Bux mäklare

Mira Capital Markets Kommentarer

I detta avsnitt kommer vi att analysera mäklaren Mira Capital Markets. Rekommenderas denna mäklare? Är det värt att investera med detta företag? Vi kommer att notera mäklarens resurser, dess webbplats, kommentarer från handlare på olika webbplatser för webbgranskning, kunder och användare. Kontotyper, plattform för drift och andra egenskaper. Bara för att vara säker på att du har rätt åsikt om mäklaren. Vi uppmanar också alla kunder hos denna mäklare att lämna en kommentar med sin åsikt om det.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Det första vi märker när vi analyserar mäklaren är att den har ganska brist på information som mäklare normalt tillhandahåller på sina webbsidor, vilket inte är ett bra tecken. Enligt sin webbplats de är baserade i DubaiÄven om de också nämner ett ”kontaktcenter” i Medellín, Colombia, vilket är konstigt. Och de senare ger inte information om den exakta platsen. Vi har skrivit ett e -postmeddelande till företaget för att be om deras kontor, men de har inte svarat, så vi antar att de är baserade i Dubai, i Förenade Arabemiraten. Även om en annan märklig punkt är att på Mira Capital Markets twitter tar deras tweets oss till deras webbplats i den ryska versionen, så kanske företaget verkligen är ryskt, men vi vet inte säkert.

Om vi ​​pratar om mäklarreglering, för det enda det nämner på webben är att företaget är det registrerad i Förenade Arabemiraten, 805/02 Opal Tower, Burj Khalifa Street, Business Bay, Dubai, UAE. Men det nämner inte någon specifik tillsynsenhet eller organ, här en annan negativ punkt och det ger oss inte mycket förtroende.

Vi kommer att analysera mäklarens typer av konton. När vi tittar på din webbplats märker vi att vi kan välja mellan tre olika kontotyper, Classic, Standard och VIP. När det gäller det klassiska kontot är den minsta insättningen $ 1.000, den maximala hävstången är 1: 100, den har inte personlig eller premium service, den maximala volymen för öppna positioner är 10 lotter och det maximala antalet positioner är av 50. När det gäller standardkontot är den minsta insättningen $ 5.000, den maximala hävstången är upp till 1: 200, i det här fallet om den har personlig service och premiumservice är den maximala volymen på öppna positioner 50 lotter och maximalt antal positioner är 100. När det gäller VIP -kontot är den minsta insättningen $ 10.000 1, den maximala hävstången är upp till 1000: XNUMX, i det här fallet om den har personlig och premium service, volymen Maximalt antal öppna positioner har inga gränser, och det maximala antalet positioner har ingen gräns heller.

Mira Markets kontotyper
Mira Markets kontotyper

Om vi ​​nu fortsätter att observera webbsidan av mäklaren, och även de verktyg och resurser som mäklaren erbjuder handlare. Ett av verktygen som den tillhandahåller är virtuell hosting i MetaTrader, det vill säga VPS, också en signaltjänst, för att kunna följa olika handlares strategier, och de har verkligen inte så mycket mer hjälp eller resurser än dessa.

Mira Capital Markets webbplats
Mira Capital Markets webbplats

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Mira Capital Markets

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: miramarkets.es

Telefonnummer: (+574) 6044855 (telefon), (+57) 323 324 7697 (Whatsapp), båda på "Kontaktcenter" i Medellín, Colombia

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutande med det här avsnittet är vår åsikt, enligt kommentarer från handlare, lite forskning om mäklaren och en analys av dess webbplats och kundtjänst, att Mira Capital Markets är inte trovärdigt, den lilla information som mäklaren tillhandahåller, och negativa kommentarer från olika handlare och människor, får oss att tro att den inte rekommenderas eller litas på.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats.
försiktighet möjlig mäklare bluff

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

 

Vad tycker du om Mira Capital Markets? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Vi genomför en omröstning om vilken som är den bästa mäklaren - Du kan rösta och se resultaten här

Bux mäklare

Annonsera med oss

48 kommentarer om «Se Kapitalmarknader: Betyg och kommentarer»

 1. RODRO svar

  Jag försökte återbetalningstjänsterna som föreslogs här och det fungerade verkligen för mig. Jag kunde få tillbaka nästan alla pengar, jag råder dig att prova.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. Xavier svar

  Var kan jag gå för att rapportera dem eller återställa något som de lurat mig? Tack

  • Pedrito perez svar

   Ta dem till Golden Mile i Medellín

   Global Marketing Busines, de ligger i Carrera 43A # 3 Sur-130, Torre 1 piso 11 office 1101 Edificio Milla de ORO, Medellín, Antioquia, faller inte för denna bluff

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Pedrito, hur vet du detta? Menar du att du säger att Mira Capital Markets finns där?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Javier, kanske letar du efter en advokat eller kontaktar finansmyndigheten i ditt land är de bästa alternativen, vilket land kommer du från? Kommer du också ihåg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Försök att ringa dem från ett annat nummer eller e-post.

   hälsningar

 3. RICHARD svar

  De lämnade landet, för flera månader sedan återvände de och bytte också namn, de kallar sig Global Marketing Busines, de ligger på Carrera 43A # 3 Sur-130, Torre 1 piso 11 office 1101 Milla de ORO Building, Medellín, Antioquia, faller inte in i denna bluff

 4. MAURICIO SIERRA svar

  Hej, det sämsta alternativet att investera, de är lurare, de trasslar in dig till den grad att låna dig pengar för att få dig att förlora allt, för i slutändan, vinna eller förlora kommer de alltid att debitera din provision, med nonsens investeringsstrategier, och vad allvarligare finns det ingen att göra anspråk på, i och med att den inte regleras.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mauricio, det är verkligen synd vad du säger ... Fast som du kommer att märka i kommentarerna är du inte den enda som har drabbats av denna tur ... Minns du hur du kom till att hitta Mira Capital Markets?

   En hälsning.

   • MAURICIO SIERRA svar

    För ett samtal till mig från Medellin -kontoret

 5. Richard svar

  Hej god eftermiddag!

  Jag arbetade som mäklare i flera månader på platsen i Mexiko, och jag kan säga att det inte är ett alternativ att göra en investering.

  Inte för oss som arbetare längre, de berättade för oss hur klienterna hade det när de väl var på plattformen. Men genom samma klient hos mig insåg jag att det inte alls är en pålitlig plattform!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Richad, tack så mycket för att du delade denna information med oss, det tjänar säkert till att förhindra eventuella dupes, som du kommer att se har vi betygsatt Mira Capital Markets på ett negativt sätt ...

   hälsningar

 6. carlos yunapanta svar

  Mina herrar, jag vill veta något, se, jag gjorde en insättning på tusen dollar men jag bestämde mig inte för att investera och jag sa till dem att lämna tillbaka kapitalet till mig och ingen ger mig några nyheter, de fick mig att fylla i ett formulär att ta ut mitt kapital och det är redan 7 dagar och de debiterar mig inte 1000 dollar snälla om du vet lite information snälla hjälp mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, så med vilken metod insatte du kapital? På deras webbplats nämner de att uttagstiden är omedelbar eller från 1 till 5 dagar, beroende på insättningsmetod.

   En hälsning.

 7. j svar

  Mario bättre inte spendera en rädd jul de är inte lagliga de har ingen reglering eftersom den som förmodligen reglerade dem satte dem på svartlistan och sa att det var en total lögn att de använde en klonsida av dem som de poserade som deras regulator ... de är förstklassiga bedragare. Jag ville vara densamma för 25000 35 dollar kredit, mitt konto nådde 35 XNUMX dollar och det konstiga är att de debiterade räntan på kontot men de ville inte samla in lånet från sig själva, de hotade mig med stämningar och allt men jag skrev till deras tillsynsmyndighet och det var där de berättade för mig att de hade en sida som en klon skulle passera genom dem och de stod på deras svarta lista av den anledningen trots deras hot och andra jag ignorerade dem men jag fortsätter med honom skräck för deras internationella krav Jag lämnade mitt konto med XNUMX tusen dollar eftersom jag inte kunde ta ut och de tillät mig inte att betala dem från och deras regulator hade dem svartlistade och desia att det var en lögn att de reglerade dem var de som skapade en klonsida av dem pa des gå att de hade en regulator, fall inte i deras fälla, för att ha världens värsta jul, jag tänkte till och med på självmord på grund av hoten och andra av dem med efterfrågan ... lite de såg tror jag att det är för att av deras pris på dem var mycket försiktig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej "j", tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Mira Capital Markets med oss ​​... Hälsningar

 8. Mario svar

  Hej,

  För ungefär 3 dagar sedan tvingade de mig att göra några rörelser och jag förlorade allt mitt kapital (3800 USD), så för att "spara mitt konto" gav de mig en kredit på 10000 26 USD som jag måste betala fram till 2017 december 10000. När de gav mig äran, de läste ett dokument över telefon där de i slutändan fick säga att jag accepterar. Senare skickade de mig dokumentet för att underteckna och jag skickade dem en skanning via post. I dokumentet står det att de ger mig kredit för XNUMX XNUMX. Jag har ännu inte undertecknat det dokumentet, inte heller har jag gjort rörelser med de pengarna.

  Från att ha läst dina kommentarer vet jag att när jag sätter in 10000 XNUMX USD kommer jag aldrig få tillbaka det. Så min fråga är, om jag inte undertecknar dokumentet och inte sätter in pengarna, tror du att jag kommer att bli stämd internationellt? Har någon redan stämts?

  Tack på förhand för din snabba hjälp eftersom du är desperat.

  Hälsningar
  Mario

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mario, tack för att du delar din erfarenhet med företaget med oss, eftersom vi rekommenderar att du letar efter information bland kommentarerna i det här avsnittet, och Den här delen, och också Den här delen, en hälsning och lycka till.

 9. Jesus Alejandro svar

  Bli inte lurad. Låt dem inte heller påverka din livskvalitet.
  Fraser som: "Oavsett om du vinner eller förlorar, jag vinner", "Det stämmer, om du inte lägger in mer kapital är allt förlorat"
  De får dig att vinna lite efter lite och sedan övertyga dig om att investera mer. När du investerar mer kapital får de dig att tjäna med lite nyheter. Sedan kommer utfallet, de dikterar operationer för att sätta dig i schackmatta och förlora allt, i vissa fall använder de exotiska par som usd-rub. När ditt konto kommer att kollapsa, det är där de erbjuder dig sin kredit för att spara kontot och att du måste betala på sju dagar.
  Om du säger nej till de operationer de dikterar till dig, säger de dig: "men det är i det kontrakt du undertecknade."
  De använder säkring för att hålla verksamheten där i väntan, medan du betalar swap och ser ditt konto kollapsa dag för dag.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, tack så mycket för att du delar med dig av din erfarenhet av Mira Capital Markets, hälsningar.

 10. jesus svar

  så att personuppgifter som identifiering eller bostad, eftersom önskan att plattformen kommer att stänga, att övertyga en om att det kommer att bli plötsliga rörelser som plattformen de använder inte är vettigt, de ber om 500 dollar men enligt dem att är inte tillräckligt för att utföra praktiska rörelser det är nödvändigt att investera allt i en enda rörelse och det är känt att det är mycket riskabelt det ger mycket missuppfattningar och mer när det kommer att skickas och det är ett konto i Medellin ingenting för att se, rekommenderar jag att mäklare som interbolsa de colombia, interbolsa panama, ameriantroit, eller valutakapitalmarknaden, är välreglerade och noggrant övervakade

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med företaget Mira Capital Markets, sanningen är att dina råd om att välja en reglerad mäklare är mycket framgångsrika, om du har några andra frågor rekommenderar vi att du läser avsnittet med information för att välja mäklareHälsningar.

  • Adolfo svar

   Denna mäklare är äcklig Jag förlorade 11000 hans rådgivare vet inte om någonting hans mål är hans interna krediter att arbeta och med detta leder det dig att göra dig att göra misstag.

 11. Simon Valencia Naranjo svar

  God morgon,

  Snälla falla inte för den här bluffen. Jag föll. Jag förlorade 7.700 XNUMX dollar. Det är en helt köpt bluff, jag kommer från Medellín - Colombia.
  Sammanfattningsvis berättade jag att det var så här, jag investerade 1.000 200 USD, som i början med hjälp av rådgivaren (som skulle vara konservativ) tjänade jag cirka 5.000 USD på två veckor. När veckan kom för FED-mötet för att övertyga mig om en kapitalökning på upp till 1.250 3.700 USD, tjänade jag 99 3.000 dollar med "den rörelse som de gör internt" dag jag skickar dem 04 2017 för att kunna göra någon typ av insättning, jag gjorde dem och Den dagen pengarna anlände genom DITT BETALNINGSVAL föreslog rådgivaren att jag skulle lägga in flera positioner som XNUMX% förlorade (förmodligen på grund av en förändring på marknaden) så att jag kunde återfå mitt kapital eller inte förlora det helt, jag skulle göra ett nytt lån som var för XNUMX, jag gjorde det och gjorde betalningen. Återigen idag XNUMX juli XNUMX när pengarna kom, föreslog han mig att sätta en position där jag förlorade hela mitt kapital.
  Jag ger visshet om att det är en SCAM, de kan verifiera att jag är en riktig person (för när du pratar med dem och berättar om nätverkets kommentarer är svaret att de är människor som är betalda för att kopiera den här typen av saker eller de är programmerade datorer). Mitt namn är Simón Valencia Naranjo, du hittar mig på Facebook och jag kan berätta mer information.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Simon, det är synd att du går igenom den här situationen, tack så mycket för att du delar med dig av din erfarenhet. Med vänliga hälsningar

  • Marcelo svar

   De är bedragare där du kan vara offentlig över hela världen, eftersom många har utsatts för mirakapitalmarkörer, jag blev lurad för att de hjälper dig att investera, sedan tömmer de ditt konto och tar din väska med din prestation att ha dina besparingar, det här är sanna kriminella. Vi offentliggör dessa mexikanska bedragare .... Fler enzymer erbjuder dig att lägga mer pengar för att återställa det förlorade, din skurk som brinner i elden ...

 12. anonym svar

  Jag har sett många av kommentarerna som Carolina som säger att de fortsätter på det sättet jag tror att de är i Mexiko för närvarande har jag redan skrivit till deras tillsynsmyndighet och jag får att de inte är reglerade jag skickar länken till dem för att verifiera it financialcommission .org / es? s = Mira + Capital + Markets är förstklassiga bedragare och det värsta är att de tyst kan lura dig med krediter och andra i deras länder utan att nämna att personuppgifter kan användas för falska dokument om människor som ägnar sig åt organiserad brottslighet Det är det farligaste och det jag fruktar mest

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej, tack så mycket för din åsikt om Mira Capital Markets, och ja, man måste vara försiktig med denna typ av mäklare.

   hälsningar

 13. Mauricio svar

  Dessa fick mig att investera 500 USD -samtal och förmåner efter att ha arbetat med dem, de säger till mig att du måste öka kapitalet eftersom du inte får stora fördelar med att chefen kontaktar dig flera gånger om dagen och insisterar på slutet ett huvudkontor, men vad är bara att en förmån genereras som finns kvar på kontot och de säger att man inte kan ta ut den förrän kapitaltillskottet avbryts, att om man inte betalar det internationellt, även på kontot finns det 2500 usd jag förstår inte varför tar de inte äran för det där själv.
  Jag tror att de tvingar honom att avbryta krediten och sedan låter de honom inte ta ut kapitalet som de gör med alla.

  Jag väntar på kommentarer

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mauricio, vi tror att de inte är betrodda, de är inte heller en reglerad mäklare, vi hoppas att du kan dra dina egna slutsatser. Med vänliga hälsningar

 14. CAROLINA svar

  Jag arbetade för detta företag i staden Medellin i det befolkade området
  Det visar sig att efter den arbetsexploatering som jag hade på det här stället eftersom de arbetar mer än 14 timmar om dagen
  Jag fick sparken utan anledning utan att betala provisionen från inkomsten på de konton som jag gjorde
  Företaget är inte reglerat i Colombia eller registrerat i Handelskammaren som Mira Capital Markets utan som Telemarketing World Business
  ägarna och cheferna får säljarna att ljuga för potentiella kunder som saboterar dem för att ta sina pengar genom att lova människor lönsamhet även cheferna får säljarna att byta namn och inta positioner som inte existerar, till exempel ... finansanalytiker, direktör, handel….
  För några veckor sedan sparkade de ALLA sina anställda, även ägarna till landet flyttade och nu är de inte i Colombia, företaget försvann.
  Om de fuskar och fuskar sina anställda, hur kommer de att göra med sina "kunder"?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carolina, vi beklagar mycket att du fick gå igenom den här upplevelsen, vi tackar dig för att du delar din upplevelse med oss. Med vänliga hälsningar.

  • RICHARD svar

   De lämnade landet, för flera månader sedan återvände de och bytte också namn, de kallar sig Global Marketing Busines, de ligger på Carrera 43A # 3 Sur-130, Torre 1 piso 11 office 1101 Milla de ORO Building, Medellín, Antioquia, faller inte in i denna bluff

 15. Adrian barrera svar

  Jag vet bara samma sak som nämns ovan och det är att jag investerade och enligt dem också gav mig deras glada kapitalökning för att få en bättre vinst men eftersom jag inte kunde få betalningen eftersom de kommer att stämma mig, även om jag har väntat ett tag på att din juridiska avdelning talade till mig och de har inte gjort det, sanningen är att jag också är i samma osäkerhet. Hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Adriana, kan du vänta på andra kommentarer för att se om någon kan ge dig en hand, hälsningar.

 16. mel svar

  finanskommission .org / es? s = Mira + kapital + marknader

 17. mel svar

  Detta är vad deras regulator utformade för dem åtminstone den som de namngav designade följande Jag översätter det inte eftersom jag inte vill ändra eller ändra deras uttryck så det blir utan översättning men jag skickar dem raden med samma kommentar

  Mira Markets är inte medlem i Financial Commission

  Mira Markets använder uppenbarligen informationen från pseudoklonwebbplatsen för att maskera för allmänheten medan de framträder som medlem medan de försöker locka investerare.

  Dessutom listar pseudoklonwebbplatsen några dussin mäklare på en påstådd medlemssektion, varav många har kontaktat oss och tänkt att webbplatsen har någon legitimitet eller koppling till oss bara för att få veta att det faktiskt är en pseudoklonwebbplats som imiterar Financial Commission.

  De stora längderna som företag kan gå för att hjälpa till att begå bedrägerier kan vara svårt för även de mest fångna investerarna att upptäcka. Se till att .org-suffixet finns i slutet av webbadressen när du söker efter vår webbplats eller klickar på relaterade länkar när du försöker besöka FinancialCommission.org.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mel, tack så mycket för att du delar din erfarenhet, ja, du har skickat ut en varning om denna mäklare.

 18. mel svar

  Hävstången debiteras om eller om ... eller snarare, de lånar dig hävstångspengar och tvingar dig att betala dem om eller om ... om inte säger de till dig att de kommer att stämma dig internationellt ... .. de är en fara de accepterar inte att du betalar dem samma konto eftersom det finns pengar i det mer än dubbelt så mycket skuld ... du vet inte om det är en bluff eftersom de inte ger någon information bara ett skannat foto av deras regulator och deras licens men du försöker prata med deras regulator och de svarar dig inte enligt vad jag hörde från en annan med ett liknande problem att det var en falsk sida från regulatorn ... men på grund av den lilla informationen som ges , det är inte känt om allt är sant eller falskt ... för det enda de utformar kommer vi att stämma om de inte betalar .... De drar av 0.5% från ditt konto dagligen om du inte betalar dem, snarare tjänar de på utländska pengar eftersom de inte tillåter dig att betala dem från ditt konto, men om de tillåter dig att betala räntan från dem själva. .Jag menar, du arbetar för dem för att du inte vill. vad får dig att tro att de är halvt bedrägliga

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej mel, tack så mycket för att du delar din upplevelse med oss.

   En hälsning.

 19. Edson svar

  De lånar dig pengar men sedan insisterar de på att du betalar dem och de accepterar inte pengar från ditt konto som om dina pengar vore lögner .... Det är väldigt konstigt att de ber dig att betala dem om de har dina pengar på sin plattform , de säger till dig att om du inte sidor förbereder du dig för en internationell efterfrågan och du med pengar på ditt konto på deras plattform som vill betala dem och de inte vill ha de pengarna utan en internationell insättning som du inte vet om de var kommer att lura dig eller de skulle sätta dig i fängelse för att du inte betalade dem kontant Eftersom pengarna på ditt konto inte är användbara eller kan du röra det om du inte betalar dem men hur vackert de får räntan

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Edson, tack så mycket för att du delar din åsikt, hälsningar.

 20. Anderson svar

  god morgon
  De har kontaktat mig härifrån i Medellin för att erbjuda mig ett erbjudande och att jag investerar rekommenderat av dem förmodligen eftersom de vinner är när jag vinner eftersom de beställer det är med mina vinster och inte med mina förluster. Den som kontaktar mig låtsas vara KEDIN, när han frågar att den som reglerar dem svarar på mig från ett företag som heter FINANSIELL KOMMISSION är inte härifrån i Colombia och att de här i Colombia inte reglerar dem eftersom de inte är ett colombianskt företag.

  Det genererar misstro, jag förtydligar att jag inte har investerat än

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anderson, tack så mycket för att du delar med dig av din upplevelse.

   En hälsning.

 21. Pedro Olave svar

  Hej, gör inte det, du måste bara kontakta företagets kunder och du kommer att märka att ingen får någon fördel i slutändan, skicka dem, det är min rekommendation.

  hälsningar till forumet

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pedro, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med oss, hälsningar.

 22. juandema svar

  Hej, jag kommer att varna dig för att inte investera, verkligen rådgivarna är inte bra och de har inte tålamod för dig, att inte investera.

  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack så mycket för att du kommenterar din åsikt, hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.