✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i MilleniumOne. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om MilleniumOne och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsmilleniumone.com – milleniumone.io
???? företaget*Party LLC
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformMT4
📌 AdressSvit 305, Griffith Corporate Centre, Beachmont, Kingstown, Saint Vincent och Grenadinerna

⚠️ MilleniumOne ägs av företaget Fiesta LLC ligger i Saint Vincent och Grenadinerna, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som erbjuds av MilleniumOne, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Basico$250
Guld$25000
Platina$100000
VIP$250.000

Information på webben

Millennium One webbplats

MilleniumOne ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

+442045252519

???? Slutlig utvärdering av MilleniumOne ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED MilleniumOne.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om MilleniumOne:

datum Uppdatering – nyheter
Februari 2023Enligt kundmeddelanden är MilleniumOne länkad till zigberEtt företag med dåligt rykte. VI FÖRESLÅR FÖRSIKTIGHET.
Februari 2023Företaget fördöms av tillsynsorgan CNMV.
Februari 2023Företaget fördöms av tillsynsorgan BAFIN.
Oktober 2023Företaget har nämnts i olika spanska medier, det finns personer som säger att de har blivit lurade på en stor summa pengar. VI FÖRESLÅR FÖRSIKTIGHET

Användarrecensioner

[demokrati id=”6076″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av MilleniumOne.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av MilleniumOne

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar MilleniumOne

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera MilleniumOne?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är MilleniumOne en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att MilleniumOne är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är MilleniumOne pålitlig?

Nej. MilleniumOne är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från MilleniumOne?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till MilleniumOne?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

56 kommentarer om «Är MilleniumOne en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Jose A Esplugues svar

  Good Morning
  En liknande sak har hänt mig också. Min fråga är hur kan vi fylla i formuläret 721 om vi inte känner till företagsuppgifterna eller NIF, land etc.
  tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jose, i fallet MilleniumOne är det klart att du kommer att förlora pengarna eftersom de inte kommer att lämna tillbaka dem till dig och enligt min uppfattning om skattefrågor är det en förlust av tillgångar som, beroende på varje land, kan dras av från framtida vinster eller vinster i samma eller andra finansiella produkter.

   Hälsningar.

 2. Agustin Martinez svar

  Det är en bluff, det är omöjligt att få tillbaka de investerade pengarna.De ber dig om mer pengar för att betala skatt och det är att behålla alla pengar. Till slut berättar de att alla pengar har gått förlorade.
  De är tjuvar.
  Du fångas av en dam som kallar sig Alba, som simulerar operationer som är falska och som simulerar att du tjänar pengar. Det hela är en inställning

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Agustín, vi har varnat för dessa bedragare i flera månader, det går bra att rapportera dem, men om det du vill är att få tillbaka dina pengar snabbare än med en rapport, bör du kontakta vår CHAT så att de kan utvärdera ditt fall och se lösningen. Tack för att du kommenterar MilleniumOne. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Rafael svar

  Jag investerade €250, kontot kostade €810, jag lyckades ta ut €50 genom coinbase, när jag ville ta ut mer pengar blockerade de webben

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Rafael, vi har varnat för dessa bedragare i flera månader, det går bra att rapportera dem, men om det du vill är att få tillbaka dina pengar snabbare än med ett klagomål bör du kontakta vår CHAT så att de kan bedöma ditt fall och se lösningen . Tack för att du kommenterar MilleniumOne. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   • Rafael

    De har informerat mig om att de är i drift via milleniumone.io, jag kommer åt och mitt saldo är korrekt. Det jag tvivlar på är om jag kommer att kunna dra tillbaka den

   • Rekommenderademaklare.com

    milleniumone är en bluff, du måste ha det i åtanke.

    Hälsningar.

 4. franska svar

  De har stängt hemsidan. Jag förlorade de första 250 eurona, pengar som jag inte behövde innan jag satte in och som jag investerade med vetskapen om att jag förmodligen skulle förlora dem, den här riffaren ringde mig konstant för att öka kapitalet, jag gav dem aldrig en euro till, jag frågade dem om de ville att jag skulle investera mer än så gav de tillbaka 250 euro för att se att det var ett seriöst företag och att uttagen fungerade, och de kom på att hitta på allt mer osannolika lögner för att anpassa sig till de frågor jag ställde dem och motivera utebliven avkastning av pengarna, en måltid från en burk med The ostia som blev surrealistisk och det mest slumpmässiga och långsökta jag någonsin sett, redan i det ögonblicket visste jag att det var en 100% bluff.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Fransua, vi har varnat för dessa bedragare i flera månader, det går bra att rapportera dem, men om det du vill är att få tillbaka dina pengar snabbare än med ett klagomål bör du kontakta vår CHAT så att de kan bedöma ditt fall och se lösningen . Tack för att du kommenterar MilleniumOne. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   • Rekommenderademaklare.com

    milleniumone är en bluff, du måste ha det i åtanke.

    Hälsningar.

 5. Andres Reyes svar

  Något liknande det mesta har verkligen hänt mig, jag började investera med dem i februari och till detta datum har sidan blockerats och mäklaren svarar inte på mina samtal, vad du kommer att se är det en stor bluff.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Andrés, vi har varnat för dessa bedragare i flera månader, det går bra att rapportera dem, men om det du vill är att få tillbaka dina pengar snabbare än med ett klagomål bör du kontakta vår CHAT så att de kan bedöma ditt fall och se lösningen . Tack för att du kommenterar MilleniumOne. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   • Rekommenderademaklare.com

    milleniumone är en bluff, du måste ha det i åtanke.

    Hälsningar.

 6. Antonio Gonzalez Ibanez svar

  Jag gick in på Milleniumone WEB där de erbjöd bitmynt som heter e-Yuan

  säger att det var en bra investering för framtiden.

  Jag gjorde nämnda investering i januari i år, de har haft mig hela tiden

  berätta för mig att jag skulle få mina pengar tillbaka. Jag har blivit lurad av alla dessa

  månader och nu kan jag inte ens komma in på sidan vars lösenord de

  De gjorde det lätt för mig. Jag misstänker att de har stängt den permanent och har

  borta med investerarnas pengar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Antonio, vi har varnat för dessa bedragare i flera månader, det går bra att rapportera dem, men om det du vill är att få tillbaka dina pengar snabbare än med ett klagomål bör du kontakta vår CHAT så att de kan bedöma ditt fall och se lösningen . Tack för att du kommenterar MilleniumOne. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Rafael svar

   Antonio, webben är inte stängd, nu nås den via milleniumone.io

   • Rekommenderademaklare.com

    milleniumone är en bluff, du måste ha det i åtanke.

    Hälsningar.

 7. JOSE svar

  EN BEDRAGARE. KONTROLLERA FÖREGÅENDE KOMMENTARER.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej JOSE, ja, du måste bara läsa recensionen vi har om denna mäklare för att inse att de är en bedrägeri.

   Hälsningar.

   • Rekommenderademaklare.com

    milleniumone är en bluff, du måste ha det i åtanke.

    Hälsningar.

 8. Daniel svar

  Bedragare, samma sak hände mig som med en av kommentarerna. Förmodligen deponerade de det i en plånbok (Atomic Wallet) Och när jag kontaktade Atomic support sa de till mig att jag inte hade någon balans med dem, att tokens var falska. Jag har flera mejl och flera telefonnummer till 2 chefer, en viss Sergio och en viss Mónica Bialik.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Daniel, tack för att du kommenterar MilleniumOne. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *