✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer till MidosTrade
I denna avdelning vi kommer att analysera MidosTrade (kallas även av namnet: midostrade.com), är en mäklare av Kryptovalutor. Rekommenderas verkligen MidosTrade för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om MidosTrade Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är MidosTrade ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ MidosTrade nämner vara del av: Midostrade Ltd (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Storbritannien enligt webbplatsen, men det finns inget giltig information för att bekräfta detta tror vi det det är falsk information.

 

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerade vi det MidosTrade den har ingen typ av reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: MidosTrade är mäklare INTE REGLERAD. ⚠

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder MidosTrade, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 4 olika typer av planer:

Grundplan: minsta initiala insättning $100, 10% utbyte på 24 timmar.

Standardplan: minsta initiala insättning $1.000, 20% utbyte på 48 timmar.

Guldplan: minsta initiala insättning $3.000, 30% utbyte på 96 timmar.

Silverplan: minsta initiala insättning $5.000, 40% utbyte på 120 timmar.

Silverplan: minsta initiala insättning $10.000, 50% utbyte på 168 timmar.

 

La plattform att fungera som MidosTrade erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som MidosTrade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

MidosTrades webbplats
MidosTrades webbplats

MidosTrade ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: en förklaring av de tjänster som den erbjuder, avsnittet FAQ, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om MidosTrade 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: midostrade.com

📞 Telefonnummer: + 1 22 645 523 55

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar MidosTrade. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på MidosTrade ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget MidosTrade är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

 

❌ Efter att ha undersökt det, råder vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett olagligt företag, klart etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är mycket otydligt, eftersom det ger nästan ingen juridisk information, inte visar data om dess registrering (certifikatet de avslöjar är inget annat än en kopia redigerad av dem) och saknar också reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

[demokrati id=”2300″]

 

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «MidosTrade: Betyg och kommentarer»

 1. Carlos svar

  Jag heter Carlos, jag kommenterade ovan. Jag blev kontaktad av en viss Stacy, som hela tiden byter instagram med ett liknande namn. Stacy GOINGS. Foto på en blond kvinna med ansiktet av att vara en bra person (vi vet inte om det är hennes instagram). Hon försäkrade mig flera gånger att om jag investerade och gav pengarna som företaget bad om så skulle jag kunna göra mina uttag, men det är väldigt tydligt att hon är en del av detta. Hon är mycket övertygande, hon hjälpte mig till och med att skapa ett konto till och investerade 300 $ i det så att jag skulle ha mina 4 remisser så att jag kunde ta ut. Jag trodde på henne, jag skapade 2 konton och hon hjälpte mig med det jag nämnde och ett till från en annan remiss. Som ni kan föreställa er försökte jag dra mig tillbaka och jag kunde inte igen. Den här gången sa de till mig att det tog ett tag för mig att få remisserna och att jag var tvungen att betala 1500 USD i böter för förseningen och för att jag tidigare hade förolämpat dem genom att kalla dem bedragare (hahahaha de är väldigt roliga). Den här gången satte jag inte in något annat. Hon har kontaktat mig igen via telegram den här gången med ursäkten att hon vet hur hon ska få tillbaka mina pengar och även hennes (den som hon investerade på kontot som hon hjälpte mig att skapa) som betalar ett företag (hon har inte berättat vem ) som hjälper till att återhämta sig eftersom midostrade-kontot är blockchain. Jag litar inte på henne, hon bad mig om $200 för att betala henne och jag de $450 de tar ut oss för att återställa kontot, men som jag nämnde, jag litar inte på henne längre. Jag berättar allt detta för er så att ni är medvetna. Lyckligtvis, nu om du placerar Midostrade på google verkar det som att det är en bluff, när det först föreslogs för mig fanns det ingen information. Detta kommer att hjälpa andra människor att inte falla för detta företag.

  Stegen som följer är:
  1 - De rekryterar dig via Instagram eller ett annat socialt nätverk.
  2 - Om du faller får du sätta in din första investering
  3 – Som många kommer vi att vilja ta ut en liten summa för att testa om det verkligen är möjligt. De kommer att tillåta dig, ett belopp som är mindre än $100 med största sannolikhet. Detta kommer att få dig att lita på dem.
  4 - När du vill ta ut mer kommer de att berätta att du måste delta i en kampanj som är obligatorisk för alla medlemmar. Denna Stacy kommer att gratulera dig om du berättar för henne eftersom hon kommer att berätta att företaget har valt dig som deras VIP -medlem.
  5 - För att delta i kampanjen måste du betala $ 500 och de kommer att sätta in dem igen plus en extra procentsats som är en del av kampanjen, men du ser allt detta återspeglas i Midostrade -plattformen, aldrig på ditt binance -konto eller någon annan liknande.
  6 - Eftersom du redan har registrerat dig för kampanjen med dessa $ 500 kommer du att vilja ta ut. De kommer inte att lämna dig och berätta att du måste betala $ 700 som administrativa kostnader och försäkring (en av dessa lögner).
  7 - Om du betalar dem och du vill ta ut kommer de att berätta att du inte har remisserna (om du inte har dem är det troligtvis).
  8 - OM du får de 4 remisserna och du inte kan dra tillbaka kommer de att berätta att du blev försenad och de kommer att be dig om böter.
  9 - Stacy kommer att berätta att hon vet hur man får tillbaka pengarna med en låg betalning.

  Redo. Jag hoppas att denna information hjälper dig mycket.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlos, MYCKET BRA FÖRKLARING, tack för att du kommenterar MidosTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Carlos svar

  Jag berättar min erfarenhet av denna mäklare:

  Jag blev kontaktad av en tjej via IG (hon har redan raderat sina konton), jag tyckte att investeringsidén här var attraktiv, så jag gick in med $ 500. Allt gick bra, jag tog ut $ 70 för att testa och allt var perfekt. Sedan försökte jag ta ut mer pengar, jag hade redan cirka $ 1000 så jag ville få tillbaka vad jag investerade och problemen började. Först berättade de att jag hade gått in i en kampanj, enligt dem skickade de mig via e -post (det kom aldrig) och att det var obligatoriskt att delta för att ta ut mina pengar och för detta måste jag sätta in $ 500.

  Jag gjorde, jag satte in $ 500, de gav mig en gåva och de returnerade $ 750 till mitt Midostrade -konto som kampanjen sa. Jag försökte dra tillbaka igen, som du föreställer dig, jag KAN INTE och de bad mig $ 700 för betalning av skatter som nämnts ovan.

  Jag kontaktade dem via chatten igen och de sa till mig att jag bara kan ta ut $ 100 och för att ta ut alla mina pengar behöver jag ha fyra remisser och var och en med minst $ 4 och att de är aktiva.

  Tjejen som kontaktade mig lovade att hjälpa mig med detta, öppnade ett konto till som min hänvisning och skulle hjälpa mig med ett annat konto, men hon försvann. Jag lämnade det redan där och jag skriver av de 1700 dollar som var risken att jag hade tillåtit mig att förlora.

  Jag tänker inte rekommendera någon till detta eftersom det uppenbarligen inte är tillförlitligt. Var mycket försiktig eftersom det kan vara att även de som kontaktar dig är medskyldiga till detta bedrägeri.

  På den sidan hittar du ingen regel som jag pratar om ovan, vilket är 0 transparens.

  DET ÄR EN HELT BEDRÄG, DINE PENGAR STÅLAS PÅ DET HÖGSTA VÄGEN.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlos, tack för din kommentar på MidosTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Gabriel Cornejo svar

  Jag påverkas av denna bedrägeri, jag ser ut överallt och jag vet inte vad jag ska göra

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gabriel Cornejo, tack för att du kommenterar MidosTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *