DEM

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej, tack sÄ mycket för din kommentar. Vi kommer att uppdatera recensionen eftersom vi tror att du har rÀtt, vi har skickat ett mejl till dig.

   En hÀlsning.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *