✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Metaverxia är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Metaverxia och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsmetaverxia.com
???? företagetMetaverxia LLC
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressSvit 335, bottenvåningen, byggnad, Granby Street, P.O.Box 8210, Kingstown, St. Vincent och Grenadinerna
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 29 mars 2022
FöretagstypKryptovaluta, CFD:er, Forex och råvarumäklare

Företag: Metaverxia es propiedad de Metaverxia LLC.

plats: Metaverxia mencionar estar ubicada en San Vicente y las Granadinas, una ubicación totalmente NO RECOMENDADA. Si decides confiar en una empresa con base aquí tienes que saber que tu dinero no tiene ningún tipo de protección, es algo muy arriesgado, por favor piénsalo dos veces antes de confiar en esta empresa.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Metaverxia?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Metaverxia är en: kryptovaluta, cfds, valuta- och råvarumäklare.

Kontotyper

Metaverxia erbjuder användaren 7 olika konton att använda:

KONTOMINIMINA INSÄTTNING
Grundläggande$ 250
Standard$ 2,500
Silver$ 10,000
Gold$ 25,000
Platina$ 50,000
VIP$ 100,000

Information på webben

Metaverxias webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Metaverxias webbplats, som är metaverxia.com. Fångsten gjordes i november 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

1) Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +357 25262022

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

*Metaverxireglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Detta företag nämner att det är reglerat i Vanuatu (vilket väcker tvivel eftersom vi inte hittar namnet på företaget i registerlistan för det landet), denna plats används eftersom regleringen av denna typ av land praktiskt taget är obefintlig. Det är nästan samma sak som att arbeta med en oreglerad mäklare. Det vill säga om du arbetar med en mäklare med den här typen av reglering är du tyvärr 100% oskyddad. Därför, på regulatorisk nivå, är Metaverxia tyvärr en helt farlig och mycket osäker mäklare.

???? Slutlig utvärdering av Metaverxia ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Metaverxia och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De nämner att vara belägen på en MYCKET OSÄKER plats

reglering: De nämner att regleras av en mycket oseriös och framför allt osäker regulator, som VFSC (Vanuatu). Det finns en tydlig brist på säkerhet på regulatorisk nivå.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall CNMV, den spanska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Metaverxia presenterar sig som en valuta-, kryptovaluta- och råvarumäklare, baserad i Saint Vincent och Grenadinerna. Valet av denna plats väcker dock oro, eftersom Vanuatus finansiella tillsynsmyndighet inte alltid uppfattas som strikt och säker. Denna detalj väcker tvivel om tillförlitligheten och säkerheten hos Metaverxia som investeringsplattform.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Metaverxia:

datum Uppdatering – nyheter
Juli 2023Klagomål mot Metaverxia av finansiell tillsynsmyndighet CNMV

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Video om Metaverxia

Användarrecensioner

Vad tycker du om Metaverxia? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Metaverxia.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Metaverxia

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Metaverxia

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det alternativ (rekommenderas) till Metaverxia?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Metaverxia?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Metaverxia pålitlig?

Nej. Metaverxia är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) Dess nuvarande läge är i Saint Vincent och Grenadinerna (skatteparadis) 2) Den har ingen typ av reglering 3) Webbplatsen går tillbaka till mars 2022 4) Det har rapporterats av den spanska tillsynsmyndigheten CNMV

Hur får man tillbaka pengar från Metaverxia?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

17 kommentarer om «Metaverxia: Opinión y comentarios – ¿Es estafa?»

 1. Unaynomas svar

  Metaverxia estafa Andrés Villalobos y todos los que estáis detrás espero que se os devuelva todo el mal que estáis haciendo NO INVERTIR EN METAVERXIA ESTAFADORES voy a ir a por todas y si no recupero el dinero tengo todo el tiempo del mundo para escribir en todos los lados y dejar reseñas y juntos espero que todos acabemos con vosotros malas personas que Dios os devuelva todo lo malo que haceis

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Unaynomas, gracias por escribir sobre Metaverxia. En la actualidad a este broker se le considera una ESTAFA.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Rudy Vasquez svar

  Esta plataforma es una estafa, te dicen que es una cuenta referenciada para las utilidades generadas en NordEquity, en mi caso empece a sospechar y empece a dejar de hacer operaciones durante un dia, me llamaban para preguntarme si todo estaba bien, muy amable al principio, despues las llamadas fueron mas constantes y en tono amenazante, que yo no podia hacerles perder el tiempo, que si no tenia capital me congelarian la cuenta, a menos que hiciera un pago por 784.00 dolares para cancelar mi cuenta y pudierarecuperar mi capital.

  Les respondi que no haria ningun deposito, por parte de Metaverxia se pusieron mas gresivos, que esto me costaria mucho dinero y que me cobrarian intereses si no pagaba, todo este en tono muy amenazante.

  Al recibir mi negativa de hacerles algun pago, procedieron a cancelarme la cuenta, ahora no puedo ingresar a su pagina, desaparecieron de la misma forma magica que aparecieron.

  Por favor no confien en ellos son una estafa, cuiden su dinero que estos tipos sin escrupulos te sacaran lo mas que puedan.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Rudy, gracias por escribir sobre Metaverxia. En la actualidad a este broker se le considera una ESTAFA.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. valentin ramos svar

  Hej, jag vill dela att jag tack vare den här analysen fick tillbaka mitt kapital. Välsignelser!
  tusen

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Valentin, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här: FRÅGA DINA PENGAR

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 4. Dora Chamaya svar

  För att informera dig om att den här mäklaren anses vara en BLEDREG, gjorde jag en investering på 9,100 100 USD, jag började med att sätta in 600 USD, sedan insisterade de på att jag skulle öka den till 1000 USD, sedan till 3000 5000 USD, 215 405 USD, 410 9,957.12 USD, samtalen är så enträgna där de lovar att de kommer att generera operationer i det här fallet TSLA-aktier för $3 och NVDIA $01. 09 $ med mycket låga priser och därmed kommer vi att återfå det investerade kapitalet i en eller två operationer, envisheten var så stor att det får en att gå att låna från tredje part för att inte förlora det som investerats, de lovar att vi kan göra uttag , men det är en lögn eftersom de har blockerat uttagsalternativet på plattformen, och hittills har nästan hela mitt kapital debiterats som en SWAP-provision. Hittills har denna kurs på XNUMX XNUMX USD lagts till för att inte returnera någon av kapitalet och vinsten som erhållits under XNUMX veckors drift, framför jag mitt offentliga klagomål att den här plattformen manipulerar priserna på verksamheten manuellt, för när du inte längre vill göra fler insättningar, det är där de tar ut dessa avgifter, idag XNUMX/ XNUMX Jag gjorde ett offentligt klagomål som de ringde mig enligt från den juridiska avdelningen och hotade mig att om jag inte raderar kommentaren skulle de blockera mig och jag skulle förlora allt, inklusive att de skulle stämma mig för förtal och förtal. Nåväl, här är jag och jag ska gå till de sista konsekvenserna.. METAVERXIA ÄR EN BLUFFÄR!!!!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dora, tack för att du skriver om Metaverxia. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. jose naal svar

  Metaverxia llc är en bluff, det är en oreglerad mäklare som i slutändan förlorar all din investering, tyvärr är jag desperat eftersom jag förlorade alla mina besparingar och lån i syfte att få vinster men eftersom allt är falskt får du bara EN BLUFFÄR

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej José, tack för att du skriver om Metaverxia. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   • Pascual Garcia

    BELEDNING Proffs

    Mycket prat och mycket lögner, de kontaktade mig den 19 oktober och det värsta av allt var att lyssna på dem, de lurade mig på 7.000 4.000 € som jag lade in (först 1.000 2.000 €, sedan ytterligare 8.500 XNUMX € för en fiktiv bonus och sedan ytterligare XNUMX XNUMX € genom att lura mig att försäkringar måste tecknas för verksamheten eftersom de genererade förluster som manipulerats av dem), för att inte tala om de fiktiva vinsterna, ytterligare XNUMX XNUMX €

    De manipulerar sidan efter behag, de får dig att vinna först och sedan manipulerar de allt med en SWAP-kommission för att ge dig förluster och du kan inte längre få ut pengarna. Mitt webbplatskonto har raderats, jag kan inte längre samla in data men jag har allt. Det bästa du kan göra är att rapportera dem så snart som möjligt.

    ANVÄNDARE 356564

    Den förmodade Andres Villalobos och managern Ricardo, avstå från att ringa mig och lämna tillbaka mina pengar! Jag tänker inte ta bort kommentaren förrän jag ser mina pengar tillbaka på kontot!

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Pascual, tack för att du skriver om Metaverxia. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

    Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

    Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

    För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

    Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

 6. juli svar

  Detta företag betalar inte. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Julio, tack för att du skrev om Metaverxia. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   • Marcos Miranda

    Det är verkligen en bluff, ge dem inte pengarna.Jag hade en vinst på 12000 4 dollar och med 30 operationer som de säger åt dig att öppna för att de säger att de är lönsamma och alla har haft stora förluster, så kontot är på väg att gå förlorad. Jag har en marginalnivå på XNUMX och det enda de gör är att be dig om pengar och mer pengar, så var försiktig, håll dig borta från dem

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Marcos, tack för att du skrev om Metaverxia. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

    Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

    Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

    För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

    Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

  • Dora Chamaya svar

   SCAM med den här plattformen, eftersom de insisterar och insisterar på att vi gör insättningar med högre värden för att de kommer att föra över till dig investeringar som de som organisation förvärvat till ett lågt pris, att om du når ett sådant belopp avgifterna och SWAP-provisioner avstås, men de följer inte och det värsta är att de manipulerar ingångs- och försäljningspriserna på sin plattform, ibland ligger de 4 till 5 poäng under marknaden eller upp till 10 poäng över och i valutor upp till 100 poäng , beroende på tillgången, å andra sidan gör mäklarna inte. De ger bra råd, jag tror att genom att titta på tutorials på YouTube lär man sig mer, jag begär för närvarande tillbaka mitt investerade kapital som är USD9,100 15 och vad de svarar är att jag inte kan ta ut förrän jag når kreditnivån på $1,000 tusen, fall inte för bonusfällan som investerar $3 XNUMX vi ger dig $XNUMX tusen, i början säger de inte till dig att då sätter de villkor där vi måste matcha beloppet på deras bonus, för att kunna ta ut överskottet, i början lovar de oss att det kan göras ta ut det ögonblick du vill, men det är en lögn, eftersom de har blockerat uttagsmöjligheten från kontot . Idag fick jag till och med ett samtal från det juridiska området för metaverxia, om jag fortsätter att göra anspråk eller rapportera kommer jag att förlora allt. Så jag rekommenderar inte den här handelsplattformen eftersom det är en SCAM.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.