Kommentarer om Mcoinmarket

I denna avdelning vi kommer att analysera Mcoinmarket -mäklaren, är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Mcoinmarket att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Mcoinmarket ... Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera hos ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: STORM COMPLEX LTD och Masterpay LTD.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att den är baserad i: Bulgarien och Azerbajdzjan. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Mcoinmarket erbjuder, noterar vi att de erbjuder 6 olika typer av konton: mikrokontot, minikontot, silverkontot, guldkontot, diamantkontot och VIP -kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Micro-konto: upp till 1:20 hävstång, upp till 10% lån, månatliga marknadsöversikter.

Minikonto- Upp till 1:25 hävstångseffekt, upp till 25% lån, månatliga marknadsrecensioner, veckovisa webinarier.

Silverkonto- Upp till 1:30 hävstångseffekt, upp till 35% lån, veckovisa marknadsrecensioner, veckovisa webinarier, livekontorådgivare.

Guldkonto: upp till 1:35 hävstångseffekt, upp till 50% lån, marknadsundersökningar varje vecka, webbseminarier, live-kontorådgivare, personlig agent, veckovisa en-mot-en-sessioner.

Diamantkonto: upp till 1:40 hävstångseffekt, upp till 75% lån, dagliga marknadsrecensioner, veckovisa webinarier, live-kontorådgivare, personlig agent, dagliga en-mot-en-sessioner, inbjudan till VIP-evenemang.

VIP-konto: upp till 1:50 hävstångseffekt, upp till 100% lån, dagliga marknadsrecensioner, veckovisa webinarier, live-kontorådgivare, personlig agent, dagliga en-mot-en-sessioner, inbjudan till VIP-evenemang, snäva uppslag, "högre utbetalningar".

Mcoinmarket -kontotyper
Mcoinmarket -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Mcoinmarket erbjuder är: vi tror att Mcoinmarkets egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som Mcoinmarket tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Mcoinmarkets webbplats
Mcoinmarkets webbplats

Mcoinmarket tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade (vi minns att webbplatsen inte har en spansk version): grundläggande förklaring om de produkter som Mcoinmarket erbjuder, egentligen inte så mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Mcoinmarket

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: mcoinmarket.com/?lang=en

Telefonnummer: omnämnt

E-post: [e-postskyddad]

>>> Värdering på Mcoinmarket <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Mcoinmarket är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (som Bulgarien och Azerbajdzjan), när vi letar efter värderingar på Mcoinmarket hittar vi mest negativa värderingar. En annan information är att det verkar vara en annan webbsida (på grund av likheterna i webbdesignerna) av samma personer bakom CarterFS en mäklare med ett fruktansvärt rykteSom om det inte vore nog, är de företag som nämns på webbplatserna Mcoinmarket Masterpay LTD och Masterpay LTD tydligen också relaterade till mäklare med mycket dåligt rykte, 2mercados, Handlare Platinum, J.B. Capitals. Vi föreslår att du är ytterst försiktig.

Uppdatering från oktober 2019: CNMV, spansk tillsynsmyndighet, har varnat för Mcoinmarket, vi föreslår extrem försiktighet. CNMV meddelar också att Mcoinmarket är länkat till WWW.CAPITAL245.COM, WESTWOODOFE.COM, WWW.BITCOINOIE.COM, WWW.JBCAPITALS.COM och WWW.XCOINBROKER.COM

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Mcoinmarket? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

7 kommentarer om «Mcoinmarket: Betyg och kommentarer»

 1. Paul Sandoval svar

  Om sanningen är att de är några bedragare som stal 30000 XNUMX dollar från mig i bedrägeri och mer bedrägeri så lovade de mig att jag skulle tjäna mycket pengar med falska löften och nu kan jag inte öppna plattformskontot jag kan inte komma in på hemsidan jag har alla bevis på skämt jag är väldigt upprörd

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Pablo, tack för din kommentar om Mcoinmarket. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Constanta Zaharia svar

  JAG REKOMMENDERAR… STARKT NEJ! FRÅN ÄR SCAM INVESTMENT !!
  FRÅN BEHÖVER, FRÅN TAGEN MINA PENGAR OCH FÖRSVANN!
  FRÅN SVARAR ALDRIG PÅ TELEFON ELLER E -POST!
  NEJ, NEJ, NEJ...

  • Rekommenderade mäklare svar

   Constanta: ”JAG REKOMMENDERAR ... INVESTERA INTE! Dessa investeringar är bedrägeri!
   Du behöver pengar, ta mina pengar och gå långt!
   DE SVARAR ALDRIG TELEFONEN ELLER E -POSTEN!
   NEJ NEJ NEJ …"

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Constanta, tack för att du delar din erfarenhet med Mcoimarket, kommer du ihåg hur du kom till att hitta dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

    Vi är mycket ledsna för den situation du befinner dig i.

    hälsningar

 3. VICTOR FERNANDEZ svar

  Är en gotcha. De jagar dig tills de kan visa att de tjänar pengar och om du inte vågar göra en stor investering lägger de dig åt sidan. När du ber om dina pengar tillbaka insisterar de på att du investerar mer till den grad att de skickar dig till helvetet, de blockerar din telefon, mail ... och du kan inte ta ut dina investerade pengar från deras plattform på något sätt.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Victor, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Mcoinmarket, vi beklagar verkligen vad du har varit med om ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, mejl? Vad menar du, de skickar dig till skit?

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.