Midas Globe Kommentarer

I denna avdelning Vi kommer att analysera Midas Globe -mäklaren, är en CFD- och Forex -mäklare. Rekommenderas verkligen Midas Globe för en investering? Eller är det bättre att inte investera med företaget? Det bör noteras att dess webbplats är på engelska, vi brukar inte göra recensioner om mäklare utan en webbplats på spanska / spanska, men på grund av olika mottagna meddelanden har vi beslutat att göra en recension på Midas Globe.

Mäklaren nämner att vara en del av Få Marketing Ltd. (enligt villkor) och Valley Marketing Ltd baserat på deras sidfot.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i Bulgarien.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, mäklaren nämner ingenting om sin reglering, det tror vi det är en icke-reglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Midas Globe erbjuder, noterar vi att den erbjuder Tre typer av konton: Startkontot, Premiumkontot och VIP -kontot.

Startkonto- Minsta initiala insättning på $ 500, marknadsuppdateringar live, månatliga marknadsrapporter och analyser, 24-timmars kundsupport, bibliotek för videohandledning, pedagogiska e-böcker, 50% välkomstbonus.

Det följs av Premiumkonto: Minsta initiala insättning på $ 5.000, marknadsuppdateringar live, månatliga marknadsrapporter och analyser, 24-timmars kundsupport, videobutik, pedagogiska e-böcker, veckovisa marknadsnyheter och expertrecensioner, personlig kontohanterare, bonus 75% välkommen.

Den sista typen av konto är VIP-konto: Minsta initiala insättning på $ 20.000 24, live marknadsuppdateringar, månatliga marknadsrapporter och analyser, 100-timmars kundsupport, videotutorialsbibliotek, pedagogiska e-böcker, veckovisa marknadsnyheter och expertrecensioner, personlig kontohanterare, signalmeddelandehandel, dagliga expertnyheter och analys , XNUMX% välkomstbonus.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för Midas Globe -mäklaren (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Midas Globe kontotyper
Midas Globe kontotyper

den plattformar att fungera som Midas Globe erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Midas Globe tillhandahåller på sin webbplats.

Midas Globes webbplats
Midas Globes webbplats

Midas Globe tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av olika grundläggande begrepp i handelsvärlden, förklaring av de olika instrument som kan handlas, valutas ordlista, för att se e -böcker, ekonomisk kalender och videobiblioteket du har att vara en registrerad användare.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Midas Globe

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.midasglobe.com

Telefonnummer: + 44-2034045709 och +44 2035142608

E-post: [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Midas Globe -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Vår åsikt är negativ, eftersom vi mest har hittat negativa kommentarer om Midas Globe, och det är också en OREGLERAD mäklare baserad i Bulgarien.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Midas Globe? Vad har du haft för erfarenhet?
 • Lägg till ditt svar


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Midas Globe: Betyg och kommentarer»

 1. carlos matsui svar

  Hej .. folk är pålitliga dessa företag .. Jag försöker veta ..

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för din kommentar, läs recensionen.

   En hälsning.

 2. DAGG svar

  Finns det ett företag eller något för att få tillbaka pengarna som MIDAS globel har lurat

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rocío, hur kommer det sig att Midas Globe lurade dig? Kan du kommentera mer om din erfarenhet av detta företag?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.