Kommentarer till More Capital Peru

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Mer Capital Peru (även kallad morecapitalperú.com)är i själva verket en Crowdfunding Fintech (eller crowdfunding). Rekommenderas More Capital Peru verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om More Capital Peru ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är mer huvudstad Peru ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: More Capital Peru.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Peru.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton erbjuds av More Capital Peru, i det här fallet hittade vi ingen information som indikerar att det finns olika kontotyper.


Las plattformar att fungera som More Capital Peru erbjuder är: detta företag fungerar genom Pepperstone, därför använder det plattformarna MT4, MT5 y cTrader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som More Capital Peru tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Mer webbplats för Capital Capital
Mer webbplats för Capital Capital

More Capital Peru ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: bara lite information om vad More Capital Peru erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Mer Capital Peru |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: morecapitalperu.com

Telefonnummer: + 51 966 414 875

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av More Capital Peru. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Mer Capital Peru <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Mer Capital Peru är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vi är försiktiga, för: vi tror att mycket viktig information om företaget saknas, i själva verket avslöjar det inte ens användarvillkoren, vi skulle inte veta vem vi arbetar med , när du letar efter recensioner om Mer Capital Peru Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om More Capital Peru? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

10 kommentarer om «Mer Capital Peru: Betyg och kommentarer»

 1. jorge svar

  God eftermiddag,

  Vilket brott rekommenderar du för Peru? Vilka av dina rekommendationer kan fungera i det här landet?

  Tack.

 2. Arthur svar

  Hej alla, jag blev också inbjuden av en bekant att investera med mer kapital, värre väl, jag kommer att visa er vad som återspeglas här i recensionen. Jag skulle hellre gå från att göra dessa investeringar, jag vill inte bli lurad.

  tack för info

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Arturo, tack för din kommentar, förklara för oss exakt vad de föreslog dig, vad var deras erbjudande? Det är bra att våra användare har information för att kunna fatta motsvarande beslut.

   Hälsningar.

  • Ohana svar

   Du anlände. Att investera? Jag tänkte göra det

 3. diego svar

  Hej, hon kontaktade mig via en Facebook-grupp:

  Ruby Lizano Abad (Facebook)
  923775879

  Hon påstår sig vara administratör för More Capital Peru. Han skickade mig information om företaget och kontrakt.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Diego, tack för att du skrev, kan du berätta för alla vad som erbjöds dig exakt?

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luciano, tack för att du delar din erfarenhet med More Capital Peru. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • billy svar

   Luciano ge oss detaljer, hur bluffen uppstår, förmodligen gör de dig ett kontrakt i ett år och betalar dig varje månad ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *