Annonsera med oss

Maximus Trade kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren Maximus Trade (Ă€ven kallad mxmtrade.com), Ă€r en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen Maximus Trade för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi granskar Maximus Trade. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: COMMERCIAL MAXIMUM - FZE.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Dubai. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: den nĂ€mner ingenting om att Ă€ga reglering, sĂ„ vi tror att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Maximus Trade, vi noterar att de inte erbjuder information om att Ă€ga olika typer av konton.

Plattformarna att fungera som Maximus Trade erbjuder Àr: XQUOTE-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Maximus Trade tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjÀlp som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

Maximus Trade webbplats
Maximus Trade webbplats

Maximus Trade tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av finansiella produkter frÄn Maximus Trade, nÄgra live-diagram, egentligen inte mycket mer Àn detta.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Maximus handel |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: mxmtrade.com

Telefonnummer: + 971 427 834 11

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Maximus handel <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Maximus Trade Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare, den Àr baserad i osÀkra lÀnder. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Uppdatering mars 2020: Enligt meddelanden frÄn kunder Àr mÀklaren Maximus Trade relaterad till mÀklaren MMT Investing Group, en mÀklare med ett mycket negativt rykte.

 

Uppdatering mars 2020: CNMV, den spanska finansiella tillsynsmyndigheten, har utfÀrdat en varning mot Maximus Trade.

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Maximus Trade? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

101 kommentarer om «Maximus Trade: Betyg och kommentarer»

 1. chris svar

  God morgon, jag försökte mybackback-tjĂ€nster för att fĂ„ tillbaka pengarna och jag kan sĂ€ga att det fungerar. Ja, jag kunde fĂ„ tillbaka mina pengar. Åtminstone i mitt fall kunde jag. SĂ„ jag tackar dig för ditt inlĂ€gg och jag hoppas att andra kan göra det ocksĂ„.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Chris, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. GDA svar

  Jag blev ocksÄ lurad av maximus-handeln, jag lade inte namn och e-post eftersom de redan finns i meddelandena. Samantha Terån Àr en av dem.

  FrÄgan handlar om en mÀklare som kallar sig Consilium Global, jag letade efter licensregistreringsnumret pÄ deras sida och jag hittade det inte, sÄ det fÄr mig att anta att det inte Àr reglerat, men jag misstÀnker att de pÄ nÄgot sÀtt Àr relaterade till maximus-handel, eftersom det Àr samma sÀtt att arbeta.

  De ringde mig i telefon utan att jag ens kontaktade dem. De hade min fel e-post och det hade samma fel som den som Maximus Trade hade, nÀr jag pratade med dem första gÄngen.

  Erbjudandet om rÄdgivning och samma förfarande följs av denna förmodade mÀklare

  Kommer det att finnas ett sÀtt att göra en analys av det globala konsiliet? Det kan förhindra mÄnga bedrÀgerier, de följer samma mönster som Maximus Trade

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gda, tack för informationen, vi har lagt till Consilium Global Broker i vÄr lista och vi arbetar redan pÄ en recension om dem som snart kommer att vara redo. Vi kommer att meddela dig pÄ samma sÀtt.

   Om du vill börja arbeta med en mÀklare rekommenderar vi att du tittar pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2020/

   VĂ„g

 3. Bolaños svar

  telefonerna Àr följande:

  Whatsapp: + 1829-235-3164
  18292353164
  +97142783411
  56572362149

  E-postmeddelandena Àr som följer
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]

  TyvÀrr, som alla hÀr eller de flesta kÀnner jag mig lurade, började jag med 500 euro, men nu ber de mig att betala en kredit pÄ 9200 30 euro, pengar som jag aldrig har sett, bara pÄ deras plattform eller som nÄgon sa i deras videospel, sanningen Àr att vi inte lÀr oss. Vi lÄter oss lura av förslag som Àr absurda, en daglig vinst pÄ mer Àn 500 euro för insÀttning pÄ XNUMX euro, eftersom en total lögn "av de goda sakerna inte ger sÄ mycket",

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Victoria, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 4. JULIANSK svar

  TyvÀrr vid inlÀrning av mejl frÄn [e-postskyddad]; [e-postskyddad] och den förmodade analytikern [e-postskyddad] Jag har precis övertygat mig sjÀlv om att jag redan lurades under samma förfarande som de klagande har förklarat. Det belopp som jag vet Àr tillrÀckligt om jag kan vÀgleda förfarandena för att rapportera dem och om investeringen Ätminstone kunde Ätervinnas.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Julian, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 5. Eduardo svar

  Hej, jag Àr i affÀrer för att investera med Maximus Trade men jag har undersökt mer om dem. Det Àr uppenbart att de sÀger till dig att de Àr ett bra alternativ, men ÀndÄ Àr jag ny pÄ detta. Jag slogs av den delen att de tar dig i handen för att utföra operationerna och en Àr pÄ rÀtt spÄr nÀr det gÀller avkastning, men nÀr jag ser deras kommentarer hÀr föredrar jag att veta om de kan vÀgleda mig med nÄgra andra alternativ för sÀker MÀklare Och att du har tjÀnsten av en specialist för att hjÀlpa dig att utföra operationerna medan en startar ????

  Ser fram emot ditt stöd. Tack.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Eduardo, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget. Vi rekommenderar att du arbetar med reglerade mÀklare, Maximus Trade Àr en oreglerad mÀklare. Detta Àr enligt vÄr mening mycket farligt.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 6. GarcĂ­a svar

  Jag har varit hos dem i 4 mÄnader, jag har investerat drygt 15 tusen euro och hittills har jag dragit ut, uttagsprocessen Àr lite lÄngsam men kapitalet har kommit.
  Jag har en man som heter Valentin som tar mig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Garcia, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. TÀnk pÄ att Maximus Trade Àr en oreglerad mÀklare, vilket enligt vÄr mening Àr mycket farligt. Vi rekommenderar inte att du investerar pengar hos dessa typer av företag, eftersom det Àr mycket vanligt att mÄnga mÀnniskor pÄverkas eller luras. Vi rekommenderar att du Àr mycket försiktig.

   hÀlsningar

 7. Gabriel Garcia svar

  Tja, jag har arbetat med dem i 6 mÄnader och allt gÄr bra, i början gick jag in med 1000 euro och i tvÄ veckor hade jag redan 2 i vinst eller dÀrifrÄn började jag ta ut och jag har inte slutat, jag tar Lagerotasiomerna vecka för vecka och nÀr nÄgot inte gör det slÄr jag mig inte.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gabriel, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Även om du kanske har haft en bra upplevelse med Maximus Trade, Vi skulle aldrig rekommendera det: det Ă€r en oreglerad mĂ€klare och vi anser att den Ă€r mycket osĂ€ker. Var försiktig.

   hÀlsningar

 8. José svar

  De Àr tjuvar och bedragare, maximus handel, min bror hade ett konto hos dem och de stal 1,000 euro frÄn honom, de arbetar inte med dollar utan bara euro,

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Allt du nÀmner om Maximus Trade lÄter riktigt dÄligt.

   hÀlsningar

 9. Luisarmon svar

  God natt, jag blev bara lurad i Maximus sent ... rÄdgivaren Àr en viss Sheila Narvåez som satte mig i investeringen med 1000 euro och sedan sa till mig att fortsÀtta investera för att inte förlora mitt kapital, nu talar jag sacoas pÄ 5000 euro och jag kan inte ÄtervÀnda till banken och jag vet inte vad jag ska göra ... snÀlla jag vill veta hur man kan inleda en rÀttegÄng mot detta företag ... Jag Àr desperat ... Jag Àr frÄn Lima Peru.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Allt du nÀmner om Maximus Trade lÄter riktigt dÄligt. HÀr kan du kontakta SMV, Perus finansiella tillsynsmyndighet.

   hÀlsningar

 10. Juan Castano svar

  Denna mÀklare började med $ 500 euro, en viss Marcos Leal var min rÄdgivare de ger dig signaler en om dagen med vilken den nÄdde $ 800 euro men jag bestÀmde mig för att studera forex med en reglerad mÀklare och förbÀttra resultaten jag lyckades nÄ $ 1400 euro genom att kombinera signaler och indikatorer NÀr jag bad om att ta ut mina pengar gav Marcos mig en riskabel operation dÀr mitt kapital pÄ 1350 euro som jag hade haft fram till nu sattes i fara, jag accepterade en livlina sÄ att Marcos-operationen inte skulle gÄ förlorad och gav mig tid att ÄterhÀmta mig, jag nÄdde 1900 euro och nÀr jag Äkte tillbaka $ 6000 euro i lÄn sa de till mig att det bara var genom sÀndning att jag kÀnde mig lurad, jag sa till honom att ta dem att de Àr pÄ din plattform men han argumenterar för att jag bara kan sÀnda för att kunna dra mig tillbaka eller fortsÀtta driften, stör mig och jag sa till honom, du vet, stanna hos mig pengar men jag tÀnker inte sÀnda dig 6000 euro dÄ sa han till mig att vi skulle gÄ in i en rÀttslig tvist. Jag sa till honom att du har all rÀtt, men jag stjÀl ingenting frÄn dig och du Àr frÄn migmed denna strategi som de implementerar
  Eftersom jag inte Àr sÀker pÄ om jag gÄr med pÄ att Äterbetala 7900 XNUMX $ Àr sanningen ett vÀl utformat manus och en strategi för att fÄ dig att vinna och sedan fÄ dig att förlora och erbjuda dig en livlina som faktiskt tar bort mer Àn vad som sparar dig.
  Kontakterna jag ska dela sÀger att de arbetar frÄn Dubai men jag tror inte pÄ dem för att jag en dag frÄgade honom för tiden och han sa till mig 2:00 och jag sa ocksÄ till mig sjÀlv att han Àr i Dubai och han kÀnner inte Dubai-tiden, för han lÀste inte för tid idag tappar jag min investering, röra inte med den hÀr bryggeriet de görs av dina vÀnner men dÄ lurar de dig till att be om $ 6000 i sÀndning.

  Scammers 'Mail:
  [e-postskyddad] .com,
  [e-postskyddad] .com,
  [e-postskyddad] .com,
  [e-postskyddad] .com,
  [e-postskyddad] .com,
  [e-postskyddad] .com
  [e-postskyddad] .com

  Scammers 'mobiltelefon: +971 4 278 3411

  Webbplats: my.mxmtrade .com / es / clients

  Det hÀr Àr e-postmeddelandena som jag kommunicerade med om du Àr med dem, hoppa över och inte ta lÄn, leta efter reglerade mÀklare de kommer att ta dig till det yttersta sÄ att du kan lÄna dem men det enda sÀttet att betala dem Àr genom att skicka och vem som ger dig sÀkerheten att om du skickar De kommer att ge dig tillbaka $ 6000 och jag kommer att inleda rÀttsliga tvister, jag föredrar att betala en advokat Àn att betala dem för pengar som jag inte anvÀnder, de Àr skÄdespelare som har tecken pÄ mÀklare och de fÄr dig att tro att de Àr ett seriöst företag och de tar dig ur vakt innan allt detta hÀndelse, jag lyckades göra ett uttag frÄn dem för $ 110 eruos och jag har spÄrningen av bancolombia varifrÄn de gjorde det, det förblir som: betalningssyservicios0901337235ored
  Var inte rÀdd om du har samma problem som att jag föredrar att slÄss lagligt Àn att sÀnda att $ 6000 kontakta mig: [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Allt du nÀmner om Maximus Trade lÄter riktigt dÄligt.

   hÀlsningar

 11. LUIS ENRIQUE svar

  Tack herrar för kommentarerna, jag var pÄ vÀg att investera det belopp som de krÀvde av mig, men efter att ha sett dessa kommentarer bestÀmde jag mig för att avvisa alla deras erbjudanden

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn?

   hÀlsningar

 12. Stephani svar

  De Àr bedragare, de fÄr dig att förlora 1,000 euro i kapital, och sedan erbjuder de dig ett lÄn, det Àr redan deras sed att stjÀla frÄn mÀnniskor, var försiktiga herrar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Estefani, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn?

   hÀlsningar

 13. LOL svar

  Hej, tydligen Àr vi mÄnga lurade av maximustrade, i mitt fall krÀver de att jag betalar en förmodad kredit som jag aldrig skulle kunna fÄ en enda peso frÄn, de krÀvde att jag betalade det fullt ut för att kunna ta ut mitt kapital och förvÀrvade vinster, fick jag flera samtal dÀr jag skrÀmde mig, hotade att stÀmma mig, blockerade mitt konto med mitt kapital och mina intÀkter och krÀvde ocksÄ att jag skulle betala dem en kredit vars pengar bara dök upp pÄ deras plattform, inget annat pÄ deras sida, och nu krÀver de att jag betalar de pengar som de har i sin besittning, det hÀr Àr en riktigt stor bluff, det rÀtta skulle vara att ta alla vÄra Àrenden och gÄ ihop för att lösa detta problem ....

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Lol, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget. Allt du nÀmner om Maximus Trade lÄter riktigt dÄligt.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn?

   hÀlsningar

 14. Viktig information svar

  Om nÄgon Àr intresserad av att gÄ vidare lagligt, gÀrna hjÀlpa till, finns kontoren i Hegel 221 Polanco V-sektionen nÀra Polanco CDMX-tunnelbanan.
  Som driver allt Àr en kvinna som heter Yanet och en man som heter Rodrigo alias wolf eller Fernando Arias, de tjÀnar mÀklare av denna stil som MMT-investeringsgruppen och Maximus-handeln

  • ANONYM svar

   Jag Àr intresserad av den information du har, kan du ge mig ett telefonnummer för att kontakta mig

  • anonym svar

   Jag Àr intresserad av mer information, kan du hjÀlpa mig, de lurade mig

  • Josefina svar

   Jag behöver information, jag Àr offer för stöld av dessa tjuvar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Viktig information, tack sÄ mycket för all denna information om Maximus Trade. NÄgot sÀtt att kontrollera detta? Har du sÀrskilt information som hjÀlper mÀnniskor som inte kan dra sig tillbaka?

   hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Joel, vi har svarat pÄ din andra kommentar om Maximus Trade.

   hÀlsningar

 15. joel svar

  Maximus-handel Àr tjuvar, Ami stal tusen euro frÄn mig, de har en applikation som heter XQuote, de fÄr dig att handla nÄgra gÄnger, och sedan sÀger de dig att operationen misslyckades, och marknaden konsumerade dina pengar, och sedan vill de övertyga dig om att göra ett lÄn pÄ tusen euro för att ÄterkrÀva de förlorade pengarna, allt hÀnde för att jag vÀgrade att investera 5,000 euro, eftersom jag inte ville, de stal mina tusen euro, men allt betalas i den hÀr vÀrlden, var inte lurade, de Àr tjuvar och bedragare,

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Joel, bad de dig att ta ett lÄn med dem? Detta Àr rÀtt? Har du namn pÄ personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn?

   hÀlsningar

 16. juli svar

  De Àr förstklassiga tjuvar, + 5215562255386, det telefonnumret med watzap, tjuvarna kallas, David och Luis, och nÀr du försöker prata med dem genom en annan person, frÄga vem som gav numret, för de arbetar inte med vem som helst, de vill bluffa nya mÀnniskor, se upp mina herrar, de Àr en tjuvhÄl

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Julio, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du mejl som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 17. Anonym svar

  Hej alla, hÀlsningar, de lurade mig ocksÄ och det dÄliga Àr att jag bad om ett lÄn pÄ tusen euro för att sÀtta in dem, hittills lider jag hot om rÀttegÄngar för att inte betala ett lÄn som de enligt mig gjorde och de sÀger att de kommer att brÄka med min familj. De Àr riktiga kriminella, jag hade redan berÀttat för dem tidigare att jag gav upp alla förhandlingar med dem, att de bara skulle ge mig min investering och de kommer att behÄlla vinsten pÄ mer Àn 1000 euro men de fryst CTA. Och jag kunde aldrig fÄ ut nÄgonting förrÀn nu ... ... nÄgot förslag pÄ vad jag ska göra?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anonym, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? NÀr det gÀller rÀttegÄngen vet vi inte vilka villkor eller om du inte har gÄtt med pÄ det. I vilket fall som helst bör du kontakta en advokat.

   hÀlsningar

 18. Edicson Guillermo Suarez svar

  De Àr bedragare, det finns en man frÄn det hÀr företaget som sÀgs kallas Miguel Reyes som sÀtter ett högre pris för mÀnniskor att investera efter att inte ha uppnÄtt sina uppgifter, de försöker lura genom lÄn att han har investerat tusen euro i mig och de returnerade 500 euro sÄ att jag skulle tro att de mÄr bra det finns en man frÄn samma företag som kallar sig Franco som Àr skicklig att lura mÀnniskor, luras inte av detta företag
  Maximus-handel. I Colombia lurar de ocksÄ

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Edicson, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 19. jl svar

  Tack och lov, jag lÀste de hÀr kommentarerna, jag var pÄ vÀg att investera 1000 euro vid tryck och bedrÀgeri i 6 mÄnader, de skickade mig veckovinst pÄ hur marknaden skulle fungera och sedan dagligen för att bekrÀfta att om de vann utan nÄgra listiga tjuvar som försökte rÄna mig Hans namn Àr David frÄn Mexiko vÀldigt hjÀrtligt. Jag trodde redan att han var min vÀn men allt Àr en bedragningsstrategi. Jag lÀmnar hans whatsaap + 52 1 55 62 25 53 86 Tack om nÄgon kÀnner till en plattform som heter binÀr handel24 I tack för information de stal frÄn mig dÀr.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej jl, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Om den andra mÀklaren du nÀmner hÀr kan du lÀsa en analys pÄ Binarytrades24.

   hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Betio, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 20. osc svar

  JAG GJORDE EN BETALNING PÅ 1000 EUR TILL MAXIMUSHANDEL ,,,,, DET HAR FILIER I MEXIKO OCH JAG TROR ATT I KOLOMBIA ,,,,,,, DET TAR INTE ENDA EN MÅNAD ,,, OCH BROKERAREN GÖR MIG FÖRLORA ALLA MIN INVESTERING.
  FÖRST FÖRDJÄNDA DET MIG 160 EUR ,,, OCH DAN GÖR DET EN RÖRELSE I EURUSD, OCH I OROAMERICANO ,,, OCH DET ÄR DÄR ALLA INVESTERINGAR FÖRLORADE. DETTA FÖR ATT JAG INTE VILL INVESTERA MER DEN HAN FRÅGADE MIG 5000 EURO, NÄTTADE JAG, SEDAN JAG BERÄTTADE HEM FÖRSTA VILL JAG SE RESULTAT AV FÖRSTA INVESTERINGAR. PEÑEO Tappade ALLT, NÅGRA REKOMMENDATIONER FÖR ATT LÅTA DEM VET DE SOM ÄR INBYGGDA I DETTA FÖRETAG

  hÀlsningar frÄn Peru

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej OSC, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? NÀr det gÀller en rekommendation Àr det kanske bekvÀmt att du kontaktar tillsynsmyndigheten i ditt land, varifrÄn skriver du till oss OSC?

   hÀlsningar

 21. PETER svar

  roberto almagro !!! smÄsvindlare !!! du Àr en tjuv och maximus handel Àr bedragare !!! Jag ser dig bakom galler och tjuvar !!!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Peter, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 22. Jag insÄg i tid svar

  Wowwwww Jag hoppas att mÄnga ser det hÀr jag var pÄ vÀg att falla med 1000 euro vad mycket

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej, jag sa till dig i tid, har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej J, kan du berÀtta mer om din erfarenhet av Maximus Trade? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

  • Fabian byster svar

   Vad hÀnde?? Kan du vara mer exakt? Jag ska investera i offertar

   • Betio svar

    BedrÀgerier, maximal handel, lurar inte, de Àr tjuvar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej J, vi har svarat pÄ din andra kommentar.

 23. NAIV svar

  Tja nu nÀr jag lÀst Julian Laguerris namn, jag blir redan rÀdd, det verkade konstigt för mig att de erbjuder sÄ mÄnga vinster.Vet nÄgon hur man kan fÄ tillbaka pengarna effektivt? Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Naive, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Har du försökt begÀra att kapitalet dras tillbaka?

   hÀlsningar

 24. Josefina svar

  Ja, de Àr bedragare, och jag meddelar dem igen, maximal handel, de Àr tjuvar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Tack för dina kommentarer om Maximus Trade Josefina.

  • Fabian byster svar

   Jag ser bara 3 dÄliga kommentarer sÄ alla andra gjorde det bra ???? Kan det vara mer exakt ???

 25. EN LURAD ANVÄNDARE svar

  Som jag har lÀst i de tidigare kommentarerna Àr det faktiskt sÄ jag spenderar med dem, Mr. Julian Laguerri kontaktade mig pÄ WhatsApp efter att jag bad om information pÄ Instagram, de övertygade mig om att göra en insÀttning pÄ tusen euro, jag gjorde det , dumt utan att hitta information om dem tidigare. NÀr jag bad Julian att förklara saker för mig om företaget blockerade jag mig frÄn Facebook. DÄ kontaktade Roberto Almagro mig, jag kunde ta ut 500 euro för att se om de skulle göra uttag och han började ge mig rÄd om transaktionerna tills han föreslog en dum strategi och jag förlorade mina pengar och förmodligen Àr jag skyldig dem 350 euro. De berÀttade för mig att sÀttet att ÄterstÀlla det var att acceptera ett lÄn pÄ 4000 euro och att jag var tvungen att betala en vecka senare, jag sa nej, de erbjöd mig ocksÄ att gÄ in i ett förhandlingsbord för 5000 euro, vilket ledde till coronakrisen. Förra gÄngen de kontaktade mig sa de till mig att jag var tvungen att betala dem de 350, annars skulle de lÀmna mig till den juridiska avdelningen, jag sa till dem att de inte kunde göra det, jag har inte skrivit pÄ nÄgot, och de Àr inte heller reglerad. Mejlen och namnen Àr desamma som visas i kommentarerna hÀr

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej lurad anvÀndare, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Allt du nÀmner om Maximus Trade lÄter riktigt dÄligt.

   hÀlsningar

 26. Carlos s svar

  God kvÀll herrar, för de mÀnniskor som Àr oroliga över varför de mÄste betala det lÄnet ... Sov enkelt ... dessa mÀnniskor Àr det sista de skulle göra Àr att komma in i rÀttsliga förfaranden, det Àr bara en anledning att fÄ mer pengar. frÄn mig, det hÀnde mig, sÄ hÀr att mina herrar inte skulle beröra er. Om inte, borde de hellre vara oroliga över att de pengar de redan satte in kommer att vara mycket svÄra att se igen.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för att du delar all denna information om Maximus Trade.

   hÀlsningar

 27. anonym svar

  Hej, jag skulle vilja veta om de verkligen kan tvinga dig att betala krediten för att de pressar pÄ mig och de Àr vÀldigt smarta för att de pressar dig att ta krediten senare pÄ grund av deras indikationer att du förlorar allt och de sÀger till dig att om du betal inte dem att du kommer att se dÄligt ut att du kommer att skicka legaliteter och advokater !!!!

  Jag skulle vilja veta om det Àr sant att det kan fÄ rÀttsliga konsekvenser för detta! Och om jag var dum för att tro pÄ allt de sa till mig i telefon och litade pÄ !!! nuförtiden kan ingen lita pÄ !!! och jag kommer inte att lÀgga mitt namn av sÀkerhetsskÀl

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anonym, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Om de kan eller inte, vore det bÀst om du kontaktar en advokat och berÀttar vad du hittar hÀr.

   hÀlsningar

 28. John maya svar

  Det hÀr Àr nÄgra av e-postmeddelandena dÀr de har kontaktat mig.
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  Och detta Àr namnet pÄ den rÄdgivare som har ringt till mig och hans e-post (Roberto Almagro) e-post: [e-postskyddad]
  Adressen till den förmodade banken som de hanterar (Practipay) finns inte men de sÀtter den pÄ huvudsidan: [e-postskyddad], de sÀger att det Àr baserat i staden Bogotå, vilket Àr falskt, eftersom jag bad dem per post att skicka mig en adress och ett telefonnummer i Bogotå-Colombia för att kontakta min advokat och det Àr dags och de har inte svarat. Den sÄ kallade Practipay-banken Àr inte en bank, den Àr en plattform som underlÀttar digitala tjÀnster, men den Àr inte en bank. Det hÀr Àr allt jag vet om Maximus Trade.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej igen John, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn pÄ de personer som har kontaktat dig?

   hÀlsningar

 29. VIKTIG INFORMATION svar

  information hĂ€mtad frĂ„n en annan kommentar, INFORMATION AV INTERESS FÖR BEDRÄGADE: ”Det Ă€r korrekt maximushandel och mminvesteringsgruppen Ă€r samma grupp tjuvar, de som tillhandahĂ„ller sina tjĂ€nster till dessa företag kallar sig golbalösningar.
  De befinner sig i Polanco, de betalar via en outsourcing, de betalar bara 7000 nominella mxn och de betalar dig med provision i ett steg enligt antalet konton, de krÀver 4 mÄnadsförsÀljningar pÄ 1000 EUR vardera för att tjÀna 12% av dessa 4000 EUR plus 2% extra för att nÄ mÄlet, om du inte kommer dit kör de dig, de Àr professionella bedragare, de fÄr dig att lÀsa investera varje dag för att lÄta som en expert, sÀljare Àr fulla av girighet och ambition eftersom de vet att mÀklaren Àr inte pÄlitliga och de Àr bara intresserade av pengarna "

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Josefina, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

   • Josefina svar

    +97142783411, detta Àr telefonnumret, de Àr bedragare, mycket noggrant herrar,

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Tack för att du delar den hÀr informationen Josefina.

     hÀlsningar

 30. De sÀger till mig lole svar

  De Àr lögnare, de tvingar dig att ta ett lÄn, de fÄr dig att förlora alla pengar och sedan sÀger de dig att om du inte betalar dem det berömda lÄnet kommer de att rapportera dig och bla bla bla, ja de kan rapportera min h * evo eftersom jag faktiskt vet att de inte har möjlighet att fördöma dig eftersom de inte ens har rÀtt att ta emot pengar eller ge krediter för nÄgonting, Ätminstone inte i mitt land, sÄ jag hoppas att den pÄstÄdda rÀttegÄngen eller de pÄstÄdda advokaterna som Jag Àr sÀker pÄ att den aldrig kommer fram och som sagt kan maximus trade och mmt-investeringsgruppen rapportera mina h * evo

  Bedragare Àr vad de Àr och nÄgra lögnare

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Lole, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

  • Josefina svar

   Jag skulle vilja veta vÀn, om advokaterna för maximal handel, de redan kallade till dig, för de sÀger att den juridiska avdelningen kommer att ansvara för Ätal för mig för att publicera sanningen, vÀnner, om du bekrÀftar att de Àr lögnare, sÄ publicera till min fördel, stödja mig, för jag vill publicera namn och e-postmeddelanden

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Josefina, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Har de sagt till dig att de kommer att rapportera dig för att kommentera din erfarenhet av dem? Allt lÄter riktigt dÄligt om Maximus Trade.

    hÀlsningar

   • Juan Castano svar

    Josefina de har inte kontaktat mig men jag skickar inte 6000 euro och jag föredrar att förlora 1900 euro som försÀkrar mig att de kommer att returnera mitt investerade kapital och jag har inte heller stulit nÄgot frÄn dem, pengarna Àr pÄ deras plattform att de dra tillbaka det och redo vad Àr problemet som jag inte förstÄr och om inte att de krÀver att jag har samma problem som du!

 31. John maya svar

  För att fÄ 5000 euro gjorde de mig en kredit och övertygade mig om att fÄ den kredit att de just nu har paketerat mig för att det enda sÀttet att betala den krediten Àr genom bankförsÀndelse med vetskap om att du kan betala pÄ plattformen med de inkomster jag har kredit Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Företaget heter Maximus Trade.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej John, vi har svarat pÄ din andra kommentar.

   hÀlsningar

 32. John maya svar

  Maximus Later Àr en plattform som jag lÀrde kÀnna pÄ Facebook, jag registrerade mig och de kontaktade mig; I processen förklarade de för mig vad plattformen bestod av, hur den drivs, de förklarade allt ovan om dem, de sa till mig att för att driva det lÀgsta beloppet var 1000 euro, som jag skickade av bancolombia och davivienda, började jag fungera pÄ denna plattform pÄ ett normalt sÀtt och fÄ mycket intressanta vinster pÄ plattformen, men nÀr jag pratade med dem om uttaget sa de till mig att vi precis började, sÄ jag kunde inte göra mitt första uttag, dÄ ringde rÄdgivaren till mig och han berÀttade för mig att det var en mycket bra förhandling angÄende oljan som skulle fÄ en vinst pÄ 30% av investeringen men att investeringen mÄste ges 5000 euro, sa jag nej, eftersom jag inte hade budgeten att tÀcka den skulden, insisterade de och övertygade mig, den drevs och goda vinster erhölls, vilket jag inte har sett varför de berÀttade för mig att det enda sÀttet för mig att göra ett helt eller delvis uttag Àr att betala krediten de gjorde mig, i detta Jag har inte lÀngre mina pengar att komma in och de sÀger till mig att om jag inte betalar hÀnvisar de mig till juridisk avdelning, jag vet inte hur stÀngd denna plattform Àr eller om det verkligen Àr en bluff, berÀttar rÄdgivaren mig att om jag inte betalar kommer det att bli mycket vÀrre. För den juridiska delen och jag Àr vÀldigt rÀdd för det, skulle jag vilja veta vad jag ska göra i det hÀr fallet, de har min fotokopia av ID och en elrÀkning, jag behöver du att hjÀlpa mig vart jag ska vÀnda mig eller vad jag ska göra. Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej John, tack för att du delar din erfarenhet med Maxomus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Att fÄ veta att nÀr det gÀller att dra ut lÄter riktigt dÄligt, tÀnk att du i en seriös mÀklare drar dig tillbaka utan att prata med nÄgon eller be nÄgon om tillstÄnd. De ber dig ocksÄ om pengar att ta ut, kanske Àr det bÀttre att du kontaktar en advokat. Men vi kan sÀga att du ska vara mycket försiktig eftersom vi pratar om en mÀklare utan nÄgon form av reglering och som tydligen Àr relaterad till MMT Investing Group-mÀklare, en mÀklare med ett mycket negativt rykte.

   hÀlsningar

  • Jose svar

   Broder, jag har exakt samma Àrende, hur kontaktar jag dig? De gjorde mig till ett förmodat virtuellt lÄn och de krÀver att jag betalar eller de stÀmmer mig ... vi har samma bror.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

    Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn?

    hÀlsningar

 33. PlatshÄllarbild för Javier Morales svar

  Inledningsvis investerade jag 600 euro och finansanalytikern fick mig att sÀtta en operation i olja som pÄ grund av koronaviruset skulle förlora, sÄ företaget gjorde ett lÄn pÄ 4000 euro. Hittills har jag betalat 400 euro och flera operationer genomförs. Men de sÀger till mig att om jag inte betalar beloppet under den föreskrivna tiden kommer de att gÄ till domstol och de kommer att börja debitera mig med en rÀnta pÄ 10%, och jag rapporteras ocksÄ till de internationella bankerna.

  Det Ă€r rĂ€tt ?? HJÄLP????

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Javier, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? NÀr det gÀller lÄnet vet vi inte vilket avtal du har eller inte har gÄtt med pÄ, kanske Àr det bÀst att du kontaktar en advokat. Vad du ocksÄ sÀger om operationerna, ge dem inte Ätkomst till ditt konto, hur Àr det att de utför alla ÄtgÀrder? Allt lÄter riktigt dÄligt.

   hÀlsningar

   • PlatshĂ„llarbild för Javier Morales svar

    Jag har mejl och kontakter.
    NÀr det gÀller verksamheten tilldelar företaget en finansiell rÄdgivare som rekommenderar att man gÄr in i verksamheten.
    men de kan ocksÄ utföra operationer med en.
    För detta ber de om auktorisation och sÀger att samtalet kommer att spelas in och pÄ samma sÀtt som de gÄr in i operationen för en. nÀr man inser att operationen Àr monterad pÄ plattformen.

    NÀr det gÀller kreditavtalet var det verbalt men inte skrivet.
    Det enda de har av mina uppgifter Àr en fotokopia av ID.
    Jag skulle vilja veta om allt detta Àr lagligt, att slutföra betala krediten och ta ut vinster ... annars vill jag inte förlora mina pengar.
    Och vÀl det skrÀmmer mig att de sÀger till mig att om jag inte betalar, gÄr mÄlet till en juridisk avdelning och de börjar ta mig rÀnta

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej igen Javier, tack för att du delar din erfarenhet med MAximus Trade. Vi Àr intresserade av e-post och kontaktnamn. Om det Àr lagligt eller inte, vore det bÀst om du diskuterar det med en advokat, vi kan sÀga att det Àr en oreglerad mÀklare

     HÀlsningar och vi Àr ledsna att inte kunna ge dig mer rÄd eller hjÀlp

 34. information av intresse svar

  De Àr desamma som MMT INVESTING GROUP jag kÀnner för att en bekant av mig arbetade pÄ kontoren för denna mÀklare (som om nÄgon vill veta att de Àr i POLANCO, MEXICO) och de arbetar ocksÄ med andra företag av denna typ, nÀr som helst Jag kommer att be om mer information men frÄn vad min bekanta sÀger att de Àr bedragare med ett manus och beredda att frÄga och be om pengar baserat pÄ lögner.

  De tjÀnar insÀttningsuppdrag i alla fall, de mÄste fÄ insÀttningar frÄn kunder eller de fÄr sparken och de Àr inte finansiella experter, de Àr enkla anstÀllda utan kunskap som ringer med ett manus som Àr beredd att övertyga kunder.

  MYCKET omsorgsfulla herrar. LÅTAS INTE AV DENNA TYP FÖRETAG.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej information, tack för att du delar all denna information om Maximus Trade. Om du har mer information om företaget, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i detta företag eller vad andra företag Àr relaterade till Maximus Trade och med MMT Investing Group.

   hÀlsningar

  • Ängel svar

   Jag behöver information, de lurade ocksÄ mig

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Angel, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Maximus Trade-mÀklaren Àr en SCAM, de behÄller dina pengar och ger dem inte tillbaka Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

    Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

    För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Timing Àr viktigt, ju mindre du vÀntar desto bÀttre.

    hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *