Bux mäklare

Maximus Trade kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Maximus Trade (även kallad mxmtrade.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Maximus Trade för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar Maximus Trade. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: COMMERCIAL MAXIMUM - FZE.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Dubai. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att äga reglering, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Maximus Trade, vi noterar att de inte erbjuder information om att äga olika typer av konton.

Plattformarna att fungera som Maximus Trade erbjuder är: XQUOTE-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Maximus Trade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Maximus Trade webbplats
Maximus Trade webbplats

Maximus Trade tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av finansiella produkter från Maximus Trade, några live-diagram, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Maximus handel |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: mxmtrade.com

Telefonnummer: + 971 427 834 11

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Maximus handel <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Maximus Trade är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Uppdatering mars 2020: CNMV, den spanska finansiella tillsynsmyndigheten, har utfärdat en varning mot Maximus Trade.

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Uppmärksamhet: Maximus Trade mäklare är kopplad till Black Core, 1000extra, Alfa Assets Group, Handtag-GP, Aurora först, Btoken Bank, Krypton mäklare, Emporio Trading, Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, M Mäklare, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global, Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Sammanfattning, Urustrade, Apollo Management y Vanki Trading, mäklare med dåligt rykte och klagomål från tillsynsmyndigheter. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
försiktighet möjlig mäklare bluff

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Maximus Trade? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

103 kommentarer om «Maximus Trade: Betyg och kommentarer»

 1. Viktig information svar

  Hej vänner, jag jobbade för flera av dessa företag, jag kan berätta att de är en väldigt stor grupp, och att de byter mäklare då de har problem med lagen eller har för många klagomål, gruppen inkluderar åtminstone alla dessa mäklare: 1000extra, Alfa Assets Group, Apollo Management ( invest-apollo .co ), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading, Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global ( one-xglobal.uk ), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading

  Som du kan se är de alla mäklare med samma egenskaper: ingen reglering, många klagomål om bedrägeri. Jag hoppas att snart återkomma med mer information från ägarna, för nu kan jag säga till er att hålla er långt borta från alla dessa företag, eftersom jag sa att jag jobbade för den här gruppen av bedragare och de är de värsta, de tänker bara på gör att kunden sätter in så mycket som möjligt och stjäl allt. Du kommer aldrig att vinna något. Pengarna är inte ens investerade det är en helt riggad investeringsplattform. Jag arbetade med dem men jag ångrar det mycket, jag gjorde det för i mitt land finns det få jobb och jag behövde pengar för att försörja min familj. Men efter att ha arbetat med den här gruppen tjuvmaskar insåg jag att jag inte kunde fortsätta att vara involverad i den typen av människor. Jag hoppas att mitt meddelande hjälper dig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Information, tack för att du skriver om Maximus Trade. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. Han är en del av en organiserad kriminell organisation som använder olika mäklare för att lura alla sina kunder: Alfa Assets Group, Apollo Management (invest-apollo .co), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading , Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global (one-xglobal.uk), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. chris svar

  God morgon, jag försökte mybackback-tjänster för att få tillbaka pengarna och jag kan säga att det fungerar. Ja, jag kunde få tillbaka mina pengar. Åtminstone i mitt fall kunde jag. Så jag tackar dig för ditt inlägg och jag hoppas att andra kan göra det också.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Chris, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 3. GDA svar

  Jag blev också lurad av maximus-handeln, jag lade inte namn och e-post eftersom de redan finns i meddelandena. Samantha Terán är en av dem.

  Frågan handlar om en mäklare som kallar sig Consilium Global, jag letade efter licensregistreringsnumret på deras sida och jag hittade det inte, så det får mig att anta att det inte är reglerat, men jag misstänker att de på något sätt är relaterade till maximus-handel, eftersom det är samma sätt att arbeta.

  De ringde mig i telefon utan att jag ens kontaktade dem. De hade min fel e-post och det hade samma fel som den som Maximus Trade hade, när jag pratade med dem första gången.

  Erbjudandet om rådgivning och samma förfarande följs av denna förmodade mäklare

  Kommer det att finnas ett sätt att göra en analys av det globala konsiliet? Det kan förhindra många bedrägerier, de följer samma mönster som Maximus Trade

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gda, tack för informationen, vi har lagt till Consilium Global Broker i vår lista och vi arbetar redan på en recension om dem som snart kommer att vara redo. Vi kommer att meddela dig på samma sätt.

   Om du vill börja arbeta med en mäklare rekommenderar vi att du tittar på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2020/

   Våg

 4. Bolaños svar

  telefonerna är följande:

  Whatsapp: + 1829-235-3164
  18292353164
  +97142783411
  56572362149

  E-postmeddelandena är som följer
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]

  Tyvärr, som alla här eller de flesta känner jag mig lurade, började jag med 500 euro, men nu ber de mig att betala en kredit på 9200 30 euro, pengar som jag aldrig har sett, bara på deras plattform eller som någon sa i deras videospel, sanningen är att vi inte lär oss. Vi låter oss lura av förslag som är absurda, en daglig vinst på mer än 500 euro för insättning på XNUMX euro, eftersom en total lögn "av de goda sakerna inte ger så mycket",

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Victoria, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 5. JULIANSK svar

  Tyvärr vid inlärning av mejl från [e-postskyddad]; [e-postskyddad] och den förmodade analytikern [e-postskyddad] Jag har precis övertygat mig själv om att jag redan lurades under samma förfarande som de klagande har förklarat. Det belopp som jag vet är tillräckligt om jag kan vägleda förfarandena för att rapportera dem och om investeringen åtminstone kunde återvinnas.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Julian, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 6. Eduardo svar

  Hej, jag handlar för att investera med Maximus Trade men jag har undersökt mer om dem. Det är uppenbart att de säger att de är ett bra alternativ, men jag är ändå ny på detta. Jag blev slagen av den del att de tar dig för hand för att genomföra operationerna och man är på rätt spår när det gäller avkastning, men när jag ser deras kommentarer här föredrar jag att veta om de kan vägleda mig med några andra alternativ för säker Mäklare Och att du har tjänsten hos en specialist som hjälper dig att utföra operationerna medan en startar ????

  Ser fram emot ditt stöd. Tack.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Eduardo, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget. Vi rekommenderar att du arbetar med reglerade mäklare, Maximus Trade är en oreglerad mäklare. Detta är enligt vår mening mycket farligt.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 7. García svar

  Jag har varit med dem i fyra månader, jag har investerat drygt 4 tusen euro och hittills har jag dragit tillbaka, uttagsprocessen är lite långsam men kapitalet har kommit.
  Jag har en man som heter Valentin som tar mig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Garcia, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Tänk på att Maximus Trade är en oreglerad mäklare, vilket enligt vår mening är mycket farligt. Vi rekommenderar inte att du investerar pengar hos dessa typer av företag, eftersom det är mycket vanligt att många människor påverkas eller luras. Vi rekommenderar att du är mycket försiktig.

   hälsningar

 8. Gabriel Garcia svar

  Tja, jag har arbetat med dem i 6 månader och allt går bra, i början gick jag in med 1000 euro och i två veckor hade jag redan 2 i vinst eller därifrån började jag ta ut och jag har inte slutat, jag tar Lagerotasiomerna vecka för vecka och när något inte gör det slår jag mig inte.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gabriel, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Även om du kanske har haft en bra upplevelse med Maximus Trade, Vi skulle aldrig rekommendera det: det är en oreglerad mäklare och vi anser att den är mycket osäker. Var försiktig.

   hälsningar

 9. José svar

  De är tjuvar och bedragare, maximus handel, min bror hade ett konto hos dem och de stal 1,000 euro från honom, de arbetar inte med dollar utan bara euro,

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej José, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om Maximus Trade låter riktigt dåligt.

   hälsningar

 10. Luisarmon svar

  God natt, jag blev bara lurad i Maximus sent ... rådgivaren är en viss Sheila Narváez som satte mig i investeringen med 1000 euro och sedan sa till mig att fortsätta investera för att inte förlora mitt kapital, nu talar jag sacoas på 5000 euro och jag kan inte återvända till banken och jag vet inte vad jag ska göra ... snälla jag vill veta hur man kan inleda en rättegång mot detta företag ... Jag är desperat ... Jag är från Lima Peru.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om Maximus Trade låter riktigt dåligt. Här kan du kontakta SMV, Perus finansiella tillsynsmyndighet.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.