Kommentarer om Mercados G

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Mercados G (även kallad mercadog.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Markets G att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Mercados G. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare att tillhandahålla viktig information om företaget. information som alla investerare bör veta innan de beslutar om de ska investera i ett investeringsbolag eller inte.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att vara baserat i: Chile, men nämner också att vara baserat i England, det är inte klart. 

 

Om vi ​​analyserar mäklarens regler: de nämner att de är reglerade i Chile, sedan i de villkor som de nämner är reglerade i Storbritannien, men vi kunde inte verifiera någon av de två förordningarna (Förenade kungarikets förordning tillhör en annan mäklare), som föreslår att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Mercados G, noterar vi att de inte riktigt tillhandahåller information om att äga olika typer av konton eller planer.

Plattformarna att fungera som Mercados G erbjuder är: MT5 och Next Generation.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som Mercados G tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Mercados G -webbplats
Mercados G -webbplats

G Markets tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, förklaring av principerna för investeringsvärlden, finansiella nyheter, FAQ -avsnitt, några live -diagram, ekonomisk kalender, ordlista, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om G-marknader |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: marketsg.com

Telefonnummer: +562 3242 46 23 och +566 3243 86 71 (Whatsapp)

E-post: omnämnt

 

>>> Bedömning på G-marknader <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Mercados G är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat, när man letar efter recensioner om G-marknader vi kunde inte hitta någon, vilket får oss att tro att det är en "ny" mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.  

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Mercados G? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *