✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Minersfinance är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Minersfinance och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsminers-finance.com
???? företaget*Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ regleringNämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner inte hans adress
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2024-03-23
FöretagstypKryptovaluta, fastigheter, råvaror, guld och Tesla-mäklare

Företag: ⚠️ Minersfinance nämner inte vilket företag det tillhör. Var mycket försiktig, vi märkte en tydlig brist på transparens.

Plats: ⚠️ Minersfinance nämner inte var det finns, att lita på ett företag som inte nämner var det finns är mycket farligt, var försiktig.

Vi kan berätta att flera egenskaper hos detta företag orsakar oss oro.

Vad är Minersfinance?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Minersfinance är en mäklare: kryptovaluta, fastigheter, råvaror, guld och Tesla.

Kontotyper

typer av kontonMINIMAL UNDERVISNING
FÖRSTA PLANEN $50.00 
ANDRA PLANEN$1000.00 
TREDJE PLAN$5000.00 

Information på webben

Minersfinance webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Minersfinance-webbplatsen, som är Minersfinance.com. Fångsten gjordes i maj 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: Det nämner inte ditt telefonnummer

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

* Minersfinance reglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en alarmerande situation; Den ger ingen information om dess reglering. Vad innebär detta? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du överför pengar, du skulle skicka dem till ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? Minersfinance slutlig värdering ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Minersfinance och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Det anges inte var den finns.

reglering: Det finns ingen information om dess reglering, vilket tyder på att vi har att göra med ett oreglerat företag som kännetecknas av en påtaglig brist på transparens och seriositet.

Vi märkte att företaget tydligen är kopplat till bluffföretag eller företag med mycket dåligt rykte.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Bolaget avslöjar vidare inte vilken enhet det tillhör, vilket visar på en tydlig brist på seriositet och transparens.

Detta företag erbjuder extremt hög avkastning, lovande upp till 35% av nytta, vilket vi anser är misstänkt och möjligen orealistiskt.

Minersfinance är en mäklare som erbjuder tjänster inom kryptovalutor, fastigheter, råvaror, guld och Tesla. Däremot specificerar den inte dess plats, vilket väcker frågor om äktheten och säkerheten för dess verksamhet. Avsaknaden av information om dess reglering tyder på att vi har att göra med ett oreglerat företag som kännetecknas av en påtaglig brist på transparens och seriositet. Vidare verkar det vara kopplat till ansedda företag eller till och med bedrägerier.

Viktigt är att Minersfinance har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Denna situation bör motivera investerare att iaktta extrem försiktighet när de överväger alla typer av transaktioner med detta företag. Bristen på information om din anknytning till någon enhet och löften om extremt hög avkastning, upp till 35 % vinst, är tecken på möjliga risker och bör utvärderas mycket noggrant.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Minersfinance:

datum Uppdatering – nyheter
maj 2024Klagomål mot Minersfinance finanstillsynsmyndighet FCA, UK Financial Authority

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Minersfinance.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Minersfinance

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Minersfinance

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Minersfinance?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Minersfinance?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Minersfinance pålitlig?

Nej. Minersfinance är inte pålitligt, det är ett extremt osäkert företag. Den fullständiga bristen på information som tillhandahålls av mäklaren, inklusive dess faktiska adress och reglering, är alarmerande. Dessutom har det rapporterats av FCA, den brittiska finansmyndigheten, vilket förstärker bristen på förtroende för detta företag.

Hur får man tillbaka pengar från Minersfinance?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Minersfinance: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Santi svar

  Det här företaget kommer att lura dig. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Santi, tack för att du skriver om Minersfinance. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *