Kommentarer till FMI Broker

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren MFI Broker (Ă€ven kallad mfibroker.com), Ă€r en Forex- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen MFI Broker att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ MFI Broker. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: InvestMFI Ltd och MFIbroker Ltd.

 

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att hon Àr baserad i: Nya Zeeland (kan vara falskt eftersom det inte regleras av nÄgot Nya Zeelands organ). Uppdatera november 2020: nÀmna att de Àr baserade i Saint Vincent och Grenadinerna.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av MFI Broker, noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, Standardkonto, Premiumkonto och Handelskonto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Micro-konto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ $ / € 250, fördelat frĂ„n 1 pips, femte decimal, hĂ€vstĂ„ng upp till 1: 500, genomförande av marknadstyp, minsta handelsstorlek 0.01 partier, stegstorlek 0.01, maximal handelsstorlek 40 standardpartier per position , maximalt antal samtidiga öppna bestĂ€llningar 150, marginalanrop / stopp: 40% / 10%, telefonhandel, inga provisioner.

Standardkonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ $ / € 2.500, fördelat frĂ„n 1 pips, femte decimal, hĂ€vstĂ„ng upp till 1: 300, genomförande av marknadstyp, minsta handelsstorlek 0.01 partier, stegstorlek 0.01, maximal handelsstorlek 60 standardpartier per position , maximalt antal samtidiga öppna bestĂ€llningar 250, marginalanrop / stopp: 50% / 20%, telefonhandel, inga provisioner.

Premiumkonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ $ / € 25.000 0.6, fördelat frĂ„n 1 punkter, femte decimal, hĂ€vstĂ„ng upp till 100: 0.1, genomförande av marknadstyp, minsta handelsstorlek 0.01 partier, stegstorlek 80, maximal handelsstorlek 300 standardpartier per position , maximala öppna order samtidigt 50, marginal samtal / stopp: 20% / 6%, telefonhandel, $ 5 / € XNUMX provision per standardparti tur, fondförvaltning.

Handelskonto: Minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ $ / € 100.000, fördelat pĂ„ 0.2 punkter, femte decimal, hĂ€vstĂ„ng upp till 1: 100, utförande av marknadstyp, minsta handelsstorlek 0.1 partier, stegstorlek 0.01, maximal handelsstorlek 80 standardpartier per position, maximala samtidiga öppna bestĂ€llningar 150, marginalanrop / stopp: 50% / 20%, telefonhandel, $ 6 / € 5 provision per standardpartivarv, fondförvaltning.

 

MFI Broker -kontotyper
MFI Broker -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som MFI Broker erbjuder Àr: MFI Brokers egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlaren som MFI Broker tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

MFI Broker-webbplats
MFI Broker-webbplats

MFI Broker tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: ekonomisk kalender, valutakalkylator, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om MFI Broker |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: mfibroker.com y investmfi.com

Telefonnummer: + 442038077473

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ MFI Broker <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att MFI Broker -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi rekommenderar att vara försiktiga, eftersom: det Ă€r en oreglerad mĂ€klare, de nĂ€mner att de Ă€r baserade i Nya Zeeland, de nĂ€mner ocksĂ„ att de Ă€r baserade i Saint Vincent och Grenadinerna, nĂ€r vi letade efter recensioner om MFI Broker vi inte hittade nĂ„gon annan recension, vi tror att det Ă€r en ny mĂ€klare, utan meritlista. Vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig. 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i januari 2021 tillkom CNMV MFI Broker till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till CNMV-varningen för januari 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om MFI Broker? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

5 kommentarer om «MFI Broker (Mutual Fund Investment): Betyg och kommentarer»

 1. John Crespi Pons svar

  Det kan vara i form av en bluff, men jag Àr mycket nöjd med dem, allt de lovar skickar de till dig, och jag har arbetat med dem i mer Àn ett Är, jag kan inte klaga, allt de har lovat har skickats till mig.

  • juana svar

   Hej Juan, jag arbetar med mfi -mÀklare. Jag Àr mycket intresserad av att prata med dig. Detta Àr min e -post. [e-postskyddad]

   • Rekommenderade mĂ€klare svar

    Hej Juana, tack för att du delar din erfarenhet med MFI Broker (Mutual Fund Investment). Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och till slut sÀger de att du har förlorat och de behÄller det.
    Vi har hans recension hÀr: https://brokersrecomendados.com/mfi-broker-valoracion-comentarios/
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

    Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

    För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Anonym, Sanningen Àr att MFI har SCAM Broker-formatet, vi rekommenderar försiktighet, eftersom det Àr en icke-reglerad mÀklare, vi vet inte var de verkar frÄn, det Àr en mÀklare utan meritlista. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

   Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *