✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

Är MEXC-företaget säkert eller opålitligt? Vi kommer att ge dig vår detaljerade åsikt i detta avsnitt. Se till att kolla in vår fullständiga recension för alla detaljer!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om MEXC och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsmexc.com
🏠Företag*Inte nämnt
⚖️ regleringDet är inte reglerat
📧 E-postadress Har inte
📈PlattformEgen plattform
📌AdressDen nämner inte dess läge
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2000-02-27
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag:
🚨 Otydlighet om företaget som äger MEXC väcker oro för dess transparens.

plats:
🚨MEXC avslöjar inte sin plats, vilket är en anledning till oro.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är MEXC?

Efter en noggrann utvärdering av företagets webbplats kom vi fram till att MEXC fungerar som en kryptovaluta mäklare.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

MEXC hemsida

Här visar vi dig en skärmdump av MEXC:s webbplats, som är mexc.com. Fångsten gjordes i maj 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Inga kontaktuppgifter finns tillgängliga för detta företag; Inget mejl eller telefonnummer. Vad betyder detta? Frånvaron av kontaktinformation är ett oroande tecken. Vad skulle hända om ett problem uppstod eller om du behövde göra en fråga? Bristen på adekvata kommunikationsmedel skapar osäkerhet och misstro.

MEXC förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

La bristande information om reglering av denna mäklare är en anledning till oro. Investerare bör vara medvetna om att handel med en oreglerad mäklare medför betydande risker. Utan det skydd som förordningen ger kan klientmedel vara i riskzonen. Det är viktigt att göra noggranna efterforskningar innan du litar på ett företag med investeringar.

???? Slutlig värdering av MEXC ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos MEXC och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Det nämns inte var den ligger.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med en påtaglig brist på tydlighet och allvar.

Kom ihåg att företaget har fördömts av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FCA). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Företaget nämner inte heller något kontaktsätt; Om du behöver kontakta dem för en nödsituation, hur gör du det? Var försiktig.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Efter en grundlig analys av MEXC-webbplatsen har det fastställts att den fungerar som en kryptovalutamäklare. Men bristen på kontaktinformation, som e-post eller telefonnummer, är ett oroande tecken. Denna frånvaro av adekvata kommunikationsmedel skapar osäkerhet och misstro bland användare, som kan få svårigheter att lösa problem eller ställa frågor.

Bristen på transparens när det gäller företaget som äger MEXC väcker också allvarliga farhågor om dess trovärdighet. Otydligheten i detta avseende lämnar frågor om företagets struktur och ansvar, vilket bidrar till känslan av otrygghet bland investerare.

Det är viktigt att betona att MEXC har varit föremål för klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter, såsom BCSC, FMA, CNMV och BaFin, vilket understryker behovet av att iaktta extrem försiktighet när man överväger alla typer av affärsrelationer med detta företag. Med tanke på dessa farhågor rekommenderas investerare att vara försiktiga och överväga att leta efter mer transparenta och pålitliga alternativ på kryptovalutamarknaden.

🚨🚨 Sammanfattningsvis indikerar vår utvärdering att detta företag inte uppfyller de erforderliga seriöst- och säkerhetsstandarderna. Vi rekommenderar att du är försiktig när du överväger någon typ av finansiell transaktion med henne. 🚨🚨

uppdateringar

➡️ Nyheter om MEXC:

datum Uppdatering – nyheter
Augusti 2023Klagomål mot MEXC finanstillsynsmyndigheten BCSC
Oktober 2023Klagomål mot MEXC finanstillsynsmyndigheten FMA
Oktober 2023Klagomål mot MEXC BaFin finansiell regulator
kan 2024Klagomål mot MEXC finansiell regulator CNMV, National Securities Market Commission

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med MEXC.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av MEXC

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar MEXC

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till MEXC?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera MEXC?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är MEXC pålitlig?

Nej. MEXC är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: Nämner inte riktiga data som dess plats eller reglering, förutom att ha flera klagomål från olika tillsynsmyndigheter

Hur får man tillbaka pengar från MEXC?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «MEXC: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Horacio Dapczuk svar

  Hej... mexc är bedragare... Jag överförde USDT från binance till mexc och deras BSC-nätverk när jag kopierade det och gjorde överföringen nådde det aldrig mitt mexc-konto... Jag gjorde anspråk på det direkt... de fick mig att ge timmar alla kvitton de bad om och de insåg aldrig att felet var deras sida... med de andra nätverken kopierades deras nummer korrekt... men BSC fortsatte att kopiera ett annat konto... Efter 7 dagar av klagomål och ingen som gav mig en lösning... när jag kollade BSC-nätverket igen, kopierade jag nu rätt.
  .. de hade fixat det... men de lämnade aldrig tillbaka de 10 usdt som jag satte in... Det är lite men det kostar... (jag är från Argentina) det var ett test eftersom det var första gången jag skulle åka att använda mexc... Tack och lov för om det hade funnits Om jag satte mer skulle jag ha förlorat allt. Jag kommer aldrig att använda det och var försiktig, de är bedragare... Felet är aldrig deras. Leta efter ett seriöst och pålitligt utbyte.
  ### Gott 2024 ###

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Horacio, tack för att du kommenterar MEXC. Den här mäklaren är en SCAM. FINMA (Swiss Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FSMA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Luca svar

  FINMA rapporterade detta företag, var mycket försiktig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luca, tack för din kommentar om MEXC. Den här mäklaren är en SCAM. FINMA (Schweizisk finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FSMA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. januari svar

  Detta företag betalar inte. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ian, tack för att du skrev om MEXC. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *