I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Metaindex. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Metaindex och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsmetaindex.fond
???? företaget*metaindex
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail addresshar inte
📈 Plattformnämner det inte
📌 Adressokänd

⚠️ Metaindex nämner inte vem som äger det, företaget nämner inte var den ligger, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare till att analysera kontotyperna som erbjuds av Metaindex, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

Meta index webbplats

Metaindex ger en förklaring om de tjänster det erbjuder, Metaverse-information, informativa videor, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Lista över telefonnummer

Telegram: t.me/Metaindexchannel

Whatsapp: chat.whatsapp.com/D7PIJa9TI8LFIyPfrM2YCc

???? Slutlig utvärdering av Metaindex ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Metaindex.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Metaindex:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2022Vi får ett stort antal meddelanden från Metaindex-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Metaindex Capital? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Metaindex.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Metaindex

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Metaindex

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Metaindex?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Metaindex en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Metaindex är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Metaindex pålitligt?

Nej. Metaindex är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Metaindex?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Metaindex?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Är Metaindex en bluff? 2023 recensioner»

 1. Christi svar

  Tack för informationen!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Christi, du är välkommen, ett nöje att hjälpa dig.

   Hälsningar.

 2. Eloy Ferreiro svar

  De ger mig inte så mycket förtroende, det verkar för mig att jag inte kommer att investera med dem.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Eloy Ferreiro, tack för din kommentar på Metaindex. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.