Midas Globe Kommentarer

I denna avdelning Vi kommer att analysera Midas Globe -mÀklaren, Àr en CFD- och Forex -mÀklare. Rekommenderas verkligen Midas Globe för en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med företaget? Det bör noteras att dess webbplats Àr pÄ engelska, vi brukar inte göra recensioner om mÀklare utan en webbplats pÄ spanska / spanska, men pÄ grund av olika mottagna meddelanden har vi beslutat att göra en recension pÄ Midas Globe.

MÀklaren nÀmner att vara en del av FÄ Marketing Ltd. (enligt villkor) och Valley Marketing Ltd baserat pÄ deras sidfot.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att hon Àr baserad i Bulgarien.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren, mĂ€klaren nĂ€mner ingenting om sin reglering, det tror vi det Ă€r en icke-reglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Midas Globe erbjuder, noterar vi att den erbjuder Tre typer av konton: Startkontot, Premiumkontot och VIP -kontot.

Startkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 500, marknadsuppdateringar live, mÄnatliga marknadsrapporter och analyser, 24-timmars kundsupport, bibliotek för videohandledning, pedagogiska e-böcker, 50% vÀlkomstbonus.

Det följs av Premiumkonto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 5.000, marknadsuppdateringar live, mÄnatliga marknadsrapporter och analyser, 24-timmars kundsupport, videobutik, pedagogiska e-böcker, veckovisa marknadsnyheter och expertrecensioner, personlig kontohanterare, bonus 75% vÀlkommen.

Den sista typen av konto Àr VIP-konto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 20.000 24, live marknadsuppdateringar, mÄnatliga marknadsrapporter och analyser, 100-timmars kundsupport, videotutorialsbibliotek, pedagogiska e-böcker, veckovisa marknadsnyheter och expertrecensioner, personlig kontohanterare, signalmeddelandehandel, dagliga expertnyheter och analys , XNUMX% vÀlkomstbonus.

Du kan se Ànnu fler funktioner om kontotyperna för Midas Globe -mÀklaren (Klicka hÀr för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Midas Globe kontotyper
Midas Globe kontotyper

den plattformar att fungera som Midas Globe erbjuder Àr: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Midas Globe tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

Midas Globes webbplats
Midas Globes webbplats

Midas Globe tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av olika grundlÀggande begrepp i handelsvÀrlden, förklaring av de olika instrument som kan handlas, valutas ordlista, för att se e -böcker, ekonomisk kalender och videobiblioteket du har att vara en registrerad anvÀndare.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Midas Globe

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.midasglobe.com

Telefonnummer: + 44-2034045709 och +44 2035142608

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att Midas Globe -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

VÄr Äsikt Àr negativ, eftersom vi mest har funnit negativa kommentarer om Midas Globe, och det Àr ocksÄ en OREGULERAD mÀklare baserad i Bulgarien.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Midas Globe? Vad har du haft för erfarenhet?
 • LĂ€gg till ditt svar

 

 

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Midas Globe: Betyg och kommentarer»

 1. carlos matsui svar

  Hej .. folk Àr pÄlitliga dessa företag .. Jag försöker veta ..

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för din kommentar, lÀs recensionen.

   En hÀlsning.

 2. DAGG svar

  Finns det ett företag eller nÄgot för att fÄ tillbaka pengarna som MIDAS globel har lurat

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rocío, hur kommer det sig att Midas Globe lurade dig? Kan du kommentera mer om din erfarenhet av detta företag?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *