MercuryFxTrade Kommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera MercuryFxTrade (kallas även namnet: mercuryfxtrade.com), är en mäklare av Kryptovalutor. Rekommenderas MercuryFxTrade verkligen för investeringar? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om MercuryFxTrade Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är MercuryFxTrade ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ MercuryFxTrade nämner att vara del av: Mercuryfxtrade LIMITED (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på USA, men det finns ingen information som kan bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: MercuryFxTrade är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 
📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av MercuryFxTrade, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton: Standardkonto, Pro -konto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på 0.054 BTC, 7-dagars plan, maximal handelsvolym på 15 lotter, kontohanterare, PrimeBTRobotic-programvara, remissprogram.

Pro-konto: minsta initiala insättning på 1 BTC, 7-dagars plan, maximal handelsvolym på 35 lotter, kontohanterare, PrimeBTRobotic-programvara, remissprogram.

VIP-konto: minsta initiala insättning på 10 BTC, 7-dagars plan, obegränsad handelsvolym, personlig kontohanterare, PrimeBTRobotic-programvara, remissprogram.

MercuryFxTrade -kontotyper
MercuryFxTrade -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som MercuryFxTrade erbjuder är: MT4-plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som MercuryFxTrade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

MercuryFxTrade -webbplats
MercuryFxTrade -webbplats

MercuryFxTrade ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: lite information om de produkter du erbjuder, bonusar, FAQ -avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om MercuryFxTrade 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: mercuryfxtrade.com

📞 Telefonnummer: + 12676311280

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar MercuryFxTrade. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på MercuryFxTrade ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget MercuryFxTrade är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett mycket otransparent "offshore" skalföretag som inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat där det nämns och saknar reglering (oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om MercuryFxTrade? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «MercuryFxTrade: Betyg och kommentarer»

 1. Tony Diaz svar

  Hej, jag skulle vilja veta om mercuryfxtrade .com och xtbtrading .online är lagliga???

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Thony, du kan läsa recensionen och kommentarerna i denna länk: kvicksilver och om xtbtrading kommer vi att göra en recension, men jag skulle inte investera en dollar i dessa 2 mäklare.

   Hälsningar.

 2. martin gil svar

  Detta företag deltar inte i mig vare sig via telefon eller post för att returnera pengarna. Jag vet inte vad jag ska göra

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Martin Gil, tack för att du kommenterar MercuryFxTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.