Vilken mäklare rekommenderar vi denna 2022?

För att göra din uppgift enklare och spara den tid du spenderar på att leta efter mäklare att investera i, beslutade vi med teamet på brokersrecomendados.com att göra ett urval av bästa mäklare hittills 2022, dessa rekommenderas för sina bra priser, tillgänglighet, investeringsplattform och säkerhet.

Vilken är den säkraste mäklaren att investera? Vilka är kraven? Vilken är den bästa mäklaren?

Här är de 3 bästa mäklarna 2022:

1. 🏆 BDSwiss: den billigaste mäklaren (Latinamerika)

2. 🥇 Buck Zero: den billigaste mäklaren (Europa)

3. ⭐ 4XC: mäklare med bonus för att öppna konto (Latinamerika)


1.BDSWISS: den billigaste mäklaren (Latinamerika)

BDSwiss hemsida
BDSwiss hemsida

BDSwiss är en reglerad mäklare som handlar med Forex och CFD på index, aktier, råvaror och kryptos. Den ägs av företaget BDS Ltd och är licensierad och reglerad av FSA för handel. Det har blivit mycket populärt under 2022 och är även känt för att vara sponsor för DP World Tour Championship.

Den är starkt engagerad i användarna och erbjuder därför ett brett utbud av analys- och utbildningsverktyg som fungerar som en guide och gör den till en rekommenderad mäklare speciellt för dem som ännu inte har tillräckligt med kunskap för att börja. Genom att ta den kostnadsfria kursen de erbjuder kommer du att kunna arbeta enkelt på egen hand, och om du fortfarande inte är säker kan du börja med att öva med Fiktivt $10000 XNUMX demokonto som BDSwiss har tillgängligt för dig.

Vi har valt den för att vara en mäklare med 0 provisioner och, i enkla ord, vara den billigaste mäklaren i Latinamerika.

du kan läs vår fullständiga recension på BDSwiss.

Öppet konto

Ditt kapital är i fara. Villkor gäller.


2.BUX NOLL: den billigaste mäklaren (Europa)

buxzeros webbplats
Bux Zero hemsida

Bux Zero är en exklusiv onlinemäklare för invånare i Europa. Det tillhör det holländska företaget BUX BV och är reglerat, auktoriserat och övervakat av den nederländska finansmyndigheten för marknaden (AFM). Medlen skyddas i sin tur av DGS (Insättningsgarantisystemet) i samma land.

Att arbeta med bux noll Du måste använda en egen plattform, tillgänglig i både webb- och mobilversion. I den kan du hitta många produkter att handla: europeiska och amerikanska aktier, kryptovalutor, ETF:er och CFD:er på aktier, index och råvaror.

Registreringen är väldigt enkel och med endast €50 kan du börja handla. Webbplatsen har tillräckligt med material tillgängligt för att vägleda dig i din verksamhet, den har uppdaterade ekonomiska nyheter och en stor mängd analyser gjorda av experter på området.

Den gynnsamma punkten som sticker ut är det presenterar de lägsta provisionerna i branschen, och dessutom, med din första insättning kommer du att få en gratis handling och du kommer att kunna delta i många kampanjer som bux noll erbjudanden. Det är helt enkelt den billigaste mäklaren i Europa.

Här kan du läs vår fullständiga Bux Zero-recension.

Öppet konto

3. 4XC: mäklare med bonus för att öppna konto (Latinamerika)⭐

4XC webbplats
4XC hemsida

4XC är en onlinemäklare som låter dig handla på valutamarknaden, råvaror, aktier, kryptovalutor, CFD:er, bland annat. Det regleras av Financial Supervisory Commission (FSA). 

Det är ett bra alternativ om du letar efter låga provisioner, eftersom detta är en av egenskaperna som sticker ut för 4XC och även en av anledningarna till att den blir mer och mer populär. Snabbt utförande, för att handla använd plattformarna Meta 4 y Meta 5, och har även en webbversionsplattform tillgänglig.

Webbplatsen har en superkomplett och rekommenderad utbildningssektion. För att hjälpa dig fatta beslut erbjuder den ett brett utbud av vägledningsmaterial som en ekonomisk kalender, liveprisdiagram, uppdaterade nyheter om världsekonomin och expertanalyser.

Om du vill öva för att sätta ihop en strategi finns ett demokonto tillgängligt. 4XC-kontomedel är garanterade och skyddade.

4XC erbjuder bonusar för nya kunder, hämta din när du öppnar ditt konto! Vi kan bara säga att det är en utmärkt mäklare, med utmärkta handelsvillkor och ett mycket stort antal finansiella produkter som du kan investera i.

Här kan du läs vår fullständiga 4XC-recension.

Öppet konto

Vad har du för erfarenhet av dessa mäklare? Har du några tvivel? Lämna oss en kommentar i det här avsnittet med dina problem eller tvivel så svarar vi dig gärna så snart som möjligt!

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

368 kommentarer om «Rekommenderad mäklare 2022»

 1. mari garcia svar

  Hej, skulle du kunna recensera TenX Prime-mäklaren? För att veta om det är pålitligt eller inte.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mari, om de ringer dig på telefon och de insisterar mycket, var försiktig, ha inte bråttom eller låt dig pressas, vi skriver flera recensioner för tillfället, vi kommer att sätta din som den främsta till utvärdera denna mäklare. känner du till deras hemsida?

   Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Soledad, ha inte bråttom eller låt dig pressas, vi skriver flera recensioner just nu, vi kommer att sätta din som den främsta för att betygsätta denna mäklare. känner du till deras hemsida?

   Hälsningar.

   • Barbara svar

    Kan du ge mig information om capitalix, hur säkert är det?

    • Rekommenderademaklare.com svar

     Hej Barbara, du kan läsa recensionen vi har om denna mäklare och kommentarer här: Capitalix.

     Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Josue, ha inte bråttom eller låt dig pressas, vi skriver flera recensioner just nu, vi kommer att sätta din som den främsta för att bedöma denna mäklare. känner du till deras hemsida?

   Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej josinei, tack för din kommentar om Xpoken. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Daniela svar

  Hallå. Kan du berätta om 5Markets .co om det är pålitligt. Tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Daniela, tack för att du skriver om 5Markets. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Oscar Garcia svar

  God morgon, har du någon information om Fincryptomarker?

  tack

  hälsningar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Oscar, ha inte bråttom eller låt dig pressas, vi skriver flera recensioner för tillfället, vi kommer att sätta din som den främsta för att bedöma denna mäklare. känner du till deras hemsida?

   Hälsningar.

 4. isabel svar

  Hej jag skulle vilja veta om https://klient. fxwinning .pro/? FX VINNAR

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Isabel, du kan läsa en recension och kommentarer om denna mäklare här: FXWinning.

   Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Marcela, det är National Association of Securities Dealers Automated Quotations, som skapades den 8 februari 1957, det är börsen för tekniska åtgärder i USA och använder den amerikanska dollarn som sin växlingsvaluta.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.