Annonsera med oss

Kommentarer om Mcoinmarket

I denna avdelning vi kommer att analysera Mcoinmarket -mĂ€klaren, Ă€r en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen Mcoinmarket att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ Mcoinmarket ... Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera hos ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: STORM COMPLEX LTD och Masterpay LTD.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att den Ă€r baserad i: Bulgarien och Azerbajdzjan. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Mcoinmarket erbjuder, noterar vi att de erbjuder 6 olika typer av konton: mikrokontot, minikontot, silverkontot, guldkontot, diamantkontot och VIP -kontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Micro-konto: upp till 1:20 hÀvstÄng, upp till 10% lÄn, mÄnatliga marknadsöversikter.

Minikonto- Upp till 1:25 hÀvstÄngseffekt, upp till 25% lÄn, mÄnatliga marknadsrecensioner, veckovisa webinarier.

Silverkonto- Upp till 1:30 hÀvstÄngseffekt, upp till 35% lÄn, veckovisa marknadsrecensioner, veckovisa webinarier, livekontorÄdgivare.

Guldkonto: upp till 1:35 hÀvstÄngseffekt, upp till 50% lÄn, marknadsundersökningar varje vecka, webbseminarier, live-kontorÄdgivare, personlig agent, veckovisa en-mot-en-sessioner.

Diamantkonto: upp till 1:40 hÀvstÄngseffekt, upp till 75% lÄn, dagliga marknadsrecensioner, veckovisa webinarier, live-kontorÄdgivare, personlig agent, dagliga en-mot-en-sessioner, inbjudan till VIP-evenemang.

VIP-konto: upp till 1:50 hÀvstÄngseffekt, upp till 100% lÄn, dagliga marknadsrecensioner, veckovisa webinarier, live-kontorÄdgivare, personlig agent, dagliga en-mot-en-sessioner, inbjudan till VIP-evenemang, snÀva uppslag, "högre utbetalningar".

Mcoinmarket -kontotyper
Mcoinmarket -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Mcoinmarket erbjuder Àr: vi tror att Mcoinmarkets egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlaren som Mcoinmarket tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Mcoinmarkets webbplats
Mcoinmarkets webbplats

 

Mcoinmarket tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade (vi minns att webbplatsen inte har en spansk version): grundlÀggande förklaring om de produkter som Mcoinmarket erbjuder, egentligen inte sÄ mycket annat.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Mcoinmarket

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: mcoinmarket.com/?lang=es

Telefonnummer: omnÀmnt

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> VÀrdering pÄ Mcoinmarket <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Mcoinmarket Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare, den Àr baserad i osÀkra lÀnder (som Bulgarien och Azerbajdzjan), nÀr vi letar efter vÀrderingar pÄ Mcoinmarket hittar vi mest negativa vÀrderingar. En annan information Àr att det verkar vara en annan webbsida (pÄ grund av likheterna i webbdesignerna) av samma personer bakom CarterFS en mÀklare med ett fruktansvÀrt rykteSom om det inte vore nog Àr företagen som nÀmns pÄ Mcoinmarket Masterpay LTD och Masterpay LTD tydligen ocksÄ relaterade till mÀklare med ett mycket dÄligt rykte, 2mercados, Handlare Platinum, JB Capitals. Vi föreslÄr att du Àr ytterst försiktig.

 

Uppdatering frÄn oktober 2019: CNMV, spansk tillsynsmyndighet, har varnat för Mcoinmarket, vi föreslÄr extrem försiktighet. CNMV meddelar ocksÄ att Mcoinmarket Àr lÀnkat till WWW.CAPITAL245.COM, WESTWOODOFE.COM, WWW.BITCOINOIE.COM, WWW.JBCAPITALS.COM och WWW.XCOINBROKER.COM

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Mcoinmarket? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

5 kommentarer om «Mcoinmarket: Betyg och kommentarer»

 1. Constanta Zaharia svar

  JAG REKOMMENDERAR
 STARKT NEJ! FRÅN ÄR SCAM INVESTMENT !!
  FRÅN BEHÖVER, FRÅN TAGEN MINA PENGAR OCH FÖRSVANN!
  FRÅN SVARAR ALDRIG PÅ TELEFON ELLER E -POST!
  NEJ, NEJ, NEJ...

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Constanta: ”JAG REKOMMENDERAR ... INVESTERA INTE! Dessa investeringar Ă€r bedrĂ€geri!
   Du behöver pengar, ta mina pengar och gÄ lÄngt!
   DE SVARAR ALDRIG TELEFONEN ELLER E -POSTEN!
   NEJ NEJ NEJ 
"

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Constanta, tack för att du delar din erfarenhet med Mcoimarket, kommer du ihÄg hur du kom till att hitta dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

    Vi Àr mycket ledsna för den situation du befinner dig i.

    hÀlsningar

 2. VICTOR FERNANDEZ svar

  Är en gotcha. De jagar dig tills de kan visa att de tjĂ€nar pengar och om du inte vĂ„gar göra en stor investering lĂ€gger de dig Ă„t sidan. NĂ€r du ber om dina pengar tillbaka insisterar de pĂ„ att du investerar mer till den grad att de skickar dig till helvetet, de blockerar din telefon, mail ... och du kan inte ta ut dina investerade pengar frĂ„n deras plattform pĂ„ nĂ„got sĂ€tt.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Victor, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Mcoinmarket, vi beklagar verkligen vad du har varit med om ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl? Vad menar du, de skickar dig till skit?

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *