I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Metaversesworld. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Metaversesworld och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsmetaversesworld.org
???? företagetPristine Group LLC
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 Plattformmetaversesvärlden
📌 PlatsSt. Vincent och Grenadinerna

⚠️ Metaversesworld ägs av företaget Pristine Group LLC ligger i Saint Vincent och Grenadinerna, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som erbjuds av Metaversesworld, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Nybörjare$250
Amatör$2.000
Professional$25.000

Information på webben

metaverse world-webbplats

Metaversesworld ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, nyheter och marknadsanalyser, egentligen inte mycket mer än så.

Lista över telefonnummer

442045714649

???? Slutlig utvärdering av Metaversesworld ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Metaversesworld.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Metaversesworld:

datumUppdatering – nyheter
September 2022Klagomål mot Metaversesworld av CNMV.

Användarrecensioner

Vad tycker du om metaversesworld? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av .

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Metaversesworld

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Metaversesworld

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Metaversesworld?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Metaversesworld en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Metaversesworld är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Metaversesworld pålitlig?

Nej. Metaversesworld är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Metaversesworld?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Metaversesworld?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

47 kommentarer om «Är Metaversesworld en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Erick svar

  Hej, de gjorde samma sak mot mig. Första 250 euro. Och nu ska 500 de 500 betala några certifikat. Och sedan sätter de in pengarna på ditt konto. Nu har de fått mig att betala 500 för moonpay och med mitt binance-konto skulle de förmodligen sätta in mig snabbare än banken. Hur kan jag få tillbaka mina pengar från dessa bedragare?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Erick, pengarna kan återvinnas, be dem kontakta dig från vår chatt, tyvärr kommer de aldrig att ge dig något tillbaka och du kommer att bli lurad för mer pengar. Tack för din kommentar om metaversesworld. För närvarande betraktas det som en BLEDRIGER. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra sin verksamhet (Se CNMV-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. ANONYM svar

  Hej, jag har blivit lurad, nyligen, jag är fortfarande med en av dessa närvarande, den ena kallar sig Javier Castro och den andra David Leñador Ortiz, de är från Metaversesworld. De har tagit mycket pengar från mig och de tänker fortfarande få mer pengar från mig, jag är desperat eftersom och väldigt bedrövad eftersom de har tagit cirka 95.000 20.000 euro och XNUMX XNUMX euro mer som jag är skyldig banken för ett lån och kreditkort, modus operandi är detsamma som det jag läste i kommentarerna. .. Jag har lämnat in klagomål till civilvakten och jag kommenterar att detta är nyligen.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANONYM, pengarna kan återvinnas, låt dem kontakta dig från vår chatt, tyvärr kommer de aldrig att ge dig något tillbaka och du kommer att bli lurad för mer pengar. Tack för din kommentar om metaversesworld. För närvarande betraktas det som en BLEDRIGER. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra deras verksamhet (Se CNMV-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Luis Jorge Cordoba Munoz svar

  Hej, jag har kämpat med Metaverversesworld sedan augusti 2022.
  Jag hittade deras annons på Facebook, jag gick in på deras sida av nyfikenhet, för att se hur det gick (eftersom jag är en nybörjare i dessa frågor...) Och dagen efter kontaktade de mig redan per telefon, de gav mig en mycket övertygande förklaring och jag föll för deras nätverk.
  Jag gjorde en initial investering på €250, dagar senare kontaktade min förmodade rådgivare Tetiana mig, hon gjorde tre förmodade investeringar med mig i kryptovalutor, råvaror och valutor, och ja, jag såg hur jag tjänade €20, €40, €100 dagligen, så här i ungefär en vecka.
  Så en dag ringer Tetiana mig och sätter en viss David i telefon som ska ha kommit från Walestrit (jag vet inte hur man stavar det) med mycket viktig information... om några dagar skulle det vara en mycket viktig rörelse i finanserna och det var den gynnsamma situationen att göra en större investering och dra nytta av ögonblicket för att tjäna betydande pengar; tusentals euro... Jag sa till dem att jag inte hade pengar att investera mycket mer och de övertygade mig att be om ett lån på €10.000 3, (jag skulle trots allt få tillbaka det om 4 eller XNUMX dagar , enligt dem...)
  Till denna dag har jag inte bara sett en euro på mitt byteskonto (på Metaverversesworld-applikationskontot, om du ser intäkterna växa dagligen). När jag säger att jag ska göra ett uttag, åtminstone för att betala lånet på 10.000 3000 euro, säger de till mig att jag måste betala 1000 1000 euro för att betala de lagliga tillstånden för investeringar för finansiering och sådant...1000 3000 euro för investeringar i kryptovalutor, XNUMX XNUMX euro för råvaror och €XNUMX för valutor. I slutändan rensar jag €XNUMX från ett kreditkort med hopp om att bli av med alla skulder, eftersom det betalas en gång om året och sedan kan du göra de uttag du vill.
  Till denna dag har jag inte sett en enda euro eftersom de sa att 3000 1000 € hade blockerats i systemet, eftersom kortet inte lät mig göra en investering på hela beloppet på en gång och jag gjorde tre på XNUMX XNUMX € vardera, (allt detta, guidad och rådgiven steg för steg av Tetiana och David som ska vara specialister på området...)
  Jag har varit borta från dem ett tag och nu blir jag kontaktad av en viss Mónica, (som för mig är Tetianas röst...) för att övertyga mig om att lägga ytterligare 3000 € för att låsa upp pengarna och kunna ta ut dem . Vilket jag inte tänker göra.
  Förresten... bilden som Tetiana använder i sin Wasaap-profil, (en ung tjej, mörkhårig och väldigt söt...), tillhör en välkänd ukrainsk bloggare som heter Tania Panfialerva och du kan se den på Instagram .
  De är super artiga och trevliga människor, när de pratar med dig och de har svar på allt, men tyvärr är det ett bedrägeri.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis Jorge, utmärkt förklaring, tyvärr kommer de aldrig att ge dig något tillbaka och du kommer att bli lurad för mer pengar. Tack för din kommentar om metaversesworld. För närvarande betraktas det som en BLEDRIGER. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra deras verksamhet (Se CNMV-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • yolanda escolano fårhund svar

   Det här är en bluff, de tog 24.000 667 euro från mig och jag bryr mig inte alls om paketet, det är Titiana och bedragaren var Jonathan. Om jag gör det mot fler människor kommer jag att sjunka så mycket jag kan, du är skurkar jag går till den dåliga lågan du kan ringa mig akut 6xxxxxxxXNUMX detta nummer jag letar efter ruin så tydligt jag är mycket ledsen

  • JJ V svar

   Hola Luis,
   Jag har också blivit en annan påverkad av detta komplott med skrupelfria skurkar.
   Men kan du förklara för mig hur det är möjligt att de gav mig ditt BBVA-kontonummer för att göra insättningar som Metaversesworld-förmedlare?

 4. begona svar

  Hej, jag har blivit lurad, nyligen, jag är fortfarande med en av dessa närvarande, den ena kallar sig Javier Castro och den andra David Leñador Ortiz, de är från Metaversesworld. De har tagit mycket pengar från mig och de tänker fortfarande få mer pengar från mig, jag är desperat eftersom och väldigt bedrövad eftersom de har tagit cirka 95.000 20.000 euro och XNUMX XNUMX euro mer som jag är skyldig banken för ett lån och kreditkort, modus operandi är detsamma som det jag läste i kommentarerna. .. Jag har lämnat in klagomål till civilvakten och jag kommenterar att detta är nyligen.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Begoña, DU MÅSTE HANDLA SNABBT, DU MÅSTE ÅTERHÄLLA DESSA PENGAR SÅ FORT SOM MÖJLIGT, BLIV INTE ÖVERTALAD AV DEM, DE ÄR BEDRAGARE, KONTAKTA VÅR CHATT, de kommer aldrig att ge dig något tillbaka och du kommer att sluta bli lurad för mer pengar. Tack för din kommentar om metaversesworld. För närvarande betraktas det som en BLEDRIGER. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra sin verksamhet (Se CNMV-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. ADF svar

  De är från metaversesworld.org några riktiga skamlösa och bedragare, 6 personer har blivit lurade €25.000 XNUMX rapporteras till den nationella polisen och civilgardet. Vård!! Tro ingenting och lägg på. De är professionella bedragare från Ukraina, med spanska telefoner, London, Australien…. Och de lurar dig på ett sådant sätt att du inte ens inser det... Var väldigt försiktig, med Tatiana, David Ortiz, Alexis García Kalaya, Javier Castro... Och andra bedragare... Ni har blivit varnade!! Investera inte en enda euro med dessa superprofessionella bedragare.

  Om du ringer det här numret från den falska metaversesworld.org-webbplatsen som gör att det försvinner när de lurar dig, kommer det att berätta att det inte finns något sådant nummer +442045714649 från London.
  Och om du kopierar och klistrar in den här adressen i Google: [e-postskyddad]
  Du får deras historik över klagomål från SCAMED-personer och mer relevant information.
  Vård!!! 🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ADF, dessa kommer aldrig att ge dig något tillbaka och du kommer att sluta bli lurad för mer pengar. Tack för din kommentar om metaversesworld. För närvarande betraktas det som en BLEDRIGER. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra deras verksamhet (Se CNMV-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • GLC svar

   Hallå. Jag har också blivit lurad av detta företag (David, Tatiana, Javier etc.
   Jag skulle vilja prata med dig och berätta vad jag ska göra för att anmäla allt detta, för nu när jag har sett att det är ett bedrägeri är jag också rädd att statskassan kommer att be mig redogöra för alla överföringar jag har gjort. Jag har förlorat mer än €200000 XNUMX. Hela mitt livs besparingar. Jag gjorde det med tanke på att jag kunde tjäna pengar för att betala några skulder som min exman (en annan bedragare) också har lämnat mig och nu har jag ingenting.
   Hur kan jag kontakta dig personligen?
   Jag väntar på ditt svar eftersom jag tror att ju fler människor vi är enade i denna sak, desto bättre kan de hjälpa oss.
   hälsningar

 6. JR svar

  Igår skrev jag en kommentar om metaversesworld, jag lämnar data om denna mäklare.
  Manager: Maya Martinez
  Telefoner: 930305813
  930305742
  +44 7823731791 (mobil)
  +35 724267208 (Cypern mobil)

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej JR, dessa kommer aldrig att ge dig något tillbaka och du kommer att sluta bli lurad för mer pengar. Tack för din kommentar om metaversesworld. För närvarande betraktas det som en BLEDRIGER. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra deras verksamhet (Se CNMV-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 7. Joaquin svar

  bra,

  De har lurat mig på €1000, när jag ville återfå dem bad de mig om mer pengar och jag såg fjäderstövaren,

  Hur kan jag få hjälp?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Joaquin, tack för din kommentar om metaversesworld. För närvarande betraktas det som en BLEDRIGER. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra sin verksamhet (Se CNMV-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   • JR

    Först bad de mig om 250 € och sedan 640 € för med de intäkter jag hade fyllde jag i 1000 7.000 €, efter två veckor eller så vill jag ta ut dem och de säger till mig att mina intäkter uppgår till nästan 1.500 3 € men för att kunna samla in dem måste jag ange 500 XNUMX € för certifikaten eftersom de är XNUMX till XNUMX € vardera, för att reglera det med statskassan. Detta berättade min manager Maya Martínez för mig. Han pressar mig att göra insättningen...

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej JR, gör inte den insättningen, du får inget tillbaka och det slutar med att du blir lurad för mer pengar. Tack för din kommentar om metaversesworld. För närvarande betraktas det som en BLEDRIGER. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra deras verksamhet (Se CNMV-länk).

    Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

    Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

    För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

    Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.