Bux mäklare

Kommentarer från MD Securities broker

I detta avsnitt kommer vi att analysera mäklaren MD Securities. Rekommenderas denna mäklare? Är det värt att investera med detta företag? Vi kommer att analysera olika aspekter av denna mäklare som gör att vi kan avgöra om det är en mäklare.

MD Securities är en mäklare med kontor i USA, Storbritannien och Singapore. Mäklaren påstår sig ha skapats för tio år sedan men anger inte året, vilket är åtminstone nyfiken. En annan punkt mot mäklaren är att (åtminstone vi inte kunde hitta den på sin webbplats) den inte nämner något om reglering, så vi tror att det är en oreglerad mäklare, eftersom vanligtvis mäklarna visar på sin webbplats (och på ett pråligt sätt ) dess reglering.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

En annan mycket nyfiken punkt hos denna mäklare är att den har ett avsnitt där man antar att de kommer att förklara kontotyper men inte nämner dem. Avsnittet är tomt, utan information, både i den spanska / kastilianska versionen av webben och i den engelska versionen.

Vi analyserar vanligtvis de olika kontotyperna och deras egenskaper, men i det här fallet var det inte möjligt eftersom mäklaren inte tillhandahåller denna information. Sedan analyserar vi mäklarens webbplats på jakt efter hjälp och resurser för näringsidkaren.

MD Securities webbplats
MD Securities webbplats

 

Några av de resurser som vi kan hitta på mäklarens webbplats är: den klassiska ekonomiska kalendern, och de pratar också om webbsändningar och utbildningsseminarier, men vi kunde inte riktigt hitta dem.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om MD Securities

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: mdsecurities.com

Telefonnummer: +1 215 (USA), +717 7407 44 20 (Storbritannien), +3287 7205 44 20 (Storbritannien)

E-post: [e-postskyddad]

 

Efter att ha avslutat med detta avsnitt på mäklaren, efter att ha analyserat sin webbplats och sökt på internet efter sitt rykte och kommentarer från kunder och handlare, verkar det för oss att MD Securities är pålitlig, men vi kunde verkligen inte gräva mycket eftersom mäklaren inte ger mycket information och det inte finns mycket information om det på internet..

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

 

Vad tycker du om MD Securities? Vad har varit din erfarenhet?

 

Vi genomför en omröstning om vilken som är den bästa mäklaren - Du kan rösta och se resultaten här


Bux mäklare

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.