Annonsera med oss

Mira Capital Markets Kommentarer

I detta avsnitt kommer vi att analysera mĂ€klaren Mira Capital Markets. Rekommenderas denna mĂ€klare? Är det vĂ€rt att investera med detta företag? Vi kommer att notera mĂ€klarens resurser, dess webbplats, kommentarer frĂ„n handlare pĂ„ olika webbplatser för webbgranskning, kunder och anvĂ€ndare. Kontotyper, plattform för drift och andra egenskaper. Bara för att vara sĂ€ker pĂ„ att du har rĂ€tt Ă„sikt om mĂ€klaren. Vi uppmanar ocksĂ„ alla kunder hos denna mĂ€klare att lĂ€mna en kommentar med sin Ă„sikt om det.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Det första vi mĂ€rker nĂ€r vi analyserar mĂ€klaren Ă€r att den har ganska brist pĂ„ information som mĂ€klare normalt tillhandahĂ„ller pĂ„ sina webbsidor, vilket inte Ă€r ett bra tecken. Enligt sin webbplats de Ă€r baserade i DubaiÄven om de ocksĂ„ nĂ€mner ett ”kontaktcenter” i MedellĂ­n, Colombia, vilket Ă€r konstigt. Och de senare ger inte information om den exakta platsen. Vi har skrivit ett e -postmeddelande till företaget för att be om deras kontor, men de har inte svarat, sĂ„ vi antar att de Ă€r baserade i Dubai, i Förenade Arabemiraten. Även om en annan mĂ€rklig punkt Ă€r att pĂ„ Mira Capital Markets twitter tar deras tweets oss till deras webbplats i den ryska versionen, sĂ„ kanske företaget verkligen Ă€r ryskt, men vi vet inte sĂ€kert.

Om vi ​​pratar om mĂ€klarreglering, för det enda det nĂ€mner pĂ„ webben Ă€r att företaget Ă€r det registrerad i Förenade Arabemiraten, 805/02 Opal Tower, Burj Khalifa Street, Business Bay, Dubai, UAE. Men det nĂ€mner inte nĂ„gon specifik tillsynsenhet eller organ, hĂ€r en annan negativ punkt och det ger oss inte mycket förtroende.

Vi kommer att analysera mÀklarens typer av konton. NÀr vi tittar pÄ din webbplats mÀrker vi att vi kan vÀlja mellan tre olika kontotyper, Classic, Standard och VIP. NÀr det gÀller det klassiska kontot Àr den minsta insÀttningen $ 1.000, den maximala hÀvstÄngen Àr 1: 100, den har inte personlig eller premium service, den maximala volymen för öppna positioner Àr 10 lotter och det maximala antalet positioner Àr av 50. NÀr det gÀller standardkontot Àr den minsta insÀttningen $ 5.000, den maximala hÀvstÄngen Àr upp till 1: 200, i det hÀr fallet om den har personlig service och premiumservice Àr den maximala volymen pÄ öppna positioner 50 lotter och maximalt antal positioner Àr 100. NÀr det gÀller VIP -kontot Àr den minsta insÀttningen $ 10.000 1, den maximala hÀvstÄngen Àr upp till 1000: XNUMX, i det hÀr fallet om den har personlig och premium service, volymen Maximalt antal öppna positioner har inga grÀnser, och det maximala antalet positioner har ingen grÀns heller.

Mira Markets kontotyper
Mira Markets kontotyper

Om vi ​​nu fortsĂ€tter att observera webbsidan av mĂ€klaren, och Ă€ven de verktyg och resurser som mĂ€klaren erbjuder handlare. Ett av verktygen som den tillhandahĂ„ller Ă€r virtuell hosting i MetaTrader, det vill sĂ€ga VPS, ocksĂ„ en signaltjĂ€nst, för att kunna följa olika handlares strategier, och de har verkligen inte sĂ„ mycket mer hjĂ€lp eller resurser Ă€n dessa.

Mira Capital Markets webbplats
Mira Capital Markets webbplats

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Mira Capital Markets

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta mÀklaren eller se deras webbplats sjÀlv.

webbplats: miramarkets.es

Telefonnummer: (+574) 6044855 (telefon), (+57) 323 324 7697 (Whatsapp), bÄda pÄ "Kontaktcenter" i Medellín, Colombia

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutande med det hÀr avsnittet Àr vÄr Äsikt, enligt kommentarer frÄn handlare, lite forskning om mÀklaren och en analys av dess webbplats och kundtjÀnst, att Mira Capital Markets Àr inte trovÀrdigt, den lilla information som mÀklaren tillhandahÄller, och negativa kommentarer frÄn olika handlare och mÀnniskor, fÄr oss att tro att den inte rekommenderas eller litas pÄ.

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare och anvÀndare kan rösta pÄ mÀklaren.

 

Vad tycker du om Mira Capital Markets? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Vi genomför en omröstning om vilken som Àr den bÀsta mÀklaren - Du kan rösta och se resultaten hÀr

Annonsera med oss

48 kommentarer om «Se Kapitalmarknader: Betyg och kommentarer»

 1. RODRO svar

  Jag försökte ÄterbetalningstjÀnsterna som föreslogs hÀr och det fungerade verkligen för mig. Jag kunde fÄ tillbaka nÀstan alla pengar, jag rÄder dig att prova.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. Xavier svar

  Var kan jag gÄ för att rapportera dem eller ÄterstÀlla nÄgot som de lurat mig? Tack

  • Pedrito perez svar

   Ta dem till Golden Mile i MedellĂ­n

   Global Marketing Busines, de ligger i Carrera 43A # 3 Sur-130, Torre 1 piso 11 office 1101 Edificio Milla de ORO, Medellín, Antioquia, faller inte för denna bluff

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Pedrito, hur vet du detta? Menar du att du sÀger att Mira Capital Markets finns dÀr?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Javier, kanske letar du efter en advokat eller kontaktar finansmyndigheten i ditt land Àr de bÀsta alternativen, vilket land kommer du frÄn? Kommer du ocksÄ ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Försök att ringa dem frÄn ett annat nummer eller e-post.

   hÀlsningar

 3. RICHARD svar

  De lÀmnade landet, för flera mÄnader sedan ÄtervÀnde de och bytte ocksÄ namn, de kallar sig Global Marketing Busines, de ligger pÄ Carrera 43A # 3 Sur-130, Torre 1 piso 11 office 1101 Milla de ORO Building, Medellín, Antioquia, faller inte in i denna bluff

 4. MAURICIO SIERRA svar

  Hej, det sÀmsta alternativet att investera, de Àr lurare, de trasslar in dig till den grad att lÄna dig pengar för att fÄ dig att förlora allt, för i slutÀndan, vinna eller förlora kommer de alltid att debitera din provision, med nonsens investeringsstrategier, och vad allvarligare finns det ingen att göra ansprÄk pÄ, i och med att den inte regleras.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mauricio, det Àr verkligen synd vad du sÀger ... Fast som du kommer att mÀrka i kommentarerna Àr du inte den enda som har drabbats av denna tur ... Minns du hur du kom till att hitta Mira Capital Markets?

   En hÀlsning.

   • MAURICIO SIERRA svar

    För ett samtal till mig frÄn Medellin -kontoret

 5. Richad svar

  Hej god eftermiddag!

  Jag arbetade som mÀklare i flera mÄnader pÄ platsen i Mexiko, och jag kan sÀga att det inte Àr ett alternativ att göra en investering.

  Inte för oss som arbetare lÀngre, de berÀttade för oss hur klienterna hade det nÀr de vÀl var pÄ plattformen. Men genom samma klient hos mig insÄg jag att det inte alls Àr en pÄlitlig plattform!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Richad, tack sÄ mycket för att du delade denna information med oss, det tjÀnar sÀkert till att förhindra eventuella dupes, som du kommer att se har vi betygsatt Mira Capital Markets pÄ ett negativt sÀtt ...

   hÀlsningar

 6. Carlos Yunapanta svar

  Mina herrar, jag vill veta nÄgot, se, jag gjorde en insÀttning pÄ tusen dollar men jag bestÀmde mig inte för att investera och jag sa till dem att lÀmna tillbaka kapitalet till mig och ingen ger mig nÄgra nyheter, de fick mig att fylla i ett formulÀr att ta ut mitt kapital och det Àr redan 7 dagar och de debiterar mig inte 1000 dollar snÀlla om du vet lite information snÀlla hjÀlp mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, sÄ med vilken metod insatte du kapital? PÄ deras webbplats nÀmner de att uttagstiden Àr omedelbar eller frÄn 1 till 5 dagar, beroende pÄ insÀttningsmetod.

   En hÀlsning.

 7. j svar

  Mario bÀttre inte spendera en rÀdd jul de Àr inte lagliga de har ingen reglering eftersom den som förmodligen reglerade dem satte dem pÄ svartlistan och sa att det var en total lögn att de anvÀnde en klonsida av dem som de poserade som deras regulator ... de Àr förstklassiga bedragare. Jag ville vara densamma för 25000 35 dollar kredit, mitt konto nÄdde 35 XNUMX dollar och det konstiga Àr att de debiterade rÀntan pÄ kontot men de ville inte samla in lÄnet frÄn dem sjÀlva, de hotade mig med kraven och allt men jag skrev till deras tillsynsmyndighet och det var dÀr de berÀttade för mig att de hade en sida som en klon skulle passera genom dem och de stod pÄ deras svarta lista av den anledningen trots deras hot och andra jag ignorerade dem men jag fortsÀtter med honom skrÀck för deras internationella krav, jag lÀmnade mitt konto med XNUMX tusen dollar eftersom jag inte kunde ta ut och de tillÀt mig inte att betala dem frÄn och deras tillsynsmyndighet hade dem svartlistade och desia att det var en lögn att de reglerade dem, det var de som skapade en klonsida av dem pa des GÄ att de hade en regulator, fall inte i deras fÀlla, för att ha den vÀrsta julen i vÀrlden, jag tÀnkte till och med pÄ sjÀlvmord pÄ grund av hoten och andra av dem med kravet ... och jag insÄg att de fÄ forumen som prata om dem lite efter lite de sÄg jag tror att det Àr pÄ grund av deras pris pÄ dem var mycket försiktig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "j", tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med Mira Capital Markets med oss ​​... HĂ€lsningar

 8. Mario svar

  Hej,

  För ungefÀr 3 dagar sedan tvingade de mig att göra nÄgra rörelser och jag förlorade allt mitt kapital (3800 USD), sÄ för att "spara mitt konto" gav de mig en kredit pÄ 10000 26 USD som jag mÄste betala fram till 2017 december 10000. NÀr de gav mig Àran, de lÀste ett dokument över telefon dÀr de i slutÀndan fick sÀga att jag accepterar. Senare skickade de mig dokumentet för att underteckna och jag skickade dem en skanning via post. I dokumentet stÄr det att de ger mig en kredit för XNUMX XNUMX. Jag har Ànnu inte undertecknat det dokumentet, inte heller har jag gjort nÄgra rörelser med de pengarna.

  FrÄn att ha lÀst dina kommentarer vet jag att nÀr jag sÀtter in 10000 XNUMX USD kommer jag aldrig fÄ tillbaka det. SÄ min frÄga Àr, om jag inte signerar dokumentet och inte sÀtter in pengarna, tror du att jag kommer att stÀmmas internationellt? Har nÄgon redan stÀmts?

  Tack pÄ förhand för din snabba hjÀlp eftersom du Àr desperat.

  HĂ€lsningar
  Mario

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mario, tack för att du delar din erfarenhet med företaget med oss, eftersom vi rekommenderar att du letar efter information bland kommentarerna i det hÀr avsnittet, och Den hÀr delen, och ocksÄ Den hÀr delen, en hÀlsning och lycka till.

 9. Jesus Alejandro svar

  Bli inte lurad. LÄt dem inte heller pÄverka din livskvalitet.
  Fraser som: "Oavsett om du vinner eller förlorar, jag vinner", "Det stÀmmer, om du inte lÀgger in mer kapital Àr allt förlorat"
  De fÄr dig att vinna lite efter lite och sedan övertyga dig om att investera mer. NÀr du investerar mer kapital fÄr de dig att tjÀna med lite nyheter. Sedan kommer utfallet, de dikterar operationer för att sÀtta dig i schackmatta och förlora allt, i vissa fall anvÀnder de exotiska par som usd-rub. NÀr ditt konto kommer att kollapsa, det Àr dÀr de erbjuder dig sin kredit för att spara kontot och att du mÄste betala pÄ sju dagar.
  Om du sÀger nej till de operationer de dikterar till dig, sÀger de dig: "men det Àr i det kontrakt du undertecknade."
  De anvÀnder sÀkring för att hÄlla verksamheten dÀr i vÀntan, medan du betalar swap och ser ditt konto kollapsa dag för dag.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Jesus, tack sÄ mycket för att du delar med dig av din erfarenhet av Mira Capital Markets, hÀlsningar.

 10. jesus svar

  För personuppgifter som ID eller bostad, eftersom önskan att plattformen ska stÀngas, att övertyga en om att det kommer att bli plötsliga rörelser, Àr plattformen de anvÀnder inte meningsfull, de ber om 500 dollar men enligt dem det rÀcker inte för att utföra praktiska rörelser det Àr nödvÀndigt att investera allt i en enda rörelse och det Àr kÀnt att det Àr mycket riskabelt det ger mycket missuppfattningar och mer nÀr det kommer att skickas och det Àr ett konto i Medellin inget att se, jag rekommenderar mÀklare som interbolsa de colombia, interbolsa panama, ameriantroit eller forex kapitalmarknaden, de Àr vÀlreglerade och noggrant övervakade

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Jesus, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med företaget Mira Capital Markets, sanningen Àr att dina rÄd om att vÀlja en reglerad mÀklare Àr mycket framgÄngsrika, om du har nÄgra andra frÄgor rekommenderar vi att du lÀser avsnittet med information för att vÀlja mÀklareHÀlsningar.

  • Adolfo svar

   Denna mÀklare Àr Àcklig Jag förlorade 11000 hans rÄdgivare vet inte om nÄgonting hans mÄl Àr hans interna krediter att arbeta och med detta leder det dig att göra dig att göra misstag.

 11. Simon Valencia Naranjo svar

  God morgon,

  SnÀlla falla inte för den hÀr bluffen. Jag föll. Jag förlorade 7.700 XNUMX dollar. Det Àr en helt köpt bluff, jag kommer frÄn Medellín - Colombia.
  Sammanfattningsvis berĂ€ttade jag att det var sĂ„ hĂ€r, jag investerade 1.000 200 USD, som i början med hjĂ€lp av rĂ„dgivaren (som skulle vara konservativ) tjĂ€nade jag cirka 5.000 USD pĂ„ tvĂ„ veckor. NĂ€r veckan kom för FED-mötet för att övertyga mig om en kapitalökning pĂ„ upp till 1.250 3.700 USD, tjĂ€nade jag 99 3.000 dollar med "den rörelse som de gör internt" dag jag skickar dem 04 2017 för att kunna göra nĂ„gon typ av insĂ€ttning, jag gjorde dem och Den dagen pengarna anlĂ€nde genom DITT BETALNINGSVAL föreslog rĂ„dgivaren att jag skulle lĂ€gga in flera positioner som XNUMX% förlorade (förmodligen pĂ„ grund av en förĂ€ndring pĂ„ marknaden) sĂ„ att jag kunde Ă„terfĂ„ mitt kapital eller inte förlora det helt, jag skulle göra ett nytt lĂ„n som var för XNUMX, jag gjorde det och gjorde betalningen. Återigen idag XNUMX juli XNUMX nĂ€r pengarna kom, föreslog han mig att sĂ€tta en position dĂ€r jag förlorade hela mitt kapital.
  Jag ger visshet om att det Àr en SCAM, de kan verifiera att jag Àr en riktig person (för nÀr du pratar med dem och berÀttar om nÀtverkets kommentarer Àr svaret att de Àr mÀnniskor som Àr betalda för att kopiera den hÀr typen av saker eller de Àr programmerade datorer). Mitt namn Àr Simón Valencia Naranjo, du hittar mig pÄ Facebook och jag kan berÀtta mer information.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Simon, det Àr synd att du gÄr igenom den hÀr situationen, tack sÄ mycket för att du delar med dig av din erfarenhet. Med vÀnliga hÀlsningar

  • Marcelo svar

   De Àr bedragare dÀr du kan vara offentlig över hela vÀrlden, eftersom mÄnga har utsatts för mirakapitalmarkörer, jag blev lurad för att de hjÀlper dig att investera, sedan tömmer de ditt konto och tar din vÀska med din prestation att ha dina besparingar, det hÀr Àr sanna kriminella. Vi offentliggör dessa mexikanska bedragare .... Fler enzymer erbjuder dig att lÀgga mer pengar för att ÄterstÀlla det förlorade, din skurk som brinner i elden ...

 12. anonym svar

  Jag har sett mÄnga av kommentarerna som Carolina som sÀger att de fortsÀtter pÄ det sÀttet jag tror att de Àr i Mexiko för tillfÀllet jag redan har skrivit till deras regulator och jag fÄr att de inte Àr reglerade jag skickar lÀnken till dem för att verifiera it financialcommission .org / es? s = Mira + Capital + Markets Àr förstklassiga bedragare och det vÀrsta Àr att de tyst kan lura dig med krediter och andra i deras lÀnder utan att nÀmna att personuppgifter kan anvÀndas för falska dokument om mÀnniskor som Àgna sig Ät organiserad brottslighet Det Àr det farligaste och det jag fruktar mest

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej, tack sÄ mycket för din Äsikt om Mira Capital Markets, och ja, man mÄste vara försiktig med denna typ av mÀklare.

   hÀlsningar

 13. Mauricio svar

  Dessa fick mig att investera 500 USD -samtal och förmÄner efter att ha arbetat med dem, de sÀger till mig att du mÄste öka kapitalet eftersom du inte fÄr stora fördelar med att chefen kontaktar dig flera gÄnger om dagen och insisterar pÄ slutet ett huvudkontor, men vad Àr bara att en vinst genereras som finns kvar pÄ kontot och de sÀger att man inte kan ta ut det förrÀn kapitaltillskottet avbryts, att om man inte betalar det internationellt, Àven pÄ kontot finns det 2500 usd jag förstÄr inte varför tar de inte Àran för det dÀr sjÀlv.
  Jag tror att de tvingar honom att avbryta krediten och sedan lÄter de honom inte ta ut kapitalet som de gör med alla.

  Jag vÀntar pÄ kommentarer

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Mauricio, vi tror att de inte Àr betrodda, de Àr inte heller en reglerad mÀklare, vi hoppas att du kan dra dina egna slutsatser. Med vÀnliga hÀlsningar

 14. CAROLINA svar

  Jag arbetade för detta företag i staden Medellin i det befolkade omrÄdet
  Det visar sig att efter den arbetsexploatering som jag hade pÄ det hÀr stÀllet eftersom de arbetar mer Àn 14 timmar om dagen
  Jag fick sparken utan anledning utan att betala provisionen frÄn inkomsten pÄ de konton som jag gjorde
  Företaget Àr inte reglerat i Colombia eller registrerat i Handelskammaren som Mira Capital Markets utan som Telemarketing World Business
  Ă€garna och cheferna fĂ„r sĂ€ljarna att ljuga för potentiella kunder som saboterar dem för att ta sina pengar genom att lova mĂ€nniskor lönsamhet Ă€ven cheferna fĂ„r sĂ€ljarna att byta namn och inta positioner som inte existerar, till exempel ... finansanalytiker, direktör, handel
.
  För nÄgra veckor sedan sparkade de ALLA sina anstÀllda, Àven Àgarna till landet flyttade och nu Àr de inte i Colombia, företaget försvann.
  Om de fuskar och fuskar sina anstÀllda, hur kommer de att göra med sina "kunder"?

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Carolina, vi beklagar mycket att du fick gÄ igenom den hÀr upplevelsen, vi tackar dig för att du delar din upplevelse med oss. Med vÀnliga hÀlsningar.

  • RICHARD svar

   De lÀmnade landet, för flera mÄnader sedan ÄtervÀnde de och bytte ocksÄ namn, de kallar sig Global Marketing Busines, de ligger pÄ Carrera 43A # 3 Sur-130, Torre 1 piso 11 office 1101 Milla de ORO Building, Medellín, Antioquia, faller inte in i denna bluff

 15. Adrian barrera svar

  Jag vet bara samma sak som nÀmns ovan och det Àr att jag investerade och enligt dem ocksÄ gav mig deras glada kapitalökning för att fÄ en bÀttre vinst men eftersom jag inte kunde fÄ betalningen eftersom de kommer att stÀmma mig, Àven om jag har vÀntat ett tag pÄ att din juridiska avdelning talade till mig och de har inte gjort det, sanningen Àr att jag ocksÄ Àr i samma osÀkerhet. HÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Adriana, kan du vÀnta pÄ andra kommentarer för att se om nÄgon kan ge dig en hand, hÀlsningar.

 16. mel svar

  finanskommission .org / es? s = Mira + kapital + marknader

 17. mel svar

  Detta Àr vad deras regulator utformade för dem Ätminstone den som de namngav designade följande Jag översÀtter det inte eftersom jag inte vill Àndra eller Àndra deras uttryck sÄ det blir utan översÀttning men jag skickar dem raden med samma kommentar

  Mira Markets Àr inte medlem i Financial Commission

  Mira Markets anvÀnder uppenbarligen informationen frÄn pseudoklonwebbplatsen för att maskera för allmÀnheten medan de framtrÀder som medlem medan de försöker locka investerare.

  Dessutom listar pseudoklonwebbplatsen nÄgra dussin mÀklare pÄ en pÄstÄdd medlemssektion, varav mÄnga har kontaktat oss och tÀnkt att webbplatsen har nÄgon legitimitet eller koppling till oss bara för att fÄ veta att det faktiskt Àr en pseudoklonwebbplats som imiterar Financial Commission.

  De stora lÀngderna som företag kan gÄ för att hjÀlpa till att begÄ bedrÀgerier kan vara svÄrt för Àven de mest fÄngna investerarna att upptÀcka. Se till att .org-suffixet finns i slutet av webbadressen nÀr du söker efter vÄr webbplats eller klickar pÄ relaterade lÀnkar nÀr du försöker besöka FinancialCommission.org.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Mel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet, ja, du har skickat ut en varning om denna mÀklare.

 18. mel svar

  HÀvstÄngen debiteras om eller om ... eller snarare, de lÄnar dig hÀvstÄngspengar och tvingar dig att betala dem om eller om ... om inte sÀger de till dig att de kommer att stÀmma dig internationellt ... .. de Àr en fara de accepterar inte att du betalar dem samma konto eftersom det finns pengar i det mer Àn dubbelt sÄ mycket skuld ... du vet inte om det Àr en bluff eftersom de inte ger nÄgon information bara ett skannat foto av deras regulator och deras licens men du försöker prata med deras regulator och de svarar dig inte enligt vad jag hörde frÄn en annan med ett liknande problem att det var en falsk sida frÄn regulatorn ... men pÄ grund av den lilla informationen som ges , det Àr inte kÀnt om allt Àr sant eller falskt ... för det enda de designar kommer vi att stÀmma om de inte betalar .... De drar av 0.5% frÄn ditt konto dagligen om du inte betalar dem, utan de tjÀnar pÄ utlÀndska pengar eftersom de inte tillÄter dig att betala dem frÄn ditt konto, men om de tillÄter dig att betala rÀntan frÄn dem sjÀlva. .Jag menar, du arbetar för dem för att du inte vill. vad fÄr dig att tro att de Àr halvt bedrÀgliga

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej mel, tack sÄ mycket för att du delar din upplevelse med oss.

   En hÀlsning.

 19. Edson svar

  De lÄnar dig pengar men sedan insisterar de pÄ att du betalar dem och de accepterar inte pengar frÄn ditt konto som om dina pengar vore lögner .... Det Àr vÀldigt konstigt att de ber dig att betala dem om de har dina pengar pÄ sin plattform , de sÀger till dig att om du inte sidor förbereder du dig för en internationell stÀmning och du med pengar pÄ ditt konto pÄ deras plattform som vill betala dem och de inte vill ha de pengarna utan en internationell insÀttning som du inte vet om de var kommer att lura dig eller de skulle sÀtta dig i fÀngelse eftersom du inte betalade dem kontant Eftersom pengarna pÄ ditt konto Àr vÀrdelösa och du inte kan röra vid det om du inte betalar dem men hur vackert de fÄr rÀntan

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Edson, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt, hÀlsningar.

 20. Anderson svar

  god morgon
  De har kontaktat mig hÀrifrÄn i Medellin för att erbjuda mig ett erbjudande och att jag investerar rekommenderat av dem förmodligen eftersom de vinner Àr nÀr jag vinner eftersom de bestÀller det Àr med mina vinster och inte med mina förluster. Den som kontaktar mig lÄtsas vara KEDIN, nÀr han frÄgar att den som reglerar dem svarar pÄ mig frÄn ett företag som heter FINANSIELL KOMMISSION Àr inte hÀrifrÄn i Colombia och att de hÀr i Colombia inte reglerar dem eftersom de inte Àr ett colombianskt företag.

  Det genererar misstro, jag förtydligar att jag inte har investerat Àn

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Anderson, tack sÄ mycket för att du delar med dig av din upplevelse.

   En hÀlsning.

 21. pedro olave svar

  Hej, gör inte det, du mÄste bara kontakta företagets kunder och du kommer att mÀrka att ingen fÄr nÄgon fördel i slutÀndan, skicka dem, det Àr min rekommendation.

  hÀlsningar till forumet

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Pedro, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med oss, hÀlsningar.

 22. juandema svar

  Hej, jag kommer att varna dig för att inte investera, verkligen rÄdgivarna Àr inte bra och de har inte tÄlamod för dig, att inte investera.

  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Juan, tack sÄ mycket för att du kommenterar din Äsikt, hÀlsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *